مرسی خانم ... واقعا چیز خیلی جالبی بود ... واقعا ادمو به تلاش دعوت میکنه ....
بکوش تا میتوانی . خواهی دید که همه چیز درست خواهد شد !!!!
مرسی خانم ... واقعا چیز خیلی جالبی بود ... واقعا ادمو به تلاش دعوت میکنه ....
بکوش تا میتوانی . خواهی دید که همه چیز درست خواهد شد !!!!
لازمه موفقیت در توانایی تمرکز انرژی ذهنی و جسمی و بدون وقفه بر روی یک مسئله است،بی انکه احساس خستگی کنید
انسان دانا به جای انکه در انتظار رسیدن فرصت خوب در زندگی باشد خود ان را به وجود می اورد
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
اشخاص عادی با تجربه اولین شکست دست ازتلاش بر میدارند و به همین دلیل استکه در زندگی با انبوه اشخاص عادی و تنها با یک ادیسون رو به رو هستیم."ناپلئون هیل"
پشتکار و استقامت،نشانه ی پیشرفت و موفقیت است<لرد اویبوری>
یکی از راه های خوشبختی این است که شخص نسبت
به کوچکترین نعمت ها شکرگذار باشد
<هرشل>
در ره منزل لیلی که خطرهاست بسی
شرط اول قدم آنست که مجنون باشی
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)