in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
@niloojoon خوب بود؟کمک میکنه بهت یا نه؟چون گفتی خیلی ضعیفی.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نمیدونم اگه angel و بقیه بچه ها هم بخوان اسکن شده میزارم وگرنه فردا یا پس فردا همون عدسیرو عکس میگیرم میزارم.
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
خوب دیگه برم.تا فردا 11 شب.اگه کاری با من داشتین تو این فاصله 22 ساعته پیام خصوصی بدین.
منم میرم شب همگی بخیر![]()
سلام بچه ها من کتاب ادبیات جامع رو خریدم فقط باسخ کلیدی داره...شما نمیدونین جلد دومش هم هست عایا که باسخ تشریحی داخلش باشه؟؟؟؟
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
اگه الگو خریدی که نداره جلد جدا اما پی دی اف داره اینم لینکش: دانلودهـــــــا
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
سلام ، خوبید ؟ دیشب دعوا بود اینجا ؟؟
منکه اونقد خسته بودم نفهمیدم کی خوابم برد ؛ یه سوال : خیلی سبز برا تعیین توالی ژنی در جانداران دیگه درسنامه نداره ؟ کتاب من واسه سال پیشه ولی اصلا در رابطه با توالی بقیه جاندار ها حرفی نزده
لطفا با تامل ببینید...
ویرایش توسط hamed70t : 20 آبان 1393 در ساعت 11:01
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 71 مهمان)