بازیکن نداشته باشه
.....................................
حالا هر تیمی به جز پرسپولیس باشه
به نظر من بازی با تیم های بزرگ و کسب تجربه عالیه
به شرطی که مثل والیبال پیشرفت کنن
سیاسی به مهر خبر داد:
دیدار پرسپولیس با رئال مادرید لغو شد
به دنبال حاشیههایی که پس از مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس و رئال مادرید ایجاد شد و پای یک عنصر ضد انقلاب به عنوان واسطه در این مذاکرات به میان آمد، رئیس هیات مدیره این باشگاه اعلام کرد دیدار این دو تیم که قرار بود تابستان سال آینده در تهران برگزار شود، از نظر وی منتفی است.
به گزارش خبرنگار مهر، بعد از اتفاقات رخ داده پیرامون نشست مسئولان باشگاه پرسپولیس و رئال مادرید و حواشی زیادی که در این باره بوجود آمد، تعداد زیادی از شخصت های ورزشی و سیاسی خواهان لغو و عدم پیگیری برگزاری این مسابقه شدند. در همین رابطه حمیدرضا سیاسی رئیس هیات مدیره باشگاه که به شدت در روزهای گذشته تحت فشار بود در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به حساسیت های خاصی که در این باره ایجاد شد این بازی از نظر من منتفی است و باشگاه پرسپولیس دیگر این بازی را پیگیری نمی کند.
وی افزود: اگر چنانچه مسئولان روی برگزاری بازی و ادامه مذاکرات نظر داشته باشند ممکن است دوباره این قطار به حرکت درآید. ما دیگر برگزاری این بازی را پیگیری نخواهیم کرد مگر اینکه اتفاقات دیگری رخ دهد.
لینک مهر
لینک تابناک
وااااااای خدایا منکه میدونم میخواستی با بنده هات شوخی کنی پرسپولیس رو آفریدی
یعنی چقدر آدم ضایع بشه... کجاااایییین لنگیاااااا رئال رئال میکردین
وای وای...با عناصر ... ملاقات میکنین؟؟؟؟؟؟؟ وای وای...برین بابا همون لیگو بازی کنین از سرتونم زیاده
اولندش :
پرسپوليسيها از اين يارو سياسي سر قضيه دايي به اندازه كافي عصباني بودند.و اين بهونه خوبي شد براي ريشه كن كردن اين گاوهاي خوش اشتها از تيممون:yahoo (4):
ثانياندش :
وقتي مقامات مجلس دستور بدند كه لغو بشه بايد لغو بشه . اما همونطور كه گفتند ممكنه دوباره از سر گرفته بشه:yahoo (4):
سومنندش :
6تايياي قديم و 7تايي هاي جديد زياد خوشحال نباشند چونكه اگرم لغو شده باشه ما حداقل از آرارات 7 تا نخورديم
چهارمندش :
بعضيا مقابل شيراك (شيرآب) ارمنستان 8 تايي نشن صلوات
قابل توجه مشدي حسين :
مشرق : استقلال مقابل آرارات 7 تایی شد
لينك
جالب يكي از كامنتهاي برادران اس تق لولي هست كه آقاي افشارزاده رو مقصر ميدونند
بارالهي . متچكرم بابت خلق استقلالآخه اين جماعت نبودن ما به كي ميخنديديم آخه
دم گوينده ورزشگاه هم گرم
*یکی از حواشی عجیب این دیدار هنگامی بود که استقلالیها با نتیجه 7 بر صفر از حریف خود عقب بودند که گوینده ورزشگاه اعلام کرد نتیجه بازی «1+6» به نفع آرارات است. این مسئله واکنش برخی تماشاگران را در پی داشت.
![]()
![]()
پـسـر زمـسـتـان
ببخشیدا سعید جان ولی درک فوتبالی در حد دسته 4
آخه بنده ی خدا ان بازی که خودتو کشتی میگی 7 تا خورده اکثرا بازیکنای پیشکثوت بالای 40 سال بودن با تیم معمولی آرارات یعنی بازیکنای الانش . یعنی منطقت مارو کشته
خوبه خودش لینک گذاشته
بعدم چی؟؟؟از شیراک چنتا خورده؟؟؟ ینی خوشم میاد اتفاقی که همین چند روز پیش شده هم اطلاع درست نداری
بازی با شیراک رو با تیم دومش 3 بر 2 واگذار کرد
لینک
وااااای خدا این عکس مسخره ای که گذاشته رو ببینید... آخه آدم عاقل اینو یک استقلالی میگه؟؟؟ برداشتی نظر زیر یه سایتو
که معلوم نیست از کجا اومده گذاشتی؟؟؟ شرط میبندم خودت نوشتی من خودم اینکاره ام :-))
خب بیا منم برم زیر یه سایت بنویسم واااااای من دیگه پرسپولیسی نیستم این تیم آبروی منو برده بعد بیام عکسشو بزارم :-))))))))
اینا همه از سرشگستگی و ناراحتی و ذلالت لغو بازی با رئاله
کل کل اگه واقعی باشه میشه جواب داد ولی دیگه همه میبینن چی میگی
سعید جونم ناراحت نشیا این فقط و فقط کل کله فوتبالیه.
بعدم تایپکو از بحثش خارج کردی از زیر بار رئال در رفتی :-)))))))
همین حد جواب رو کافی میدونم :-)
ویرایش توسط hossein_R : 23 مهر 1393 در ساعت 20:12
درسته كه اين فقط يك كل كل فوتباليه و ما هم خاك پاي شما هستيم حسين جان.اما قبول كن تيمتون 7 تاييه :yahoo (4):
اولندش من بحث رو عوض نكردم و قصدم مقايسه رئال با آرارات بود :yahoo (4): كه ما هر چي هم كه باشيم و با رئال هم بازي نكنيم بالاخره از آرارات 7 تا نخورديم كه :yahoo (4):
اينطور هم كه تو ميگي تيم استقلال نبوده كه رفته 7 تا خورده.تيم شهرداري برره همراه با شيرفرهاد و خرزو خان و دوبرره و رفقا بودن كه 7 تا خوردن
منظورم از شيراك اين بود كه يك تيم محلي كه 6تا 6 تا و 7تا 7تا ميخوره استعداد 8 تايي شدن رو از يك تيم به مراتب قدرتمندتر از آرارات كه همون شيراك باشه رو دارهشانس آوردين بازي برگشت نيست وگرنه سر و كارتون با كرام الكاتبين بود
وقتي شما ميرين بازي ميكنين يعني اينكه در خودتون اون توانايي رو ميبينين كه 7 تا ازشون نخورينكه اگر اينطوري نبود شك نكنين از ترسش بازي رو بكل لغو ميكردين
بعدش هم اين كامنتي كه عكسشو گذاشتم توي همون لينكي كه از مشرق گذاشتم هست.و اگه به تاريخش نگاه كني ميبيني كه مال 18 امه :yahoo (4): يعني يك هفته قبل ، كه اون موقع بازي لغو نشده بود.درحالي كه من ديروز 23وم اين پست رو گذاشتم.با چه استنباطي به اين نتيجه پي بردي كه اين نظر رو من ميتونم داده باشم ؟خخخخخخخخخ . ولي حسين جان خودمونيما . اگه من درك فوتباليم دسته 4 ايه تو كه درك فوتباليت ماشالا دسته6 ايه
چيزي نميتونم بگم.فقط كامنت يكي از برادران اس تق لولي موجوده كه اين تيم رو اين «افتضاح» رو از خود استقلال ميدونند نه از شهرداري برره :yahoo (4): اين كامنت حدود يك هفته پيش منتشر شده در حالي كه من ديروز اين خبر رو گذاشتم :yahoo (4): قضاوت با دوستان
مذاكرات پسته اي (هم وزن هسته اي) با 6+1![]()
![]()
پـسـر زمـسـتـان
ویرایش توسط winter son : 24 مهر 1393 در ساعت 11:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)