کلا من دیدم متوجه شدم که غیر استاندارده ببینید هرچقدرم سوالای کنکور سخت باشه بازم شاید دوتا سوال غیر استاندارد بدن ولی این سبک سوالات اطلاعات غلط ممکنه به دانش اموز بده که تو زیست سمه
کلا من دیدم متوجه شدم که غیر استاندارده ببینید هرچقدرم سوالای کنکور سخت باشه بازم شاید دوتا سوال غیر استاندارد بدن ولی این سبک سوالات اطلاعات غلط ممکنه به دانش اموز بده که تو زیست سمه
استاندارد بودن و باید تو مجموعه سوالاتت بررسی کرد ولی تو این 3 تا سوال به نظر میاد که بیشتر سعیت این بوده بچه ها نتونن بزنن در صورتی که طراح های حرفه ای راه فرارم میزارن واسه تستا
نکته جديدي بود ولي اونچي که تاکيد شده تو کتاب سلول هايي که هسته ندارن نميشه ازشون ژنوم گرفت و منظور از اون گزينه منحرف کردن ذهن داوطلب به سمت خون بود که درونش پلاکت و گلبول قرمز وجود دارن که نميشه ازشون ژنوم گرفت ولي از سلول مرده ميشه چون تو درخت تبارزايشي تو پيش دانشگاهي ميبينيم که از فسيل هاتوالي يابي کردن و با گونه هاي ديگه مقايسه کردن. اگر منبعي داريد بفرماييد
سوال یک که فکر کنم گزینه 1 بشه دقیق نمیدونم
سوال دو : گزینه یک هر دو هورمون حفظ آب می باشد پس میتونه این درست باشه
گزینه دو غلطه تولید میشه
گزینه سه غلطه چون دیابت انواع مختلفی داره پس داروهاش هم متفاوته
گزینه چهارم هم غلطه وقتی فنیل آلانین به تیروزین تبدیل نمیشه پس تیروزین تو بدن کم داریم در نتیجه مبتلا به کم کاری تیرویید میشیم و کم کاری تیرویید باعث افزایش وزن میشه نه کاهش وزن
سوال 3- گزینه یک غلطه چون بوتولیسم باعث قطع تنفس دایمی میشه ولی بلع موقته
فک کنم حق با شما باشه
آخه استرپتو کوکوس نومونیا هم وقتی میمیره قادر به ترانسفورماسیون هست پس تعیین ژنوم هم امکان پذیره دلیلش هم مقاومت ماده ژنتیک هست که البته در شرایطی ماده ژنتیک از بین میره و نمیشه تعیین ژنوم انجام داد ولی کم پیش میاد به خاطر همون مقاومت ذاتی ماده ژنتیک...
ممنون از تذکرت![]()
ویرایش توسط M o h a m m a d : 16 شهریور 1393 در ساعت 22:51
سوال 3 مگه نگفته کدام به نادرستی تکمیل میکند پس با این حساب به نظر من جواب گزینه 2 میشه.
چون اثر سمپاتیک و ورزشکار بودن عکس هم است پس گزینه 2 جواب هستش
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
درمورد سوال 2 گزینه 2 میدونم تو کتاب نگفته ولی یک دختر 4ساله نیازی به تولید اکسی توسین نداره و ذخیره کردن اون از ابتدای تولد هم منطقی نیست.
کاربرد اکسی توسین برای زمان زایمان به بعد هستش پس بهترین زمان تولید از آغاز حاملگی هستش(البته صرفا حدس هستش)
البته در مورد درستی گزینه 1 شکی نیست پس بهترین گزینه رو باید انتخاب کرد
اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه لطفا یا اشکال نظر من رو بگه.
درضمن از تجربه من استفاده کنید هر نوع سوالی رو براش آمادگی داشته باشید هر چند از نظر شما کاملا غیر استاندارد باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)