عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
جواب کامل تست زیست شناسی ؛ کلی کتاب و زیر و رو کردم تا فهمیدم چی شده که گزینه ی 4 درست شده ؛ ممنون از فرشته - 13 که غلطم رو بهم یادآوری کرد تا برم اطلاعاتمو تکمیل کنم
تعداد آمینواسید هایی که تو جایگاه a ریبوزوم قرار داره برابره با تعداد کدون های mrna ؛ این تعداد رو n در نظر میگیریم ؛
تعداد آمینو اسید هایی که تو پروتئین حاصل هست n-1 هستش ، بخاطر اینکه وقتی کدون پایان تو جایگاه a ریبوزوم قرار میگیره عملا آمینواسیدی براش تولید نمیشه
تو این سوال چون trna تو جایگاه a ریبوزوم هست پس نتیجه میگیریم کدون پایان نبوده (چون trna وارد جایگاه a شده ) ؛ تعداد آمینو اسید ها با تعداد کدون ها برابره ؛ n=34 و تعداد آمینواسید ها هم 34 تا .
تعداد کدون هایی که وارد جایگاه a ریبوزوم میشن برابره n-1 هست ؛ چون کدون آغاز (aug) وارد جایگاه a نمیشه
تو این سوال تعداد آمینو اسید های جایگاه a تو این سوال برابر 34-1 = 33 تاست .
تعداد کدون هایی که وارد جایگاه p ریبوزوم میشن برابره n-1 هست ؛ چون کدون پایان وارد جایگاه p ریبوزوم نمیشه
تو این سوال تعداد آمینو اسید های جایگاه p برابره با 34-1 = 33 تاست ؛ چون trna هنوز تو جایگاه a هست و حرکتی نکرده .
تعداد حرکت ریبوزوم در طول رشته ی mrna برابره n-2 هست ؛ یه بار حرکت نمیکنه بخاطر اینکه کدون پایان آمینواسیدی نداره ، یه بارم حرکت نمیکنه بخاطر اینکه کدون آغاز خودش تو قسمت p ریبوزوم حاضر بوده ( دلیلی برا حرکت نداشته ) .
********* نکته ******** خودمم اینجا اشتباه کردم : چون trna تو قسمت a ریبوزوم هست یعنی ریبوزوم هنوز حرکت نکرده پس تعداد حرکت ریبوزوم میشه n-2 تا : n=34 ازین اینجا نتیجه میگیریم تعداد حرکت برابره با 32
هر کدون هم 3 نوکلئوتید داره پس تعداد نوکلئوتید ها میشه 96 تا
گزینه ی 4 صحیح است
بازم تشکر میکنم از فرشته - 13 که باعث شد من دقیق تر مطلب رو یاد بگیرم
ببخشید سرتون رو درد آوردم
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
سلام
بچه ها امشب کسی آن نیس؟؟؟
چقدر خوندید؟
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
در حال حاضر 647 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 647 مهمان)