X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

طول سال ۹۳ و کنکور ۹۴

سلام و خسته نباشید!
      یه جند تا سوال داشتم .
      من تابستون تک و توک درس خوندم ، اما کاملا میخوام خودمو برای مهر به بعد اماده کنم میخواستم ببینم که آيا میشه طبق برنامه آزمون های ازمایشی مثله گزینه دو رفت جلو و هم پایه رو خوند و هم سال چهارم + اینکه وجود فشار سال چهارم و.... ایا امکان پذیره؟ خواهشا از رو شکم جواب ندید
      اگه از برنامه عقب موندم ، عقب موندگی ها رو جبران کنم یا به مطالعه بقیه ادامه بدم؟! مطالعه روزی چند ساعت پیشنهاد میشه؟!
      سوالی که واقعا ذهنمو درگیر کرده اینه که واقعا میتونم پایه رو تو طوله سال بخونم ومرور کنم؟!
      یه مشکلی توی مطالعه دارم اینه که بعد از مطالعه مثلا فردا یا پس فردا اون قسمت درس رو کامل یادم نیس چه کار کنم این یکیو؟ اگر نکته دیگه ای بود بگید
      مرسی ... اگر میتونید اطلاعاتی بدید ممنون میشم به خصوص مشاور ها و راهنماهای این انجمن

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط faraz007 نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید!
      یه جند تا سوال داشتم .
      من تابستون تک و توک درس خوندم ، اما کاملا میخوام خودمو برای مهر به بعد اماده کنم میخواستم ببینم که آيا میشه طبق برنامه آزمون های ازمایشی مثله گزینه دو رفت جلو و هم پایه رو خوند و هم سال چهارم + اینکه وجود فشار سال چهارم و.... ایا امکان پذیره؟ خواهشا از رو شکم جواب ندید
      اگه از برنامه عقب موندم ، عقب موندگی ها رو جبران کنم یا به مطالعه بقیه ادامه بدم؟! مطالعه روزی چند ساعت پیشنهاد میشه؟!
      سوالی که واقعا ذهنمو درگیر کرده اینه که واقعا میتونم پایه رو تو طوله سال بخونم ومرور کنم؟!
      یه مشکلی توی مطالعه دارم اینه که بعد از مطالعه مثلا فردا یا پس فردا اون قسمت درس رو کامل یادم نیس چه کار کنم این یکیو؟ اگر نکته دیگه ای بود بگید
      مرسی ... اگر میتونید اطلاعاتی بدید ممنون میشم به خصوص مشاور ها و راهنماهای این انجمن
      سلام

شما میتونین از برنامه یک آزمون آزمایشی استفاده کنین ...... چون می فرمایین مطالب بعد از زمانی از یادم میره پس برنامه قلمچی برای شما مناسبه چون درس ها رو چند بار مرور می کنه

در طول سال برای مطالعه دروس چهارم و پایه فرصت هست ولی نباید در تست زنی افراط کنین و تست ها رو به ترتیب اولویت بزنین تا فرصت کافی برای مطالعه سایر دروس رو هم داشته باشین

اولویت شما برای تست زنی سوالات کنکور سراسری باشه .... بعد از تمام کردن این قسمت اگه بازم زمان داشتین می تونین تست تالیفی هم بزنین

اگر هم از برنامه آزمون جا موندین برنامه رو به همون شکل ادامه بدین و در زمان های مشخص شده برای مرور عقب افتادگی ها رو جبران کنین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن