خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 94
    1. Top | #31
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sleeplife نمایش پست ها
      درود
      ببخشید بازم پست میذارم

بین هامون سبطی(نشر دریافت) و (خیلی شبز - زبان فارسی ٣) کدوم بهتره؟؟؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

اگه تجربه مطالعه این کتاب ها رو دارید، بگید لطفا

[آخه معلممون امروز گف اگه کسی کتاب کمک آموزشی میخواد، خیلی سبز ی کتاب خوبیه!](یعنی پیشنهاد کرد؛ نگفت حتما بخرید)
      درود

پست بالا رو ک کسی جواب نداد

برای آموزش خیلی خوب، چی بهتره؟؟؟

من سال سومم، وقت برا مطالعه هم دارم، در طول سال

20% تخفیف انتشارات فار
      فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نشر دریافت فوق العاده است
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا میگم این زبان فارسی هامون سبطی خیلی زیاده بعد نکات اضافی هم زیاد اورده به نظر تون بین خیلی سبز هفت خوان با پنج بحث الگو کدومو بگیرم . (شنیدم پنج مبحث فقط پنج موضوع اصلی رو گفته و جدیدا از موضاعات جدید از کتاب درسی میار و زیاد کامل نیست )

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h.rfn نمایش پست ها
      اقا میگم این زبان فارسی هامون سبطی خیلی زیاده بعد نکات اضافی هم زیاد اورده به نظر تون بین خیلی سبز هفت خوان با پنج بحث الگو کدومو بگیرم . (شنیدم پنج مبحث فقط پنج موضوع اصلی رو گفته و جدیدا از موضاعات جدید از کتاب درسی میار و زیاد کامل نیست )
      الگورو بیخیال تو تکوازشماری غلط زیاد داره

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      الگورو بیخیال تو تکوازشماری غلط زیاد داره
      اشکال نداره اگه تو جا های دیگه خوب کار کرده باشه چون من این قسمتو جواب نمیدم . لطفا هرچه زود تر راهنمایی کنید اخه زبان فارسی همش تو قلم صفر میزنم اما تو مدرسه همش نمراتم بالا بود . اصلا تا حالا نگاش نکردم / هفت خوان چه طوره ؟ من کلمه و املاشو دارم راضی ام

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کتاب دکتر هامون سبطی خیلی بهتر از خیلی سبز هست ویا کتاب 5 بحث انرژی اتمی زبان فارسی عالیه....

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اشکال نداره اگه تو جا های دیگه خوب کار کرده باشه چون من این قسمتو جواب نمیدم . لطفا هرچه زود تر راهنمایی کنید اخه زبان فارسی همش تو قلم صفر میزنم اما تو مدرسه همش نمراتم بالا بود . اصلا تا حالا نگاش نکردم / هفت خوان چه طوره ؟ من کلمه و املاشو دارم راضی ام
      هفت خوان من زیاد خوشم نیومد ..الگو آموزشش زیاد نیست ولی دنیای تسته..بستکی داره اگه آموزش مشکل نداری الگو بگیر...اگه مشکل داری و کتاب کم حجم میخوای یا چکیده تخته سیاه یا همایش دکتر سبطی و بگیر کامله...درضمن اگه گاج موضوعی داری قید الگورو بزن...

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زبان فارسی دکتر سبطی همه چی رو گفته
      ولی کمی زیادی گفته و شاید سریع و راحت خوندش پیش نره
      .......................
      زبان فارسی ادبیات موضوعی گاج
      اون نظم و چیدمان و پاسخ تشریحیش عالیه
      حیفه اینو از دست بدی
      .............................
      زبان فارسی ادبیات جامع خیلی سبز!
      یه درسنامه قوی، شیک و سریع الهضمه
      درسنامه اشم کنکوری تره
      ...............................
      با این ترکیب زبان فارسی تبدیل میشه به هلو
      درسنامه زبان فارسی ادبیات جامع خیلی سبز!
      تست زبان فارسی ادبیات موضوعی گاج
      (پاسخ تشریحی هم حتما خونده بشه)

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      هفت خوان من زیاد خوشم نیومد ..الگو آموزشش زیاد نیست ولی دنیای تسته..بستکی داره اگه آموزش مشکل نداری الگو بگیر...اگه مشکل داری و کتاب کم حجم میخوای یا چکیده تخته سیاه یا همایش دکتر سبطی و بگیر کامله...درضمن اگه گاج موضوعی داری قید الگورو بزن...
      ادبیات موضوعی دارم کتاب درسی بخونم با تست های گاج کافیه ؟ اخه داخل خود گاج موضوعی نوشته خوندن کتاب زیاد کمک نمیکنه واسه تست و باید یه کتاب یا جزوه اموزشی داشته باشی ؟ در ضمن زبان فارسی دو هم باید بلد باشم؟(میدونم مستقیم نمیاد اما بدون خوندن زبان فارسی 2 مستقیم 3 رو بخونم کافیه) تست دارم کتابی بگید که بیشتر اموزش باشه

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ادبیات موضوعی دارم کتاب درسی بخونم با تست های گاج کافیه ؟ اخه داخل خود گاج موضوعی نوشته خوندن کتاب زیاد کمک نمیکنه واسه تست و باید یه کتاب یا جزوه اموزشی داشته باشی ؟ در ضمن زبان فارسی دو هم باید بلد باشم؟(میدونم مستقیم نمیاد اما بدون خوندن زبان فارسی 2 مستقیم 3 رو بخونم کافیه) تست دارم کتابی بگید که بیشتر اموزش باشه
      از سال اول ودوم املاهاشون...بیاموزیماشون.... 2درس ویرایشو از روکتاب بخون بقیه دیگه نمیخواد..گاج موضوعی داری دیگه اصلا الگو نگیر ...برا آموزشم چون کتاب دکتر سبطی حجیمه وباهاش راحت نیسی همایششو یا چکیده تخته سیاه رو بگیر

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      برای اموزش همایش نشر دریافت یا خیلی سبز +تست هم از روی گاج موضوعی
      کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..

12. Top | #42
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط allen74 نمایش پست ها
      برای اموزش همایش نشر دریافت یا خیلی سبز +تست هم از روی گاج موضوعی
      خیلی سبز هفت خان یا اون زبان فارسی سه ؟ من فارغ التحصیلم از این رو زا میخوام زبان فارسیو شروع کنم به خوندن و دو ساله لاشو باز نکردم . کتاب درسی هم بخونم ؟ لطفا راهنمایی کامل کنید ؟

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز هفت خان یا اون زبان فارسی سه ؟ من فارغ التحصیلم از این رو زا میخوام زبان فارسیو شروع کنم به خوندن و دو ساله لاشو باز نکردم . کتاب درسی هم بخونم ؟ لطفا راهنمایی کامل کنید ؟
      اگر میخواهید کامل بخونید و وقت هم دارید زبان فارسی نشر دریافت(فقط حجمش زیاده)یا خوندن از روی درسنامه ادبیات جامع خیلی سبز(اینم کامل گفته)اگر خلاصه ای میخوای نشر الگو یا هفت خان خیلی سبز زبان فارسی3 خیلی سبز هم نمیدونم کامل گفته یا نه ولی در کل اگر وقت داری نشر دریافت از همه بهتره.
      کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زبان فارسی تخته سیاه ....
      کوتاه مفید عالی
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

15. Top | #45
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط allen74 نمایش پست ها
      اگر میخواهید کامل بخونید و وقت هم دارید زبان فارسی نشر دریافت(فقط حجمش زیاده)یا خوندن از روی درسنامه ادبیات جامع خیلی سبز(اینم کامل گفته)اگر خلاصه ای میخوای نشر الگو یا هفت خان خیلی سبز زبان فارسی3 خیلی سبز هم نمیدونم کامل گفته یا نه ولی در کل اگر وقت داری نشر دریافت از همه بهتره.
      نشر دریافت شنیدم ******* اضافی که نه در حده کتاب و کنکور نیست زیاد داره ؟ هفت خان خلاصن؟ منظور از خلاصه چیه دقیقا تو این کتابا ؟ مثلا زبان فارسی 3 که حجمش زیاده چه چیزی نسبت به هفت خوان بیشتر داره؟ (فک کنم اون واسه کسایه که معلم درست حسابی ندارن کتابشون سفیده)

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فارسی، فروشی، قابل، قرابت، لطفا، من، منبع، می، میخوام، میدید، متن، چه، نوشتن، چی، چیکار، نیست، نکته، نکردم، نبود، نخوندم، نظرتون، هم، همین، هنوز، هامون، هامون سبطی، های، هاش، هست، هستم، ولی، واسه، یک، یکم، یاد، کمک، کمک درسی، کمتر، کنم، کنکور، کنکور ازمایشی، کنار، کند، که، کار، کتاب، کتابی، کتابی؟، گفتن، گویی، پنج، پیشنهاد، پرسش، آموزش، اقا، الگو، الان، الان دیر نیست، اموزش، اموزشی، انجمن، اون، این، اینکه، ادبیات، ادغام، ارزش، از، استفاده، اضافه، اضافی، بقیه، بنده، بنظرم، بنظرتون، بیشتر، بگیرم، بگیرم؟، باید، بار، باشه، باعث، بخونم، بخرم، بخصوص، بدون، بدید، برم، برای، بشه، بعد، بعضیا، توی، تک، تابستون، تازه، تست، جلدی، جواب، جالب، جایی، جزوه، حداقل، خونم، خوب، خوبه، خود، خیلی، خیلی سبز، خییییلی، خرید، خرید کتاب، دنبال، دوستان، دیگه، دیدم، دیر، دادن، داره، درس، درسی، رفتم، رو، روی، ریاضی، زیاد، زیاده، زبان، زبان فارسی، سوم، سوال، سال، سال سوم، سبطی، سراغ، شما، شدم، شده، شروع، عدد

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن