سلام دوستان ميدونم الآن اوج استرس هستيد !فقط ميخواستم بدونم با رتبه 4200 و تراز9045 امید به پزشکی و دارو آزاد داشته باشم؟
شنبه یا یکشنه
دوشنبه یا سه شنبه
چهارشنبه یا پنج شنبه
هفته اخر شهریور
سلام دوستان ميدونم الآن اوج استرس هستيد !فقط ميخواستم بدونم با رتبه 4200 و تراز9045 امید به پزشکی و دارو آزاد داشته باشم؟
خواب خوبی دیدی که ... من دیشب خواب دوران خدمتم رو دیدم! یادش به خیر دوران بدی نبود ولی خوابه یکمی عجیب بود ... داشتیم با بچه ها میرفتیم پادگان یهو توی پادگان یادم اومد پایان خدمت دارم ... میخواستم برگردم نمیزاشتن( چه خوابی دیدما
)
![]()
نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود
نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود.
![]()
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود.
بر اساس این گزارش، نتایج پذیرفته شدگان کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد فردا دوشنبه از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه اعلام میشود.
همچنین نتایج پذیرفتهشدگان با آزمون نیز که در آزمون سراسری شرکت کرده و برای دانشگاه آزاد انتخاب رشته کردهاند سه شنبه اعلام میشود.
انتهای پیام/
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....05EL6oIn.dpuf
کی بود میخواست من رو از انجمن اخراج کنه ؟ ممنون میشم اگر این کار رو بکنه ...
لحظات خوبی رو در این سایت بودم ...
خداحافظ همگی ...
سه شنبه 18 شهریور
23:00
نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود
نتایج پذیرفتهشدگان کارشناسی بدون آزمون و باآزمون دانشگاه آزاد دوشنبه و سهشنبه اعلام میشود.
فارس زده......
پس رشته های پزشکی چی؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)