نوشته اصلی توسط
artim
99 درصد جاها اجباریه سی دی و مجله و... بخاطر همون گرفتن پولش
پس اگه اجباریه واقعا نمیدونم چی کار باید کرد ...
به خاطر این گفتم چون اینجا چند تا ازفارغ التحصیل ها سال قبلم قلم چی می رفتن سی دی داشتن و هزینه سی دی رو موقع ثبت نام از شهریه شون کم کرده بودن پس حداقل تو این مورد خدارو شکر شهر ما بهتره
ازمون دو هفته یکبار بسیاری از داوطلبان نمیرسن به خوندن اون مباحث
می دونم نمیشه تو دو هفته به تموم مباحث رسید ولی حداقل چون زمان آزمونا 2 هفته یک باره دانش آموز کمتر زمان تلف شده داره تا به مباحث آزمونا برسه در ضمن ایستگاه های جبرانی هم داره من با چند تا از رتبه برترا که صحبت می کردم میگفتن که اونا هم بیشتر مواقع از آزمون جا می موندن ولی تمام سعیشون رو می کردن که تو اون ایستگاه ها جبران کنن یا موقعی که برنامه آزمون سبک بود مباحث دیگه و هم کنارش کار می کردن میگفتن دانش آموز باید برای خودش برنامه شخصی و تلفیقی متناسب با نیاز خودش رو داشته باشه و...
عیب مهم اش مثلا زیست پیش یک که پروتین سازیه و یک سوال کنکور داره چندین بار مرور میشه در ازمون هاش اما فصل 11 سوم که فصل بسیار مهم و سختیه یکبار بیشتر مرور نمیشه
با این حرفتون موافقم برنامه آزمونا اول سال خیلی کند پیش میره و آخر سالم خیلی فشرده است که با بودجه بندی ها هم زیاد جور نیست متاسفانه پس حتما باید دانش آموز برنامه خاصی بریزه که اونارو خوب و منطقی توش جا بده
سوالات سخت به درد نخور هم نظر اقای مقدم نیا مولف ریاضی گاج هست که میگفت بعضی سوالاش اصلا امکتن نداره تو کنکور بیاد
در مورد سوال دور از کنکورش نمی دونم چی بگم والا این کنکوری که ما دیدیم هر سوالی ممکنه توش بیاد ناممکن نداره ولی اگه باشه هم تعداد کمی از سوالاش اینطوری هستن