خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافقيد كه تا نابودي داعش ، حج تحريم بشه يا خير‌‌؟؟

رأی دهندگان
    9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

7 77.78%
    • خير

2 22.22%
    صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 76
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

بحث آزاد: چند سال حج نرويم ! موافقيد ؟!

حتما خيلي از شما عزيزان ، كم و بيش اخبار تروريستهاي افراطي موجود در عراق ، سوريه ، و جديدا مرزهاي لبنان رو شنيديد ...

اما حتم دارم عده اي خيلي خيلي اندك از بچه هاي كنكوري ، درباره اندازه و بعد واقعي جنايات اين وهابي هاي بي همه چيز اطلاعات دارند . متاسفانه بدليل ضعف خبر رساني رسانه ملي ، هنوز هم كه هنوزه عده اي اصلا به ريز مسائل آگاه نيستند .ولي ميدونم كساني كه ديد خوبي دارند و مسائل رو ريز ميبينند و بخوبي تجزيه تحليل ميكنند ،اطلاع دارند كه بعد از اسرائيل ، كشورهاي عربستان سعودي و قطر اين گروه افراطي رو از همه جهات ، بخصوص از لحاظ مالي ساپورت ميكنند .و حتي بيش از 50 درصد تروريستهاي موجود در منطقه وهابي هاي عربستاني هستند كه با فتواهاي مسخره مفتي هاي وهابيت ، سعي در جهاد (!) و ريختن خون شعه و سني و مسيحي و ... ميكنند . شايد ندونيد كه هر روزه مردي ، جلوي چشمان زن و بچه اش ، به فجيع ترين شكل ممكن كشته ميشه و سر كودك 5 ساله اي از تن جدا . هر روزه بعد از به قتل رسيدن مرد خانواده ، به خانم ها تجاوز ميكنند و بعد هم اونها رو راهي بازار برده فروشان ميكنند تا اونها رو به عنوان كنيز به فروش برسونند . به نظر شما گناه اون بچه 5 ساله اي كه ذبح ميشه و سرش رو هم به نشانه پيروزه بالاي سر ميگيرند و باهاش عكس يادگاري و فاتحانه (!) ميگيرند چيه ؟ گناه اون مردي چيه كه تنها بدليل اعتقادات و مقدساتش جلوي چشمان زن و بچه اش كشته ميشه ؟ گناه اون زن بيچاره اي چيه كه بعد از اسارت به خواسته هاي شيطاني و پليد اين وهابي ها «نه» ميگه و به جرم مخالفت با «جهاد» (!) در راه خدا (!) ، سنگسار ميشه ؟؟ گناه .......

اين قصه سر دراز دارد . اما ، قصد من از بيان اين حرفها داستان گفتن نيست . ميخوام از ضعف مديريتي بسيار فجيعي (!) براتون حرف بزنم كه در همين كشور خودمون در جريانه ! همونطور كه اشاره كردم بدون شك پشتيباني مالي و عملياتي اين تروريستها با عربستان سعودي هست . پس چرا مسئولين كشور ، كه همه جوره پشت مردم عراق و سوريه بودند اين نكته رو فراموش كردند كه هر «هزار تومان» پولي كه هر يك از حجاج ايراني براي اعزام به حج پرداخت ميكنند ، تيري هست بر قلب يكي از بي گناهان عراق و سوريه ؟؟ مگر غير از اينه كه ما هرچقدر پول براي حج پرداخت ميكنيم ، بعد از تحويل به عربستان ، صاف ميره توي جيب داعش و همپيمانان تروريستش ؟؟ مگه اونها از اين پول واسه حمله و تخريب اماكن مقدس شيعيان و همينطور به تاراج بردن ناموس شيعه و سني و ديگر اديان استفاده نميكنند؟؟

نميخوام شعار بدم بخدا.اما اين مسئله خيلي وقت بود كه تو گلوم گير كرده بود و يك جا بايد ميگفتمش.از آراز خان هم اجازه ميخوام نهايت همكاري رو با اين تاپيك داشته باشه و از دوستان ديگر ميخوام قوانين انجمن رو رعايت كنند و از مطرح كردن مباحث متفرقه اجتناب كنند !!

بالاخره دير يا زود داعش نابود خواهد شد . اما ، بنظر شما ، تا وقتي داعش نابود ميشه ، بهتر نيست حج نريم ؟؟ يا خير ؟؟

ممنون از همه كساني كه اين متن رو تا آخر خوندند

پـسـر زمـسـتـان

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من موافقم
      اما مگه ب گوش کسی میره
      میگن میریم خونه خدا
      ب داعش کارنداریم
      قانع هم نمیشن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حج واجب که از اسمش معلومه واجبه و به هر کسی که واجب شده باید بره امر خداست و نباید مخالفت بشه
      ولی بحث سر حج عمره و خرید کردن در مدتی که اونجا اقامت دارن هست من خودم معتقدم که در این وضعیتی که اونا از پولا استفاده نادرست میکنند بهتره که مردم اصلا حج عمره نرن بجاش میتونن به فقرایی که در اطرافشون میبینند کمک کنن اونطوری ثواب خیلی خوبیم میکنن ، خرید کردنم که از اونجا انگار علما حرام کردن دقیق نمی دونم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره72 نمایش پست ها
      من موافقم
      اما مگه ب گوش کسی میره
      میگن میریم خونه خدا
      ب داعش کارنداریم
      قانع هم نمیشن
      بحث من هم همين ديد كوته بينانه ست كه بعضي ها با خودشون دارند ......

آيا اگه پيامبر الآن زنده بود ، با ديدن ريخته شدن خون مسلمونها ، و جسارت به حرم فرزندانش ، هنوز هم اجازه ميداد مسلمونها حج برند ؟؟؟؟؟
      من كه اينطور فكر نميكنم !

پـسـر زمـسـتـان

5. Top | #5

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      داعشا پشتون محکم تر از اینچیزاس
      که با حج رفتن ما مسلمونا چیز زیادی به اونا اضافه نمیشه
      اما اگه ما بخاطر مسلمون بودنمون و اینکه خون مسلمونا ریخته میشه نریم این فرق داره
      ولی خب از این دید نگا کنیم درسته نریم بهتره
      بازم میگم با رفتن ما به حج اینجور چیزا چیزی به اونا افزوده نمیشه
      جونی نیست
      انگار نوری نیست

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Sahra* نمایش پست ها
      داعشا پشتون محکم تر از اینچیزاس
      که با حج رفتن ما مسلمونا چیز زیادی به اونا اضافه نمیشه
      اما اگه ما بخاطر مسلمون بودنمون و اینکه خون مسلمونا ریخته میشه نریم این فرق داره
      ولی خب از این دید نگا کنیم درسته نریم بهتره
      بازم میگم با رفتن ما به حج اینجور چیزا چیزی به اونا افزوده نمیشه
      لابد شنيديد مثل معروف «قطره قطره جمع شود ...... وانگهي دريا شود»
      سال قبل (92) كل مسلمانان ايراني و غير ايراني كه در حج شركت كردند تعدادشون به يك ميليون و 980 هزار و 249 نفر رسيد كه يك ميليون و 379 هزار و 531 نفر نفر غير عربستاني بودند . هر كدوم از اين اشخاص چقدر پول دادند ؟؟ كل مبلغ چقدر ميشه ؟؟؟؟
      البته قبول دارم كه اين به تنهايي براي نابود كردن داعش كافي نيست.اما به عنوان قدم پايه ميتونه فوق العاده كليدي باشه . اما بحث اصلي ما «كشته شدن مسلمانان در عراق و سوريه» با همين پولهايي هست كه مردم فكر ميكنند در راه خدا و رضايتش خرج ميكنند . اما اين پول خرج قتل عام مسلمانان ميشه ..... فكر نكنم خدا هم راضي باشه ........

پـسـر زمـسـتـان

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بازم دارم میگم که این حرفارو تنها برای حج عمره بزنید نه واجب چرا هزینه هایی که سالیانه برای حج عمره و خرید میشه و نمیگید انگاری این مردم عادت کردن که فقط به واجبات گیر بدن و بگن که انجا ندادنش بهتر از انجام دادنش حج واجب واجبه و باید انجام بشه ولی حج عمره نیازی نیس ( در شرایط فعلی )

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کلی حرف نوشتم اخرش همرو پاک کردم!
      فقط اونایی که اعتقاد دارن بدونن کمتر از نصف این پولی که میبرین میریزین شکم عربا رو اگه ببرید به دو تا بچه یتیم بدید و اونا رو شاد کنید بهتر از 1000تا حجه .
      نظر شخصیمه!
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh نمایش پست ها
      حج واجب که از اسمش معلومه واجبه و به هر کسی که واجب شده باید بره امر خداست و نباید مخالفت بشه
      ولی بحث سر حج عمره و خرید کردن در مدتی که اونجا اقامت دارن هست من خودم معتقدم که در این وضعیتی که اونا از پولا استفاده نادرست میکنند بهتره که مردم اصلا حج عمره نرن بجاش میتونن به فقرایی که در اطرافشون میبینند کمک کنن اونطوری ثواب خیلی خوبیم میکنن ، خرید کردنم که از اونجا انگار علما حرام کردن دقیق نمی دونم
      همون واجبشم
      مورد داشتیم که هر چن سال یه بار میره بعضیا واقعن دوست دارن
      بعضیا هم اگه ازشون بپرسی در روز باید چن رکعت نماز بخونی خبر ندارن اونوخ به خاطر کلاسش فرت و فرت میرن.
      بنظرم من فقط یه بار واجب لازم و کافی
      شما فکر کردین داعش که نابود شه کافیه.
      نه عزیز من داعش هم که نابود بشه خود سردمدارای عربستان هستن که پول های ما رو صرف جنگ با تشیع بکنن.

خدا به ما عقل داده که استفاده کنیم ازش هیچ جای قرآنم نیومده که عقل از دین جداست جفتش مکمل همن.

چرا باید بریم از مردم پول قرض کنیم بریم از بانک وام بگیریم که بریم مکه اونوخ همسایمون نون شبشم نداشته باشه؟!

تحجر بدتر از بی دینی است
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حرفا میزنیناااا..
      فکر میکنین یه عده چرا میرن حج؟؟ فقط برا این که یه حاجی پشت اسمشون بیافته..
      مردم بگن فلانی رفته حج..حاجی شده...مورد دیدم یه عده با قرض رفتن حج..اونم چند بار..مورد دیدم طرف نیت کرده 40 بار حج واجب بره...چرا واقعا؟؟؟
      با توجه به قوانین خود اسلام عقیده من اینه که کلا حج رفتن تو این شرایط جایز نیست..
      چرا؟؟ از یه طرف حج یک امر واجبه که باید انجام بشه...از طرف دیگه هر عملی که موجب تقویت دشمن اسلام میشه حرامه..حالا حج رفتن مساویه با پر شدن جیب اون بی وجودا...
      جهالت همچنان مثل قدیم باقی ست...
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیز با حج نرفتن ما مشکلی حل نمیشه ، نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن اگه ما حج نریم عربستان ورشکست میشه !! عربستان سعودی روزانه 9 ملیون بشکه نفت میفروشه ، یعنی 9 برابر کشور ما ! به علاوه کمپانی های تولیدی بسیار بزرگی در سالهای اخیر ساختن که اگه نفتشون هم تموم شه باز کشورشون بدون هیچ کم و کاستی میچرخه. بجای این کار ها باید با افکار پوسیده و قرون وسطایی مبارزه کرد. بعدشم این وحشی ها الان به قدری منابع رو غارت کردن که دیگه نیاز به حمایت مالی کشور دیگه ای ندارن ، خودشون دارن نفت میروشن!

ضمنا غربی ها هم از این وضعیت فعلی که این تروریست های وحشی تو خاور میانه ساختن خیلی راضی ان!

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      عزیز با حج نرفتن ما مشکلی حل نمیشه ، نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن اگه ما حج نریم عربستان ورشکست میشه !! عربستان سعودی روزانه 9 ملیون بشکه نفت میفروشه ، یعنی 9 برابر کشور ما ! به علاوه کمپانی های تولیدی بسیار بزرگی در سالهای اخیر ساختن که اگه نفتشون هم تموم شه باز کشورشون بدون هیچ کم و کاستی میچرخه. بجای این کار ها باید با افکار پوسیده و قرون وسطایی مبارزه کرد. بعدشم این وحشی ها الان به قدری منابع رو غارت کردن که دیگه نیاز به حمایت مالی کشور دیگه ای ندارن ، خودشون دارن نفت میروشن!

ضمنا غربی ها هم از این وضعیت فعلی که این تروریست های وحشی تو خاور میانه ساختن خیلی راضی ان!
      عزيز با كليات حرفات موافقم . اما . . . ،

بحث من پولهاييه كه ما ميديم و تبديل به گلوله ميشه و صاف ميره تو سينه يه عده بيگناه . درسته كه نفت دارن . اما مسلما اگر كسي حج نره ، منابع مالي عربستان محدود تر ميشه و كمك به تروريستها كمتره . اما منه نوعي حج ميرم . ميدونم اين پولي كه دارم ميدم باهاش چه كارهاي كثيفي انجام ميدند . چرا بايد برم ؟؟ حج رفتن به چه قيمتي ؟؟ به نظرت اين حج واجبه يا حرام ؟؟ اگر كسي نره لااقل خيالش راحته كه پولاش صرف قتل عام زن و بچه نشده ....

بحث اصلي من سر همين پولهاييه كه داريم خرج ميكنيم ، در حالي كه ميدونيم صرف چه چيزهايي ميشه ......

داعش فقط يك نمونست . شما مردم عراق و سوريه رو ميبيني . ببين عربستاني ها با مردم كشورهاي ديگه چيكار ميكنن . حالا ديگه خدا رحم كنه به حال شيعيان خود عربستان ، كه به دليل افدامات غيرانساني آل سعود تعدادشون خيلي كمه و بيشترشون كوچ كردند ..............

پـسـر زمـسـتـان

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      همون واجبشم
      مورد داشتیم که هر چن سال یه بار میره بعضیا واقعن دوست دارن
      بعضیا هم اگه ازشون بپرسی در روز باید چن رکعت نماز بخونی خبر ندارن اونوخ به خاطر کلاسش فرت و فرت میرن.
      بنظرم من فقط یه بار واجب لازم و کافی
      شما فکر کردین داعش که نابود شه کافیه.
      نه عزیز من داعش هم که نابود بشه خود سردمدارای عربستان هستن که پول های ما رو صرف جنگ با تشیع بکنن.

خدا به ما عقل داده که استفاده کنیم ازش هیچ جای قرآنم نیومده که عقل از دین جداست جفتش مکمل همن.

چرا باید بریم از مردم پول قرض کنیم بریم از بانک وام بگیریم که بریم مکه اونوخ همسایمون نون شبشم نداشته باشه؟!

تحجر بدتر از بی دینی است
      اینو گفتم چون میگن حج و تحریم کنن درصورتی که اونی که حج واجب داره فقط یه بار بهش واجب میشه و اگه تن تن بره خب نباید بره . بعدش حج عمره درصورتی که افرادی در کنارمون احساس مشقت تو زندگی میکنن درست نیست مگه من چیزی خلاف این گفتم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الانم که با این وضع کلا حج عمره نباید رفت ولی اگه افراد خیلی به فکر ثواب کردنن به فقرا کمک کنن
      ویرایش توسط sahel. : 02 مهر 1393 در ساعت 16:08

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      البته اینا نظر شخصی منه هر کسی خداوند بهش عقل داده بشینه فکر کنه خودش میفهمه باید چ کار کنه من گفتم حالا خود دانید .............. تمام

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh نمایش پست ها
      البته اینا نظر شخصی منه هر کسی خداوند بهش عقل داده بشینه فکر کنه خودش میفهمه باید چ کار کنه من گفتم حالا خود دانید .............. تمام
      میشه بپرسم چرا حج واجب هستش؟آیا دلیل علمی هم براش وجود داره یا خیر؟

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن