فکر کنم سوال برنامه این بود که برگزاری کنکور عادلانه است یا کنکور حذف بشه؟درست متوجه شدم ؟
حالا 82درصد شما ها پیام دادین که کنکور عادلانه نیست باید حذف شه؟![]()
فکر کنم سوال برنامه این بود که برگزاری کنکور عادلانه است یا کنکور حذف بشه؟درست متوجه شدم ؟
حالا 82درصد شما ها پیام دادین که کنکور عادلانه نیست باید حذف شه؟![]()
این بحث و گفتگو واقعا فایدش چی بود, دوباره همین روالو ادامه میدن.. حداقل کاری که می تونن بکنن اینه که کنکورو دوبار درسال برگزار کنن یکی برای ورودی بهمن, نه این جوری که اگه به هر دلیلی نشد یه سالت نابود بشه..
سایت پخش زنده و دانلود آرشیو سریال، فیلم و برنامه های تلویزیون ایران - Iran TV Live Channels and Download Movie,Serie,Programs Archive < تلوبیون تمام برنامه ها رو میزاره
برین قسمت پخش زنده شبکه 3 اون بالا میتونین روز و ساعت رو مشخص کنین بعد مشاهده آرشیو رو بزنید با هر سرعتی میشه دید و دانلود هم میشه کرد
برنامه telewebion رو هم میتونین بریزین تو گوشی راحت ببینید
----
ولی در کل الان دارم میبینم مردک داره چرت و پرت میگه
میگه کاملا منصفانس
یعنی گندووو بالا آوردن!!!!!!
طرف 93 سفید داده بود 16 هزار شده بود!!! خیلی تابلو ضایع شد خدایی
..
..
..
من میدونم چی شد. بزارید بگم. یه یارو از اموزش پرورش اومده بود میگفت باید کنکور حذف بشه بجاش مصاحبه باشه.خدایی گف باید ازمون باشه. فعلا همون25 درصد میمونه. تا وقتی که شما اموزش پرورشیا بیاین کاری کنید.همین
واقعا مجری داغونی داشت برنامه ...
82 درصد میگن عادلانه نیست بعدش اخر برنامه خدایی میگه اموزش پرورشیا کاری کنن که تاثیر معدل بیشتر بشه و فشار کنکور کم بشه ..
خودشون نمیدونن اون 82 درصد مخالف کنکورن یا معدل :yahoo (21):
خدایی ترش کرده بود بدم به نوید نگا میکرد ...
خودشون هم نمیدونن چیکار کنن...
برنامه ادامه دارد پنچ شنبه هفته بعد
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خدایی ترش کرده بود بدم به نوید نگا میکرد ...
خودشون هم نمیدونن چیکار کنن...
برنامه ادامه دارد پنچ شنبه هفته بعد
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
یعنی کنکور 94 پرید؟![]()
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
سوال برنامه كاملا دوپهلو بود اصلا نميشه گفت اين 82درصد به چي راي دادن.
فردا راحت ميتونن تاثير معدل رو 40% كنن و بگن چون 82% مردم با شيوه كنوني مخالف بودن ماهم شيوه رو تغير داديم !
گفت هفته آینده هم برنامه ادامه داره؟اگه آره که همگی هماهنگ کنیم یه جمله درست حسابی با تک تک گوشیامون در اعتراض به تاثیر مستقیم معدل بفرسیم به سامانه پیامکیش
گفت هفته آینده هم برنامه ادامه داره؟اگه آره که همگی هماهنگ کنیم یه جمله درست حسابی با تک تک گوشیامون در اعتراض به تاثیر مستقیم معدل بفرسیم به سامانه پیامکیش
ممكن نيست! اينا مگه جرات دارن بيان به سوالات دانش آموزا جواب بدن ؟ همين يه بار هم كه اومده بود فقط واسه اين بود كه از سوال دوپهلوي برنامه و جواباش در آينده بتونن سوءاستفاده كنن.
ولي اينطور كه من برداشت كردم امسال تاثير معدل يا همون 25 درصد ميمونه با نهايتا 30 درصد ميكنن محاله كه مثلا 40% كنن
تو کدوم برنامه بودددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کدوم برنامه بودددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)