سلام . من دانشگاه صنعتی شاهرود قبول شدم . من دیروز رفتم شاهرود خوابگامو تحویل گرفتم . این اطلاعاتو برای کنکوری های94 میدم اگه خواستن مزیتای خوابگاه صنعتی شاهرودو بدونن . از علوم پرشکی شاهرود و آزادش خبر ندارم ...لطفا پ خ نکنید ...
3 نفره 300 تومن
5 نفره 200 تومن
امکانات : یخچال +تراس+ میز تحریر + صندلی + اینترنت وایرلس 10 مگ رایگان + سالن مطالعه درون خوابگاه + تراس + داخل دانشکده + به ازای هر 2 اتاق یک حمام و دستشویی و گاز و... + لاندری و خشکشویی + وسایل ورزشی (تردمیل و...) + سالن اجتماعات با LED 48 اینچ + سرویس ماهانه تور یک روزه جنگل ابر + سالن سلف جدا برای خوابگاه + پارکینگ اختصاصی با سایبان به ازای هر نفر
وقتی رفتم خوابگامو گرفتم باورم نمی شد ...
دوستم فردوسی هست میگه خوابگاه فردوسی اتاقاش خیلی کوچیکه و 6 نفرش 400 تومنه . یکشونم کاشانه میگه 600 تومنه . یکی دیگه هم اصفهان میگه خیلی ساختمونش قیدیمیه . همشون میخوان خونه بگیرن .
البته فقط به روزانه ها میده :-(((
البته غذاهاش هم خیلی خوبه .
روز صبحانه نهار شام شنبه22/6/93 - چلو خورشت قيمه بادمجان + ميوه چلو كباب + گوجه يکشنبه23/6/93 - چلو مرغ شويد پلو با تن ماهي + سالاد دوشنبه24/6/93 - چلو خورشت قورمه سبزي كشك بادمجان + سالاد ماكاروني (نيم پرس) سه شنبه25/6/93 - زرشك پلو با گوشت + بوراني جوجه كباب + گوجه چهارشنبه26/6/93 - سبزي پلو با ماهي + سالاد چلو خورشت قيمه سيب زميني
روز صبحانه ناهار شام شنبه29/6/93 نان + چاي + قند + كره + مربا + شير شويد پلو با تن ماهي +سالاد خوراك مرغ يكشنبه30/6/93 نان + چاي + قند + عدسي چلو خورشت قيمه سيب زميني +ميوه ماكاروني + شوري يا ترشي دوشنبه31/6/93 نان + چاي + قند + كره+پنير+شير جوجه كباب + گوجه عدس پلو با كشمش و گوشت + ماست سه شنبه1/7/93 نان + چاي + قند + املت چلو خورشت قورمه سبزي +ميوه خوراك فلافل + سس گوجه+گوجه+خيارشور چهارشنبه2/7/93 نان + چاي + قند + خامه عسلي چلو كباب + گوجه زرشك پلو با گوشت +ماست و خيار و نعناع
اینم وضعیت حمل نقل :
فاصله ترمینال اتوبوس تا خوابگاه = 10 دقیقه پیاده روی
در ضمن شاهرود قطار داره . قیمتش هم اینه :
- اتوبوسی تندرو (شاهرود - تهران) = 4 ساعته = 9 هزار تومن
- اتوبوسی تندرو (شاهرود - مشهد) = 5 ساعته = 11 هزار تومن.
اگه خواستین سایتشم یک نگاه بندازین :
shahroodut.ac.ir