X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 37 از 84 نخستنخست ... 2736373847 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 541 به 555 از 1248
    1. Top | #541
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      99 درصد جاها اجباریه سی دی و مجله و... بخاطر همون گرفتن پولش
      پس اگه اجباریه واقعا نمیدونم چی کار باید کرد ...
      به خاطر این گفتم چون اینجا چند تا ازفارغ التحصیل ها سال قبلم قلم چی می رفتن سی دی داشتن و هزینه سی دی رو موقع ثبت نام از شهریه شون کم کرده بودن پس حداقل تو این مورد خدارو شکر شهر ما بهتره

ازمون دو هفته یکبار بسیاری از داوطلبان نمیرسن به خوندن اون مباحث

می دونم نمیشه تو دو هفته به تموم مباحث رسید ولی حداقل چون زمان آزمونا 2 هفته یک باره دانش آموز کمتر زمان تلف شده داره تا به مباحث آزمونا برسه در ضمن ایستگاه های جبرانی هم داره من با چند تا از رتبه برترا که صحبت می کردم میگفتن که اونا هم بیشتر مواقع از آزمون جا می موندن ولی تمام سعیشون رو می کردن که تو اون ایستگاه ها جبران کنن یا موقعی که برنامه آزمون سبک بود مباحث دیگه و هم کنارش کار می کردن میگفتن
      دانش آموز باید برای خودش برنامه شخصی و تلفیقی متناسب با نیاز خودش رو داشته باشه و...

عیب مهم اش مثلا زیست پیش یک که پروتین سازیه و یک سوال کنکور داره چندین بار مرور میشه در ازمون هاش اما فصل 11 سوم که فصل بسیار مهم و سختیه یکبار بیشتر مرور نمیشه
      با این حرفتون موافقم برنامه آزمونا اول سال خیلی کند پیش میره و آخر سالم خیلی فشرده است که با بودجه بندی ها هم زیاد جور نیست متاسفانه پس حتما باید دانش آموز برنامه خاصی بریزه که اونارو خوب و منطقی توش جا بده

سوالات سخت به درد نخور هم نظر اقای مقدم نیا مولف ریاضی گاج هست که میگفت بعضی سوالاش اصلا امکتن نداره تو کنکور بیاد
      در مورد سوال دور از کنکورش نمی دونم چی بگم والا این کنکوری که ما دیدیم هر سوالی ممکنه توش بیاد ناممکن نداره ولی اگه باشه هم تعداد کمی از سوالاش اینطوری هستن

در کل هرکس با توجه به اون چیزی که مد نظرشه انتخاب کنه یعنی تموم خصوصیات همشونو در نظر بگیره مثلا یکی مثل من با دو هفته ای بودن آزمون موافقه و یکی مثل شما با ماهی یک بار هر کدوم با شرایط و خواسته هاش سازگار بود رو انتخاب کنه در ضمن چند نمونه سوالم از هر کدوم ببینه تا با سطح سوالات هر کدوم آشنا بشه
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk
      ویرایش توسط Nahal : 24 خرداد 1394 در ساعت 15:10

2. Top | #542
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      در مورد سوال دور از کنکورش نمی دونم چی بگم والا این کنکوری که ما دیدیم هر سوالی ممکنه توش بیاد ناممکن نداره ولی اگه باشه هم تعداد کمی از سوالاش اینطوری هستن

در کل هرکس با توجه به اون چیزی که مد نظرشه انتخاب کنه یعنی تموم خصوصیات همشونو در نظر بگیره مثلا یکی مثل من با دو هفته ای بودن آزمون موافقه و یکی مثل شما با ماهی یک بار هر کدوم با شرایط و خواسته هاش سازگار بود رو انتخاب کنه در ضمن چند نمونه سوالم از هر کدوم ببینه تا با سطح سوالات هر کدوم آشنا بشه

ممنون نظرتون محترمه
      مشاور

3. Top | #543
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roya76 نمایش پست ها
      نظرشما بین گزینه دو و سنجش چیه؟
      نظر من گزینه + جامع های سنجش هست
      مشاور

4. Top | #544
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      100 % قلمچی ..
      البته بیشتر واسه فارغ از تحصیلا
      اگه درسخون باشی به شدت باعث انگیزه میشه ، اگه بخوای 2خط بخونی بعدم بری سوالاشو نتونی جواب بدی بخوره تو حالت نا امید شی نه .. همون سنجش خوبه
      2هفته یه بار بودنش باعث میشه مباحثو پشت گوش نندازی و تو وقتی که داری مطالعشون کنی ، دائم خودتو محک بزنی و مشکلاتتو بفهمی ، کارنامه ی واقعا کاملی هم میده
      سطح سوالاتشم خیلی خوبه ، نه مثل دینی این سنجش آخری که امتحان نهایی ـم نبود ..
      خلاصه به شخصه همه جوره از آزموناش راضی بودم .. پیشرفت ـمو قشنگ دیدم ، و همین باعث انگیزه شد که بیشتر تلاش کنم
      زیاد دنبال حاشیه ـم نباید رفت ..
      بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟

5. Top | #545
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کانون یه خوبی هایی داره یه بدی هایی
      جامعه آماری بالا یکی از خوبی هاش هست که برای سال چهارم کاملا این نیازه که توی جامعه آماری بالاتر خودشون رو محک بزنن.
      بدیش هم پولی بودن بیش از حده ، یعنی شما هزینه ای که برای هز آزمون میدی برای یه سری وسایل اجباری مث مجله بدردنخورش هست و یه هزینه بسیار بالایی برای پشتیبان که عملا هیچ کاربردی نداره و فقط زنگ میزنه یادتون بندازه آزمون دارید.
      توی بسیاری از جاها هم خرید کتاب اجباریه و هزینه کتاب رو هم میگیرن از داوطلب
      توی آزمون هایی هم که توی پایه ما هست توی درس های 20 سوالی دوتا سوال نگاه به گذشته طرح میشه و توی همه درس ها دوتا سوال کتاب آبی (گاهی اوقات دیدم زیست یا ادبیات از کنکور میاره دوتا ) البته این دوتای کتاب آبی اسما جدا شده و اگه کتاب آبی داشته باشید تا 5 تست هم میتونید پیدا کنید در هر درس که از کتاب آبیه و وسط سوالات اومده.
      همین موضوع در مورد کتاب زرد هم صدق میکنه و بوده آزمونی که کامل از کتاب زرد کانون بوده سوالات یه درس
      پس از طرفی هم زیاد به رتبه نمیشه توش اعتماد کرد هر چند فک نکنم کسی توی سال چهارم بیاد و وقتش رو فدای رتبه آوردن توی کانون کنه و بره آبی و زرد کانون بخونه .
      من تا حالا گزینه دو نبودم ولی توی کانون تقلب بسیار بالاست ، قسمت سفید برگه نظرخواهی که اول هر آزمون میدن رو جدا میکنن و روش جوابا جا به جا میشه .

6. Top | #546
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      منکه سنجش ثبت نام میکنم ؛ امسال قلم بودم ، اگه عقب بمونی از برنامه اش دیگه نمیرسی

7. Top | #547
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad17 نمایش پست ها
      سازمان سجش تو تابستون آزمون برگزار میکنه؟
      بله

نحوه زمانبندي آزمون­ ها به شرح جدول زير است:
      آزمون­ های آزمايشی
      بودجه بندی
      مهلت
      ثبت ­نام اینترنتی
      تاریخ و روز
      توزیع کارت اینترنتی
      تاریخ برگزاری آزمون
      اعلام نتایج
      تابستانه
      اول تابستانه
      (کل دروس دوم)
      روز 5شنبه
      مورخ 94/4/11
      روز سه شنبه
      مورخ 94/4/30
      روز جمعه
      مورخ 94/5/2
      عصر روز بـرگزاری هر آزمـون
      دوم تابستانه
      (کل دروس سوم)
      روز 5شنبه
      مورخ 94/5/1
      روز چهارشنبه
      مورخ 94/5/21
      روز جمعه
      مورخ 94/5/23
      سوم تابستانه
      (کل دروس سال دوم
      و سوم)
      روز 5شنبه
      مورخ 94/5/22
      روز سه ­شنبه
      مورخ 94/6/10
      روز جمعه
      مورخ 94/6/13
      مرحله­ ای
      مرحله 1
      طبق تقسیم ­بندی
      روز 5شنبه
      مورخ 94/7/16
      روز سه­ شنبه
      مورخ 94/8/5
      روز جمعه
      مورخ 94/8/8
      مرحله 2
      طبق تقسیم ­بندی
      روز 5شنبه
      مورخ 94/8/7
      روز سه­ شنبه
      مورخ 94/8/26
      روز جمعه
      مورخ 94/8/29
      مرحله 3
      طبق تقسیم ­بندی
      روز 5شنبه
      مورخ 94/9/5
      روز سه­ شنبه
      مورخ 94/9/24
      روز جمعه
      مورخ 94/9/27
      مرحله 4
      طبق تقسیم­ بندی
      روز 5شنبه
      مورخ 94/10/24
      روز سه ­شنبه
      مورخ 94/11/13
      روز جمعه
      مورخ 94/11/16
      مرحله 5
      طبق تقسیم ­بندی
      روز 5شنبه
      مورخ 94/11/22
      روز سه ­شنبه
      مورخ 94/12/11
      روز جمعه
      مورخ 94/12/14
      جــامع
      جامع نوبت اول
      (ویژه ترم اول)
      روز 5شنبه
      مورخ 94/10/10
      روز سه ­شنبه
      مورخ 94/10/29
      روز جمعه
      مورخ 94/11/2
      جامع نوبت دوم
      (پایه)
      روز 5شنبه
      مورخ 94/12/13
      روز سه ­شنبه
      مورخ 95/1/17
      روز جمعه
      مورخ 95/1/20
      جامع نوبت سوم
      کل منابع
      روز 5شنبه
      مورخ 95/1/19
      روز سه ­شنبه
      مورخ 95/2/7
      روز جمعه
      مورخ 95/2/10
      جامع نوبت چهارم
      کل منابع
      روز 5شنبه
      مورخ 95/2/2
      روز سه­ شنبه
      مورخ 95/2/21
      روز جمعه
      مورخ 95/2/24
      جامع نوبت پنجم
      کل منابع
      روز 5شنبه
      مورخ 95/2/16
      روز سه شنبه
      مورخ 95/3/4
      روز جمعه
      مورخ 95/3/7
      جامع نوبت ششم
      کل منابع
      روز 5شنبه
      مورخ 95/3/20
      روز سه ­شنبه
      مورخ 95/4/8
      روز جمعه
      مورخ 95/4/11

8. Top | #548
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      گزینه 2 و سازمان سنجش چرا برنامه راهبردی تابستان نمیدن؟
      با جزییات

9. Top | #549
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      عزیزای دل باور کنید هیچ آزمونی ب درد نمیخوره کنکور برای بچه ها شده بلای جون برای نشریات نون دونی!!!!
      سنجش ک اصن هیچی حتی جامع هاشم ثبت نام نکنید سازمان سنجش چند ساله با ی سازمان دیگه قرارداد بسته سوالاشو از اونجا میگیره من الان نت درست ندارم وگرن هر س تا جامع هاشو میذاشتم کنکورم میذاشتم شما حتی تیپ شناسی هم نمیتونید کنید سنجش جامع ها بر اساس کنکور سال پیش ک شیمی سخت بود فیزیک ساده طرح شده بود من فیزیک سنجش 21 زدم همشم درست بود کنکور..
      کلا پرونده ی سنجشو ببندید

قلم چی هم نرید من از پنجمم قلم چی میرفتم پارسال هرچقدر دوستام گفتن نرو گوش ندادم قلم چی ی استراتژی داره تابستون سوالاش عالیه بچه ها عاشق آزموناش میشن میگن کی گفته سوالاش استاندارد نیست ولی سال تحصیلی ک شرو بشه اونوقت قشششششششننننننگ عذابتون میده منم پارسال میگفتم مهم جامعه ی آماریه ولی باور کنید اینا همش برای گول زدن بچه ها گنده کردن کنکوره هیچی ب جز تلاش مهم نیست هر سال بین 500000 نفر شاید یکی با تراز 7000 پیدا بشه ک بخاطر استرس خراب کرده باشه اونو کلی گندش میکنن وگرن کسی ک تلاش کرده استرس نمیگیره

من واقعا علوی و گزینه و گاج رو نرفتم ولی شنیدم خیلی پشتیبانای خوبی داره حداقل توش آرامش روانی دارید

آزمونا رو ول کنید خودتون سوال حل کنید تا میتونید بچه ها فیزیک امسال خیلی سخت بود ولی همه ی سوالاش مشابه کنکورای پیش بود! حمله نکنید منم همه ی کنکورا رو زدم میدونم چی میگید ولی کنکور امسال همه ی سوالای سخت فیزیک کنکورای گذشته ی هم ریاضی و هم تجربی رو با هم اورده بود
      دبیر ما جلوی خودمون کتاب آبی قلم چی و خیلی سبز و گاج در میورد سوالا رو از اون انتخاب میکرد سالیم ک مشابه این سوال تو کنکور بوده رو میگفت من جزوه ی فیزیک و ریاضی مو حتما براتون میذارم باور کنید حتی ریاضیم سوالاش تکراری بود فقط چون همه ی سوالای سخت ک معمولا بچه ها کنار میذاشتن با هم اومده بود شده هیولا

بهترین راه برای آمادگی زیاد تست حل کردنه اگر زیاد تست حل کنید دستتون روون میشه زمان هم کم نمیارید

اینا همش فرعیات ان شالله نهایی هاتون ک تموم شد دو هفته بعدش شرو کنید اصلا هم دنبال مشاور و آزمون و حتی راز موفقیت بچه ها ی دیگه نباشید
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

10. Top | #550
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ب نظر من گزینه بهتره برنامه ریزیش خوبه...ازموناش جوریه ک درست خوندن و یادت میده...سوالاش از کنکور سطحش بالاتره و اگه تو کنکور سوال سخت دیدی گیج نمیشی..

من اصلا ب خودم امیدی نداشتم ولی با برنامه ریزی گزینه پیش رفتم روز ب روز وضعم بهتر شد خدا رو شکر...

الانم امسال ب احتمال 95درصد ان شاء الله قبولم : )...

به امید موفقیت در همه ی مراحل زندگیمون...

11. Top | #551
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام به هیچ وجه گزینه دو رو پیشنهاد نمیکنم مخصوصا زیستش که سوالاش ماله کنکور دهه 70
      من درصد شیمی تو گزینه دو زیر 80 نبود اما الان تو کنکور به زور بتونم 50 بزنم
      سوالای سنجش به جز ریاضی و فیزیکش کاملا مشابه کنکور بود مخصوصا جامع هاش
      یک سوال دینی رو هم کاملا بدون تغییر اورده بود
      نظر من اینه شما سنجش ثبت نام کنید و برای تمرین بیشتر سوالای کانون و گزینه دو رو هم از همین سایت تهیه کنید هزینه ثبت نام هم فکر کنم 200 تومن باشه 14 مرحله ازمون داره که زیادش کرده و 6 تا جامع گذاشته

12. Top | #552
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط طراوت نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      عزیزای دل باور کنید هیچ آزمونی ب درد نمیخوره کنکور برای بچه ها شده بلای جون برای نشریات نون دونی!!!!
      سنجش ک اصن هیچی حتی جامع هاشم ثبت نام نکنید سازمان سنجش چند ساله با ی سازمان دیگه قرارداد بسته سوالاشو از اونجا میگیره من الان نت درست ندارم وگرن هر س تا جامع هاشو میذاشتم کنکورم میذاشتم شما حتی تیپ شناسی هم نمیتونید کنید سنجش جامع ها بر اساس کنکور سال پیش ک شیمی سخت بود فیزیک ساده طرح شده بود من فیزیک سنجش 21 زدم همشم درست بود کنکور..
      کلا پرونده ی سنجشو ببندید

قلم چی هم نرید من از پنجمم قلم چی میرفتم پارسال هرچقدر دوستام گفتن نرو گوش ندادم قلم چی ی استراتژی داره تابستون سوالاش عالیه بچه ها عاشق آزموناش میشن میگن کی گفته سوالاش استاندارد نیست ولی سال تحصیلی ک شرو بشه اونوقت قشششششششننننننگ عذابتون میده منم پارسال میگفتم مهم جامعه ی آماریه ولی باور کنید اینا همش برای گول زدن بچه ها گنده کردن کنکوره هیچی ب جز تلاش مهم نیست هر سال بین 500000 نفر شاید یکی با تراز 7000 پیدا بشه ک بخاطر استرس خراب کرده باشه اونو کلی گندش میکنن وگرن کسی ک تلاش کرده استرس نمیگیره

من واقعا علوی و گزینه و گاج رو نرفتم ولی شنیدم خیلی پشتیبانای خوبی داره حداقل توش آرامش روانی دارید

آزمونا رو ول کنید خودتون سوال حل کنید تا میتونید بچه ها فیزیک امسال خیلی سخت بود ولی همه ی سوالاش مشابه کنکورای پیش بود! حمله نکنید منم همه ی کنکورا رو زدم میدونم چی میگید ولی کنکور امسال همه ی سوالای سخت فیزیک کنکورای گذشته ی هم ریاضی و هم تجربی رو با هم اورده بود
      دبیر ما جلوی خودمون کتاب آبی قلم چی و خیلی سبز و گاج در میورد سوالا رو از اون انتخاب میکرد سالیم ک مشابه این سوال تو کنکور بوده رو میگفت من جزوه ی فیزیک و ریاضی مو حتما براتون میذارم باور کنید حتی ریاضیم سوالاش تکراری بود فقط چون همه ی سوالای سخت ک معمولا بچه ها کنار میذاشتن با هم اومده بود شده هیولا

بهترین راه برای آمادگی زیاد تست حل کردنه اگر زیاد تست حل کنید دستتون روون میشه زمان هم کم نمیارید

اینا همش فرعیات ان شالله نهایی هاتون ک تموم شد دو هفته بعدش شرو کنید اصلا هم دنبال مشاور و آزمون و حتی راز موفقیت بچه ها ی دیگه نباشید
      با اینکه میگین آزمون رو ول کنین موافق نیستم..من اگه آزمون نرم انگیزه ی درس خوندنم از بین میره

13. Top | #553
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دانش اموزا تجربی سمت گزینه 2 نرن

ولی واسه ریاضی ها و انسانی ها بد نیست

14. Top | #554
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تابستون برید گزینه دو بعدشم سنجش

15. Top | #555
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به نظر من ازمونی نرید که تا بعد عید دارید درس میخونید ازمونی برید که تا عید درسارو تموم کنه این مهمترین مساله ست.درضمن سوالاش شبیه کنکور باشه مخصوصا شیمیش.نه اینکه من قلم چی میرفتم شیمی پرت بود اصلا.
      ?

صفحه 37 از 84 نخستنخست ... 2736373847 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن