سلام
میخواستم بدونم برای شیمی 3 رشته ریاضی و فیزیک چه کتابی رو بگیرم که هم درسنامه هاش رو خوب توضیح داده باشه هم سوالای خوبی برای امتحان نهایی داشته باشه؟
با تشکر.
سلام
میخواستم بدونم برای شیمی 3 رشته ریاضی و فیزیک چه کتابی رو بگیرم که هم درسنامه هاش رو خوب توضیح داده باشه هم سوالای خوبی برای امتحان نهایی داشته باشه؟
با تشکر.
ویرایش توسط Parniya : 06 مهر 1393 در ساعت 19:55 دلیل: ویرایش عنوان
دوست من اگه برای تست میخوای ( که نمیخوای ) که شیمی 3 مبتکران عالیه. به درد نهایی هم میخوره . ( البته از روش های تستیش تو نهایی استفاده نکن ). در غیر این صورت آموزش شیمی مبتکران , شیمی گلواژه, و شیمی محوری گاج از منابع خوب دیگه هستن.
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 06 مهر 1393 در ساعت 17:16

من کتاب های محوری رو ندیدم شیمی شو اما چون با کتاب های گلواژه آشنایی دارم اینو بگم برای تشریحی خوبن قسمت به قسمت یه آموزش داره بعد کلی نمونه سوال تشریحی میاره با جواب تشریحی خوب. در آخر فصل هم یک آزمون. نقطه ضعف هاش. آخر هر فصل 20 25 تا تست داره بدون پاسخ تشریحی. عدم کارایی بعد از امتحانات
بله متاسفانه. من منکر این نیستم وقتی خوب یادبگیری درسو کنکورم کمک میکنه ولی اینا هدفشون فقط تشریحیه کنکور براشون مهم نیست. حتی زحمت پاسخ تشریحی برای 20 25 تست رو هم نکشیدن. به طور مثال برای ریاضی 3 خیلی سبز محمد گفت که هم واسه نهایی هم واسه کنکور قابل استفاده است. در کل برای نهایی کتاب خوبیه.
این تاپیکم نگاه بنداز عزیز
http://forum.konkur.in/thread15607.html
اگر احیانا قصد کردین مبتکران بخرید نرید آموزشش رو بخرید
چون هزینه ی اضافی میدید!
کتاب تست رو بخرید که بتونید بعدا هم ازش استفاده کنید!
واسه تشریحی نمونه سوال هم تو نت پیدا میشه هم میتونید از جزوه ی های نهاییِ گلبرگ گلواژه استفاده کنید!که سوالای نهایی کشوری+ نمونه سوالای استان های مختلف رو به صورت طبقه بندی داره!
ویرایش توسط M o h a m m a d : 07 مهر 1393 در ساعت 23:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)