بچه ها یه سوال به نظرتون 250 تا تست زیست زدن با بررسی و این چیزاش از فصل پروتیئن سازی چقد باید طول بکشه به طور معمول؟
بچه ها یه سوال به نظرتون 250 تا تست زیست زدن با بررسی و این چیزاش از فصل پروتیئن سازی چقد باید طول بکشه به طور معمول؟
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
لطفا با تامل ببینید...
بخوای همه تستا رو بزنی نه! شما خب انسانی ای قضیت فرق میکنه. انسانی بیشتر خوندنه کتابه فک میکنم ولی خب ما هم کتاب رو باید بخوریم توی زیست هم تست زیاد بزنیم. تازه ریاضی و فیزیک و شیمی ام که دیگه هست. قضیه ما فرق داره فک کنم با انسانی. تو رشته شما فک میکنم با روزی 7-8 ساعت مفید بشه جمع کرد.بازم نمیدونم.
لطفا با تامل ببینید...
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 31 مهمان)