سلام....لغت و املا و تاریخ ادبیات که قطعا کلک معلم چون حرف اولو میزنه!!!من خود این کلکو تو تاریخ ادبیاتش کل تاریخ ادبیاتا رو نوشتم خلاصه توی 5 برگ اچار و هر روز 30 مین میخونمش!!! در مورد زبان فارسی هم به نظر من اگر در توانت هست که 5 جلسه با یه معلم خوب کلاس برو کل نکته های مهمو بهت میگه و از درس نامه ها خلاص میشی و فقط تست بزن@@هامون سبطی رو نگیر پشیمون میشی خیلی کلی گویی کرده!!حتی همون جزوه ی معلم دوران دبیرستان و زدن تست زیاد هم میتونه کار گشا باشه!!زیاد خودتو درگیر زبان فارسی نکن فعلا بزار چند ماه دیگه بخونش!!
داداش الان با من بودی ؟:yahoo (4):
مشکل همینه که جزوه نمیده, درست هم نمیفهمم چی میگه!
کلا با معلم خصوصی میونه خوبی ندارم!!
برای کنکور نمیخوام برای سال سوم فقط میخوام کتاب بگیرم(خودم سال سومم)
خواستم یه کتاب بگیرم که روی قواعد خوب کار کرده باشه چون به نظرم کتاب درسی برای یادگیری قواعد مناسب نیست
بالای 150 صفحه هم باشه میره رو اعصابم:yahoo (4):
خوب، مثنکه منو این دوست عزیز ی مشکل داریم
طبق حرف دوستان، موضوعی خوندن بهترین راهه،
.
.
.
ولی من نمیخوام موضوعی بخونم، میخوام امسالو خوب یاد بگیرم، بخصوص برا امتحان نهایی
----------------------------------
به نظرتون از الان شرو کنم (سوم ریاضی) موضوعی بخونم بهتره، یا از تابستون بعد از امتحانات نهایی سوم شروع کنم؟
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
20% تخفیف انتشارات فار
20% تخفیف انتشارات فار
فقط و فقط و فقط نشر دریافت. البته اگه واقعا می خوای یاد بگیری. درسته حجمش زیاده ولی 5 تا تست ادبیات با ضریب 4 ارزشش رو داره.
20% تخفیف انتشارات فار
20% تخفیف انتشارات فار
درود
ببخشید بازم پست میذارم
بین هامون سبطی(نشر دریافت) و (خیلی شبز - زبان فارسی ٣) کدوم بهتره؟؟؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
اگه تجربه مطالعه این کتاب ها رو دارید، بگید لطفا
[آخه معلممون امروز گف اگه کسی کتاب کمک آموزشی میخواد، خیلی سبز ی کتاب خوبیه!](یعنی پیشنهاد کرد؛ نگفت حتما بخرید)
20% تخفیف انتشارات فار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)