خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سرباز کنکوری!!!!

با سلام
      خوشحال میشم اگه مدیر کل این پست رو حذف نکنن
      و تشکر مینم از اعضای عزیز اگه فقط به من کمک کنن چون من خودم میدونم که کنکور سخت شده و امسال هم چون نصف روزامو بیکارم میخام نهایت تلاشمو بکنم اگه شد که فبها اگه هم که نشد میرم دنبال کارای ارشدم.
      و اما سوالم.....
      من میخام بعد از از 7 سال دوری از دروس دبیرستان دوباره کنکور بدم
      رشته ی دبیرستانم ریاضی بوده و کنکور 87 هم رتبه ی خوبی تو ریاضی آورده بودم.(میدونم شرایط سخت تر شده)
      الان هم سربازم و میخام از اول مهر شروع به خوندن کنم،ولی مث اینکه الان منابع عوض شدن
      اگه میشه منابع آموزشی و تستی خوبو معرفی کنین خصوصا برای زیست.(واسه هر درس یه منبع آموزشی و یه دونه تستی ،چون واسه بیشتر از یه دونه وقت نمیشه(اگه جامع باشن که چه بهتر))
      (با توجه به اینکه سرباز هستم و مرخصی کمی دارم نمیتونم تو مطالب بگردم و بهترینا رو پیدا کنم)

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

http://forum.konkur.in/thread12358.html

زیست حداقل روزی 2ساعت

درسنامه : کتاب + همایش نشر دریافت جلد 1 و 2
      +
      تست: کتابهای سال به سال نشر الگو

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما کارشناسی چ رشته ای و کدوم دانشگاه بودید... چرا می خواهید دوباره کنکور بدید

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارمان 2 نمایش پست ها
      شما کارشناسی چ رشته ای و کدوم دانشگاه بودید... چرا می خواهید دوباره کنکور بدید
      مهندسی مکانیک دانشگاه دولتی
      چون هیچ علاقه ایی به رشته های فنی و مهندسی ندارم و بنا به دلایل خاص این رشته رو خوندم.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست:کتاب درسی + همایش دریافت دوجلدی+الگو تست
      مکته : توی زیست منبع زیاده مهم استفاده خوب و زیاد از منبعه خیلیا با خود کتاب درسی هم میترکونن مثلا: توی زیست کتابای دیگه مثل تخته سیاه +گاج+خیلی سبز+همگامان +گربه و.. هم تو بازار هستن ولی باهم فرقی ندارن همش تسته دیگه برادر
      ذهنتونو مشغول این نکنید که من باید بهترین منابع رو داشته باشم چون تو این سایت خیلی تایپیک درست شده و هر کی یه منبع رو قبول داره و این یادتون باشه کمیت بهتر از کیفیت نیست با یه کدوم که راحتید کار کنید دوست ندارم بگم حتما اینی که من میگم رو بخرید و بخونید چون میدونم سلیقه ها متفاوته
      مثلا برای درس دینی معلم به ما گفت برید الگو بخرید رفتم تو بازار دیدم گفتم من باهاش حال نمیکنم و گاجو دیدم خیلی منظم و تر تمیز بود همونو خریدم

شیمی:گاج+مهروماه +جمع بنید و مهرو ماه+کتاب درسی
      نکته :البته شاید بدونید خیلیا مبتکران میگیرن ولی نصفشو میخونن و وسط راه نمیتونن ادامه بدن چون واقعا حجمش زیاده و مستلزمه وقته زیاده اگه دارید خیلی خوبه ولی اگه ندارید طرفش نرید
      البته گاجم همینطوره ولی اگر گاج جامع از این قدیمیا از دست دوم فروشی بخرید هیچ فرقی نکرده به نظرم اینو برای خودتون گفتم وگرنه گاج ماشاله داره برای یه پایه 2جلدی میره اینجوری پیش بریم باید 100 تومن بزاری شایدم بیشتر فقط برای درس شیمی

زمین شناسی: اگر میخوای بخونی مبتکران خیلی سبز و تخته سیاه و گاجو و...+کتاب درسی

ریاضی و فیزیک : بستگی داره چقدر تو این زمینه قوی باشید ولی بطور کلی : 30سال کنکور آبی، جامع مروماه و گاج و.. برای ریاضی، فیزیک هم مهروماه گاج الگو و...
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ادبیات و عربی و دینی و زبان همشونو گاج بگیرید به نظرم بهتره اصلا حرف عمومی که میشه فقط گاجولی برای اطلاعتون

ادبیات موضوعی گاج+مهروماه و ادبیات کامل و تک درس الگو وهامون سبطی ..... برای ادبیات
      دینی :الگو و گاج نقره ای

زبان عربی گاج ولی ایادفیلی یه چیزه دیگس و همنطور خیلی سبز برای سطحه بالاها
      زیان انگلیسیگاج خوبه ولی مبتکران مد شده با کیاسالار هر کدوم راحتی من بودم گاجو ندیدم ولی خیلی بهتره میگن تاجیکم خوبه

سبززدم برات یعین گزینه اول اگر من باشم اونو میخرم
      زرد یعین گزینه دوم اونو میخرم
      قرمز یعنی گزینه سوم اونو میخرم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.facori نمایش پست ها
      زیست:کتاب درسی + همایش دریافت دوجلدی+الگو تست
      مکته : توی زیست منبع زیاده مهم استفاده خوب و زیاد از منبعه خیلیا با خود کتاب درسی هم میترکونن مثلا: توی زیست کتابای دیگه مثل تخته سیاه +گاج+خیلی سبز+همگامان +گربه و.. هم تو بازار هستن ولی باهم فرقی ندارن همش تسته دیگه برادر
      ذهنتونو مشغول این نکنید که من باید بهترین منابع رو داشته باشم چون تو این سایت خیلی تایپیک درست شده و هر کی یه منبع رو قبول داره و این یادتون باشه کمیت بهتر از کیفیت نیست با یه کدوم که راحتید کار کنید دوست ندارم بگم حتما اینی که من میگم رو بخرید و بخونید چون میدونم سلیقه ها متفاوته
      مثلا برای درس دینی معلم به ما گفت برید الگو بخرید رفتم تو بازار دیدم گفتم من باهاش حال نمیکنم و گاجو دیدم خیلی منظم و تر تمیز بود همونو خریدم

شیمی:گاج+مهروماه +جمع بنید و مهرو ماه+کتاب درسی
      نکته :البته شاید بدونید خیلیا مبتکران میگیرن ولی نصفشو میخونن و وسط راه نمیتونن ادامه بدن چون واقعا حجمش زیاده و مستلزمه وقته زیاده اگه دارید خیلی خوبه ولی اگه ندارید طرفش نرید
      البته گاجم همینطوره ولی اگر گاج جامع از این قدیمیا از دست دوم فروشی بخرید هیچ فرقی نکرده به نظرم اینو برای خودتون گفتم وگرنه گاج ماشاله داره برای یه پایه 2جلدی میره اینجوری پیش بریم باید 100 تومن بزاری شایدم بیشتر فقط برای درس شیمی

زمین شناسی: اگر میخوای بخونی مبتکران خیلی سبز و تخته سیاه و گاجو و...+کتاب درسی

ریاضی و فیزیک : بستگی داره چقدر تو این زمینه قوی باشید ولی بطور کلی : 30سال کنکور آبی، جامع مروماه و گاج و.. برای ریاضی، فیزیک هم مهروماه گاج الگو و...
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ادبیات و عربی و دینی و زبان همشونو گاج بگیرید به نظرم بهتره اصلا حرف عمومی که میشه فقط گاجولی برای اطلاعتون

ادبیات موضوعی گاج+مهروماه و ادبیات کامل و تک درس الگو وهامون سبطی ..... برای ادبیات
      دینی :الگو و گاج نقره ای

زبان عربی گاج ولی ایادفیلی یه چیزه دیگس و همنطور خیلی سبز برای سطحه بالاها
      زیان انگلیسیگاج خوبه ولی مبتکران مد شده با کیاسالار هر کدوم راحتی من بودم گاجو ندیدم ولی خیلی بهتره میگن تاجیکم خوبه

سبززدم برات یعین گزینه اول اگر من باشم اونو میخرم
      زرد یعین گزینه دوم اونو میخرم
      قرمز یعنی گزینه سوم اونو میخرم
      دمت گررررررررررررررررررم

7. Top | #7
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خودت در اون زمان از چه منبعی استفاده می کردی.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshidr90 نمایش پست ها
      خودت در اون زمان از چه منبعی استفاده می کردی.
      منبع آموزشی تخصصیا جزوه هام بود.
      واسه عمومیا هم خود کتابا.
      واسه تست (ریاضی فیزیک شیمی ادبیات زبان )هم فقط گاج:yahoo (21):

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن