خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کلا من دیدم متوجه شدم که غیر استاندارده ببینید هرچقدرم سوالای کنکور سخت باشه بازم شاید دوتا سوال غیر استاندارد بدن ولی این سبک سوالات اطلاعات غلط ممکنه به دانش اموز بده که تو زیست سمه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      خوب حالا که کار دانشجوييه دوست دارم يه کمکي کنم اينکه تو اينجور سوالايي که مث سوال يک بايد سه سال رو يک جا بارگذاري! کني تو ذهنت بايد بيشتر دقت بشه. مثلا تو همين سوال يک در جوابش گفته يا روده هس يا اسپرم. ولي تو سال دوم بخش بافت ها نوشته که چون دهان در تماس مستقيم غذا قرار داره بافت بايد سنگ فرشي چند لايه باشه تا مکررا تکثير بشن چون با بلع غذا کنده ميشن و در فصل توليد مثل سال سوم تو عکس ميبينيم که در روز ١٣-١۴ چرخه قاعدگي که تخمک آزاد ميشه تعدادي سلول سوماتيک بهش چسبيدن و اين هم جدا شدن طبيعيه. قصدم ايراد گرفتن نبود کمک کردن بود:-) موفق باشيد کار خوبيه.
      دقیقا بله فرمایشاتتون درسته . عرض کردم خدمتتون سوالات خام اند هنوز. مرسی از کمکتون:yahoo (1):

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب حالا که کار دانشجوييه دوست دارم يه کمکي کنم اينکه تو اينجور سوالايي که مث سوال يک بايد سه سال رو يک جا بارگذاري! کني تو ذهنت بايد بيشتر دقت بشه. مثلا تو همين سوال يک در جوابش گفته يا روده هس يا اسپرم. ولي تو سال دوم بخش بافت ها نوشته که چون دهان در تماس مستقيم غذا قرار داره بافت بايد سنگ فرشي چند لايه باشه تا مکررا تکثير بشن چون با بلع غذا کنده ميشن و در فصل توليد مثل سال سوم تو عکس ميبينيم که در روز ١٣-١۴ چرخه قاعدگي که تخمک آزاد ميشه تعدادي سلول سوماتيک بهش چسبيدن و اين هم جدا شدن طبيعيه. قصدم ايراد گرفتن نبود کمک کردن بود:-) موفق باشيد کار خوبيه.
      همینطور در مورد تعیین ژنوم هم میشه گفت چون سلول هایی که توی مری جدا میشن مرده هستن پس نمیشه گفت از هر سلولی میشه ژنوم تهیه کرد چون سلول مرده نقضش میکنه

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      کلا من دیدم متوجه شدم که غیر استاندارده ببینید هرچقدرم سوالای کنکور سخت باشه بازم شاید دوتا سوال غیر استاندارد بدن ولی این سبک سوالات اطلاعات غلط ممکنه به دانش اموز بده که تو زیست سمه
      اها ولی باز ممنون میشم اگه در مورد معیار های استاندارد بودن چیزی تو ذهنتون هس بفرمایین

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سبک تست2توی کنکور متداول نیست
      ولی نمیگم بده
      میشه گفت غیر استاندارد

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      همینطور در مورد تعیین ژنوم هم میشه گفت چون سلول هایی که توی مری جدا میشن مرده هستن پس نمیشه گفت از هر سلولی میشه ژنوم تهیه کرد چون سلول مرده نقضش میکنه
      بله اون مشکلی ایجاد نمیکنه چون جوابش شده گزینه 4. ولی میتونه پاسخ اضافه شه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      استاندارد بودن و باید تو مجموعه سوالاتت بررسی کرد ولی تو این 3 تا سوال به نظر میاد که بیشتر سعیت این بوده بچه ها نتونن بزنن در صورتی که طراح های حرفه ای راه فرارم میزارن واسه تستا

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      نکته جديدي بود ولي اونچي که تاکيد شده تو کتاب سلول هايي که هسته ندارن نميشه ازشون ژنوم گرفت و منظور از اون گزينه منحرف کردن ذهن داوطلب به سمت خون بود که درونش پلاکت و گلبول قرمز وجود دارن که نميشه ازشون ژنوم گرفت ولي از سلول مرده ميشه چون تو درخت تبارزايشي تو پيش دانشگاهي ميبينيم که از فسيل هاتوالي يابي کردن و با گونه هاي ديگه مقايسه کردن. اگر منبعي داريد بفرماييد

9. Top | #24
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سوال یک که فکر کنم گزینه 1 بشه دقیق نمیدونم
      سوال دو : گزینه یک هر دو هورمون حفظ آب می باشد پس میتونه این درست باشه
      گزینه دو غلطه تولید میشه
      گزینه سه غلطه چون دیابت انواع مختلفی داره پس داروهاش هم متفاوته
      گزینه چهارم هم غلطه وقتی فنیل آلانین به تیروزین تبدیل نمیشه پس تیروزین تو بدن کم داریم در نتیجه مبتلا به کم کاری تیرویید میشیم و کم کاری تیرویید باعث افزایش وزن میشه نه کاهش وزن
      سوال 3- گزینه یک غلطه چون بوتولیسم باعث قطع تنفس دایمی میشه ولی بلع موقته

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinae2011 نمایش پست ها
      سوال یک که فکر کنم گزینه 1 بشه دقیق نمیدونم
      سوال دو : گزینه یک هر دو هورمون حفظ آب می باشد پس میتونه این درست باشه
      گزینه دو غلطه تولید میشه
      گزینه سه غلطه چون دیابت انواع مختلفی داره پس داروهاش هم متفاوته
      گزینه چهارم هم غلطه وقتی فنیل آلانین به تیروزین تبدیل نمیشه پس تیروزین تو بدن کم داریم در نتیجه مبتلا به کم کاری تیرویید میشیم و کم کاری تیرویید باعث افزایش وزن میشه نه کاهش وزن
      سوال 3- گزینه یک غلطه چون بوتولیسم باعث قطع تنفس دایمی میشه ولی بلع موقته
      کیفیت سوالها چطوره به نظرت؟
      جواباش تو پست 5م هست
      مرسی

11. Top | #26
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soroush91 نمایش پست ها
      کیفیت سوالها چطوره به نظرت؟
      جواباش تو پست 5م هست
      مرسی
      نمیگم غیر استاندارده ولی خیلی سخته به درد آزمون های آزمایشی میخوره ولی نه به درد کنکور سوال 2 که عالی بود اگه سوالایی که طرح میکنین در سطح 2 باشه نه بیشتر عالیه ولی قبقیه سوالا دیگه کنکورو رد کرده رسیده به المپیاد

12. Top | #27
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نکته جديدي بود ولي اونچي که تاکيد شده تو کتاب سلول هايي که هسته ندارن نميشه ازشون ژنوم گرفت و منظور از اون گزينه منحرف کردن ذهن داوطلب به سمت خون بود که درونش پلاکت و گلبول قرمز وجود دارن که نميشه ازشون ژنوم گرفت ولي از سلول مرده ميشه چون تو درخت تبارزايشي تو پيش دانشگاهي ميبينيم که از فسيل هاتوالي يابي کردن و با گونه هاي ديگه مقايسه کردن. اگر منبعي داريد بفرماييد
      فک کنم حق با شما باشه
      آخه استرپتو کوکوس نومونیا هم وقتی میمیره قادر به ترانسفورماسیون هست پس تعیین ژنوم هم امکان پذیره دلیلش هم مقاومت ماده ژنتیک هست که البته در شرایطی ماده ژنتیک از بین میره و نمیشه تعیین ژنوم انجام داد ولی کم پیش میاد به خاطر همون مقاومت ذاتی ماده ژنتیک...
      ممنون از تذکرت

ویرایش توسط M o h a m m a d : 16 شهریور 1393 در ساعت 22:51

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوال 3 مگه نگفته کدام به نادرستی تکمیل میکند پس با این حساب به نظر من جواب گزینه 2 میشه.
      چون اثر سمپاتیک و ورزشکار بودن عکس هم است پس گزینه 2 جواب هستش

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

درمورد سوال 2 گزینه 2 میدونم تو کتاب نگفته ولی یک دختر 4ساله نیازی به تولید اکسی توسین نداره و ذخیره کردن اون از ابتدای تولد هم منطقی نیست.
      کاربرد اکسی توسین برای زمان زایمان به بعد هستش پس بهترین زمان تولید از آغاز حاملگی هستش(البته صرفا حدس هستش)
      البته در مورد درستی گزینه 1 شکی نیست پس بهترین گزینه رو باید انتخاب کرد
      اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه لطفا یا اشکال نظر من رو بگه.
      درضمن از تجربه من استفاده کنید هر نوع سوالی رو براش آمادگی داشته باشید هر چند از نظر شما کاملا غیر استاندارد باشه.

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhkh1368 نمایش پست ها
      سوال 3 مگه نگفته کدام به نادرستی تکمیل میکند پس با این حساب به نظر من جواب گزینه 2 میشه.
      چون اثر سمپاتیک و ورزشکار بودن عکس هم است پس گزینه 2 جواب هستش
      فک کنم کنظور اين بوده که ورزش کردني تعداد تنفس و ضربان قلب زياد ميشه. مث سمپاتيک يا هورمون ستيز و گريز

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فک کنم کنظور اين بوده که ورزش کردني تعداد تنفس و ضربان قلب زياد ميشه. مث سمپاتيک يا هورمون ستيز و گريز
      ولی ورزشکار بودن باعث کاهش ضربان قلب میشه(حدود 40 بار در دقیقه).
      اگه گفته بود در حین ورزش درست بود

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن