X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

راهنمایی : درس خواندن در کنار کار کردن ...

سلام دوستان

من تصمیم گرفتم برای کنکور سال 94 درس بخونم و هدفمم دندان پزشکی بین الملل هست ( چون ارشد دارم و دولتی و آزاد گویا نمیتونم برم ) اما مشکلی که هست اینه که من شاغل هستم و جایگاه و موقعیت مالی خیلی خوبی هم تو شرکتمون دارم و نمیتونم ریسک کنم و استعفا بدم چون 10 سال سابقه کار دارم اینجا ... حالا موندم چیکار باید بکنم !!

به نظرتون امکانش هست که در کنار کارم درس هم بخونم و اصولا شانسی برای قبولی با این مدل درس خوندن هست یا نه ؟ چون فکر میکنم واسه قبولی در بین الملل حدودا باید 2000 اینطور ها بیارم ... من امسال آزمایشی بدون ذره ای مطالعه کنکور دادم که ببینم اوضاعم چجوریه و فقط در خرداد یکم زیست خوندم چون در دبیرستان رشته ام ریاضی فیزیک بود و هیچ آشنایی با زیست نداشم , در نهایت هم رتبه 10 هزار منطقه 1 رو آوردم که با توجه به 10 11 سال دوریم از دروس دبیرستان به نظرم بدک نبود ...

حالا به نظر شما امکانش هست که در کنار کارم این 10 هزار رو برسونم به 2 هزار یا اینکه باید قید کارم رو بزنم حتما ؟!

ممنون میشم نظرتون رو بگید
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هدفتون از اینکه از کامپیوتر میخواهید به داندان پزشکی بروید چیست؟؟؟؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوست من ... من بازیکن فوتبال لیگ 2 کشور بودم و خیلی خوب داشتم به کارم ادامه میدادم ولی اومدم بیرون برای کنکور 94 و فوتبالو کنار گذاشتم... در حالی که الان هم تیمی سابقم داره ذوب آهن بازی میکنه و اون فوتبالو تا تهش رفت و موفق شد ...
      ولی من درس رو انتخاب کردم و برای دارو سازی تلاش میکنم تا به موفقیت برسم ...
      نمیشه هم کار کرد هم برای رشته ای که گفتی درس خوند...
      یا کار یا درس...
      که باید یکیشو رو تا تهش بری تا به اون موفقیتی که مد نظرته برسی ...
      انتخاب با خودته ...
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      دوست من ... من بازیکن فوتبال لیگ 2 کشور بودم و خیلی خوب داشتم به کارم ادامه میدادم ولی اومدم بیرون برای کنکور 94 و فوتبالو کنار گذاشتم... در حالی که الان هم تیمی سابقم داره ذوب آهن بازی میکنه و اون فوتبالو تا تهش رفت و موفق شد ...
      ولی من درس رو انتخاب کردم و برای دارو سازی تلاش میکنم تا به موفقیت برسم ...
      نمیشه هم کار کرد هم برای رشته ای که گفتی درس خوند...
      یا کار یا درس...
      که باید یکیشو رو تا تهش بری تا به اون موفقیتی که مد نظرته برسی ...
      انتخاب با خودته ...
      اون دوستت که رفت ذوب آهن هم واقعا حرفه ای بود؟؟؟
      آخه همش فقط تا توپ رو میگیرن پاس میدن به بقیه،حتی 2 نفر رو هم دریبل نمیزنن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      اون دوستت که رفت ذوب آهن هم واقعا حرفه ای بود؟؟؟
      آخه همش فقط تا توپ رو میگیرن پاس میدن به بقیه،حتی 2 نفر رو هم دریبل نمیزنن
      بله دوست خوبم ... خوب بود تلاش کرد رفت !!! قاعده فوتبال ایران همینه = توپ رو که گرفتی باید پاس بدی !! دریبل تو ایران به عنوان مسخره بازی در نظر گرفته میشه و واسه همینه تا یه نفر میاد دریبل بزنه همه بهش میخندن و هی میگن مثلا داره ادای رونالدینیو رو در میاره !!!!!!1 این افکار بد باعث شده فوتبالمون فقط پاسکاری باشه !
      منظورم این بود که اون دوستم بین درس و فوتبال یکیرو انتخاب کرد و برای هدفش بسیار تلاش کرد و افتخارم میکنم شایدم اگه درس رو پیش میگرفت به اهداف بالاتری میرسید !!! انتخاب با خودش بود!
      پس نمیشه هم فوتبالیست بود هم دکتر !!!!!
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      یه چوپونی بود تو مسجد میخوابید! رفت پزشکی! کار نشد نداره!

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      بله دوست خوبم ... خوب بود تلاش کرد رفت !!! قاعده فوتبال ایران همینه = توپ رو که گرفتی باید پاس بدی !! دریبل تو ایران به عنوان مسخره بازی در نظر گرفته میشه و واسه همینه تا یه نفر میاد دریبل بزنه همه بهش میخندن و هی میگن مثلا داره ادای رونالدینیو رو در میاره !!!!!!1 این افکار بد باعث شده فوتبالمون فقط پاسکاری باشه ! منظورم این بود که اون دوستم بین درس و فوتبال یکیرو انتخاب کرد و برای هدفش بسیار تلاش کرد و افتخارم میکنم شایدم اگه درس رو پیش میگرفت به اهداف بالاتری میرسید !!! انتخاب با خودش بود! پس نمیشه هم فوتبالیست بود هم دکتر !!!!! ♥
      آره باهاتون موافقم نمیشه هم به درس رسید هم فوتبال یا هم به درس رسید هم به کار (بجز برخی استثنا ها) ولی آخه چرا باید یه همچین بلایی سر فوتبال ما بیاد؟؟ اصولا پاس دادن رو خیلی ها میتونن انجام بدن ولی اینکه شخصی میره تو تیمی مثل ذوب آهن،باید یه مهارتی تو پستی که هست داشته باشه،در ازای اون پول قلمبه ای که دریافت میکنه دیگه حد اقل 2 نفر رو بتونه دریبل کنه،مگه رونالدو چیکار میکنه؟؟ من که تو خیلی از بازیا دیدم بیشترشون دارن با پاس دادن میرن سمت دروازه حریف حالا نمیدونم این سیاست بازی درسته یا نه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سامان آیرملو نمایش پست ها
      سلام دوستان

من تصمیم گرفتم برای کنکور سال 94 درس بخونم و هدفمم دندان پزشکی بین الملل هست ( چون ارشد دارم و دولتی و آزاد گویا نمیتونم برم ) اما مشکلی که هست اینه که من شاغل هستم و جایگاه و موقعیت مالی خیلی خوبی هم تو شرکتمون دارم و نمیتونم ریسک کنم و استعفا بدم چون 10 سال سابقه کار دارم اینجا ... حالا موندم چیکار باید بکنم !!

به نظرتون امکانش هست که در کنار کارم درس هم بخونم و اصولا شانسی برای قبولی با این مدل درس خوندن هست یا نه ؟ چون فکر میکنم واسه قبولی در بین الملل حدودا باید 2000 اینطور ها بیارم ... من امسال آزمایشی بدون ذره ای مطالعه کنکور دادم که ببینم اوضاعم چجوریه و فقط در خرداد یکم زیست خوندم چون در دبیرستان رشته ام ریاضی فیزیک بود و هیچ آشنایی با زیست نداشم , در نهایت هم رتبه 10 هزار منطقه 1 رو آوردم که با توجه به 10 11 سال دوریم از دروس دبیرستان به نظرم بدک نبود ...

حالا به نظر شما امکانش هست که در کنار کارم این 10 هزار رو برسونم به 2 هزار یا اینکه باید قید کارم رو بزنم حتما ؟!

ممنون میشم نظرتون رو بگید
      بستگی به کارت داره سامان جان مثلا من 115 استخدامم یه 24 ساعت میرم 72 ساعت خونه ام تو شیفتام میتونم 7 ساعت بخونم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آره باهاتون موافقم نمیشه هم به درس رسید هم فوتبال یا هم به درس رسید هم به کار (بجز برخی استثنا ها) ولی آخه چرا باید یه همچین بلایی سر فوتبال ما بیاد؟؟ اصولا پاس دادن رو خیلی ها میتونن انجام بدن ولی اینکه شخصی میره تو تیمی مثل ذوب آهن،باید یه مهارتی تو پستی که هست داشته باشه،در ازای اون پول قلمبه ای که دریافت میکنه دیگه حد اقل 2 نفر رو بتونه دریبل کنه،مگه رونالدو چیکار میکنه؟؟ من که تو خیلی از بازیا دیدم بیشترشون دارن با پاس دادن میرن سمت دروازه حریف حالا نمیدونم این سیاست بازی درسته یا نه
      دلیل اصلیش اینه که هیچ وقت یه مربی فوتبال در رده های پایه نمیاد دریبل و تکنیک و یاد بده ....و برای همینه بازیکنان جوان فقط پاس دادن در شرایط مختلف رو یاد میگیرن !!!! تمام ♥

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      هدفتون از اینکه از کامپیوتر میخواهید به داندان پزشکی بروید چیست؟؟؟؟؟؟

2 تا دلیل داره

اول به خاطر علاقه خودم و اینکه دوست دارم در 30 سالگی وارد یه چالش جدید بشم

و دوم اینکه کل خانواده دور و نزدیک ما پزشک و دندانپزشک هستن و خوب هیچ موقع اتمسفر خوبی نسبت به یه مهندس حکمفرما نبوده در خانوادمون ...

نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      بستگی به کارت داره سامان جان مثلا من 115 استخدامم یه 24 ساعت میرم 72 ساعت خونه ام تو شیفتام میتونم 7 ساعت بخونم

من ساعت کاریم 9 صبح تا 4 بعد از ظهر هستش و پنج شنبه ها هم تعطیلیم و چون اتاق مجزا برای خودم در شرکت دارم حتی اونجا هم میتونم هرازگاهی درس بخونم ...
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سامان آیرملو نمایش پست ها

2 تا دلیل داره

اول به خاطر علاقه خودم و اینکه دوست دارم در 30 سالگی وارد یه چالش جدید بشم

و دوم اینکه کل خانواده دور و نزدیک ما پزشک و دندانپزشک هستن و خوب هیچ موقع اتمسفر خوبی نسبت به یه مهندس حکمفرما نبوده در خانوادمون ...

من ساعت کاریم 9 صبح تا 4 بعد از ظهر هستش و پنج شنبه ها هم تعطیلیم و چون اتاق مجزا برای خودم در شرکت دارم حتی اونجا هم میتونم هرازگاهی درس بخونم ...
      سامان شرایطت خوبه روزی 6 ساعت مفید بخونی قبولی خوشحالم هم سن منی تنها نیستم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سامان شرایطت خوبه روزی 6 ساعت مفید بخونی قبولی خوشحالم هم سن منی تنها نیستم

به به , شما در این سالها چی خوندی و الان دنبال قبولی در چه رشته ای هستی ؟
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کارشناسی بیهوشی و دندون بین الملل تهران امسال نزدیکش بودما

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      کارشناسی بیهوشی و دندون بین الملل تهران امسال نزدیکش بودما

بین الملل تهران و بهشتی تا چه رتبه ای رو گرفتن امسال ؟؟ چون شنیدم خیلی از رتبه های خوب حتی بین الملل هم قبول نشدن
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      همکار من با 3500 منطقه 2 قبول شد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)