خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 63
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خبر فوری : نتایج کنکور فردا اعلام می‌شود!

رییس سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: نتایج نهایی آزمون سراسری سال 93 فردا سه‌شنبه 18 شهریور8 صبح از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.
      به گزارش خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ابراهیم خدایی امروز دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: تعداد ثبت‌نام کنندگان این آزمون یک میلیون و 31 هزار و 381 نفر بوده‌اند که از این تعداد 870 هزار و 584 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند. از میان افرادی که مجاز به انتخاب رشته شدند، 625 هزار و 878 نفر انتخاب رشته کردند که تعداد قبولان نهایی این آزمون 466 هزار و 888 نفر است. در واقع 75 درصد ازافرادی که انتخاب رشته کرده‌اند، وارد دانشگاه خواهند شد.
      وی ادامه داد: از این میان 33 درصد پذیرفته شدگان با سوابق تحصیلی، 67 درصد آنها از طریق نتایج آزمون پذیرش شده‌اند.
      رییس سازمان سنجش در مورد زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان اظهار کرد: زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان از تاریخ 22 شهریور آغاز شده و تا 25 شهریور ادامه دارد؛ اما از آنجایی که ممکن است برنامه زمانی برخی دانشگاه‌ها متفاوت باشد، به پذیرفته‌شدگان توصیه می‌شود ابتدا به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کرده و از زمان‌بندی ثبت‌نام دانشگاه آگاه شوند.
      خدایی در ادامه در مورد ظرفیت‌های آزمون سراسری 93 توضیح داد: ظرفیتی که در ابتدا اعلام شده بود، 695 هزار نفر بود که بعد از اصلاحیه‌های متعدد به 719 هزار و 771 نفر افزایش پیدا کرد که با انتصاب تعداد قبولی که 466 هزار و 888 نفر است، 252 هزار و 883 ظرفیت خالی باقی می‌ماند.
      وی با بیان اینکه 99 درصد ظرفیت‌ها در دوره‌های آموزشی پیام نور و غیرانتفاعی است، اظهارکرد: به طور کلی 179 هزار نفر ظرفیت در پیام نور و 61 هزار ظرفیت در دانشگاه‌های غیرانتفاعی خالی ماند. ضمن آنکه ظرفیت دوره‌های روزانه، شبانه و پردیس‌های خودگردان صد درصد تکمیل شده است.
      رییس سازمان سنجش ادامه داد: در واقع 120 هزار ظرفیت در رشته‌های فنی و مهندسی، 81 هزار ظرفیت در رشته علوم انسانی، 37 هزار ظرفیت در رشته علوم تجربی و 6 هزار و 500 ظرفیت در رشته‌های هنر و زبان خالی مانده است.
      خدایی در مورد ظرفیت در رشته‌های پزشکی اظهارکرد: ظرفیت رشته‌های پزشکی نه تنها به ظرفیت سال گذشته بازگشت، بلکه ظرفیت رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی نیز به 8300 نفر افزایش پیدا کرد که افزایش قابل ملاحظه‌ای است.
      وی تاکید کرد: براساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش، پذیرش بدون آزمون در نوبت دوم و در بهمن‌ماه اعلام خواهد شد و برای آزمون سراسری تکمیل ظرفیت نخواهیم داشت.
      رییس سازمان سنجش در ادامه با اشاره به اینکه کارنامه آزمون سراسری 93 در تاریخ 26 شهریور در سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت، گفت: در صورتی که داوطلبان به کارنامه خود اعتراض دارند می‌توانند اعتراض خود را از طریق سایت سازمان سنجش منتقل کنند.
      خدایی در مورد نتایج نیمه متمرکز آزمون سراسری نیز توضیح داد و گفت: نتایج اولیه این آزمون در تاریخ 15 مهرماه و نتایج نهایی آن در تاریخ 14 دی‌ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد.
      اعلام نتایج آزمون‌های ورودی دوره‌های فنی و حرفه‌ای و دوره کاردانی به کارشناسی هفته آخر شهریور

وی در ادامه در مورد آزمون‌های ورودی دوره‌های فنی و حرفه‌ای و دوره کاردانی به کارشناسی اظهارکرد: این دو آزمون در روزهای 23 و 24 مرداد برگزار شد و تعداد شرکت‌کنندگان آزمون ورودی فنی و حرفه‌ای 284 هزار نفر و ظرفیت پذیرش آن 222 هزار نفر است. تعداد شرکت‌کنندگان آزمون ورودی کاردانی به کارشناسی 216 هزار و 499 نفر و ظرفیت پذیرش آن 219 هزار نفر است که نتیجه هر دو آزمون هفته آخر شهریور اعلام خواهد شد.
      رییس سازمان سنجش در مورد آزمون پردیس‌های خودگردان دوره‌های کارشناسی ارشد و دوره دکتری و دوره‌های مجازی کارشناسی ارشد نیز گفت: این آزمون‌ها در تاریخ 21 شهریور برگزار خواهد شد و در آزمون دکتری 24 هزار و 88 نفر شرکت کرده‌اند و ظرفیت پذیرش آن یکهزار و 561 نفر است و در آزمون کارشناسی ارشد و دوره‌های مجازی کارشناسی ارشد، 21 هزار 339 نفر شرکت کردند و ظرفیت پذیرش آن هم 21 هزار و 315 نفر است.
      اعلام نتایج ارشد فراگیر پیام نور اواسط مهرماه

خدایی در مورد آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور نیز توضیح داد و افزود: به طور کلی 78 هزار و 931 نفر در این آزمون شرکت کردند و ظرفیت پذیرش آن 7 هزار و 750 نفر است. نتیجه این آزمون هم اواسط مهرماه اعلام خواهد شد.
      وی تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج پردیس‌ها در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری، در اواخر شهریور اطلاعیه تکمیل ظرفیت اعلام خواهد شد.
      رییس سازمان سنجش در پایان گفت: نتایج همه آزمون‌های برگزار شده نسبت به سال گذشته زودتر اعلام شد. برای مثال نتیجه آزمون سراسری سال گذشته در تاریخ 23 شهریورماه اعلام شد، اما نتایج امسال با تلاش همکاران در سازمان و همکاری ستادها، یک هفته زودتر اعلام شد که به دانشگاه‌ها کمک می‌کند برای پذیرش ورودی‌های جدید در سال تحصیلی آمادگی لازم را داشته باشند.

منبع
      ویرایش توسط Parniya : 17 شهریور 1393 در ساعت 14:30 دلیل: لطف کن خبر رو کامل بذار تو پست

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فرداشونم میبینم
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      گفته فردا 8 صبح اعلام میشه
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بشنو ولي باور نكن
      فردا هم ميگن سيستم مشكل پيدا كرده انشالا يه روز ديگه

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به امید موفقیت همه دوستان

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

به امید موفقیت همه دوستان

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e.beheshti نمایش پست ها
      بشنو ولي باور نكن
      فردا هم ميگن سيستم مشكل پيدا كرده انشالا يه روز ديگه
      غیر از این باشه جای تعجب داره:troll (24):
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      گفته فردا 8 صبح اعلام میشه
      دکتر شدی واسه من قیافه نگیریا. شیرینی منم یادت نره. وای به حالت بری و دیگه نیای میکشششششمت

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      راست راستیه؟
      سرکارنباشیم بازم؟
      آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
      خودت
      از آن ها باشد .

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      به نازم به پیش بینی خودم!!!!!!!خخخخ
      خداکنه فردا بزنن
      در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم

سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان، غم مخور

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      دکتر شدی واسه من قیافه نگیریا. شیرینی منم یادت نره. وای به حالت بری و دیگه نیای میکشششششمت
      تو بزار دکتر بشم ..چشم ..من خودم امیدی ندارم اصلا و ابدا

رفع اسپم : تو خبرگزاری مهر ساعت هم گفته ولی باز ممکنه امشب بیاد.نه؟
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

رتبت چنده مگه؟!

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها مگه اخبار نگفت نتیجه کنکور باآزمون 3شنبه میاد؟؟؟؟؟شما منظورتون از اعلام نتیجه ها وا سه امروز بدون آزمونه یا جفتش امروز میاد؟؟؟؟؟
      باد با شمع هاي خاموش كاري ندارد، اگر بر تو سخت مي گذرد بدان كه روشني.
      تو شاهكار خالقي تحقير را باور مكن
      بر روي بوم زندگي هر چيز ميخواهي بكش
      زيبا و زشتش پاي توست، تقدير را باور مكن
      تصوير اگر زيبا نبود نقاش خوبي نيستي
      از نو دوباره رسم كن، تصوير را باور مكن
      خالق تو را شاد آفريد، آزاد آزاد آفريد
      پرواز كن تا آرزو، زنجير را باور مكن

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      امروز؟خخخ پس چرا نیومد
      فردا قطعی است؟ فردا میشه همون 17؟

میمریم برای
      اشک

14. Top | #14
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

من میگم امشب میدن

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من میگم امشب میدن

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      علوی فاضل : نتایج 4 آزمون دانشگاه آزاد از فردا صبح اعلام می‌شود/ میزان سهمیه دانشجویان همزمان با اعلام نتایج مشخص می‌شود

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: نتایج 4 آزمون دانشگاه آزاد در 4 روز از 17 شهریور تا 20 شهریور اعلام می‌شود.
      مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: از فردا نتایج آزمون کارشناسی ارشد اعلام می‌شود.
      وی افزود: با توجه به اینکه از امروز ساعت 15 نتایج کارشناسی ارشد برای ما مشخص می‌شود داوطلبان می‌توانند از صبح فردا نتایج آزمون را مشاهده کنند.
      علوی فاضل تصریح کرد: در روز دوشنبه 17 شهریور نتایج کارشناسی با آزمون و بدون آزمون، سه شنبه 18 شهریور نتایج دکتری، چهارشنبه 19 شهریور نتایج کارشناسی ارشد و پنج شنبه 20 شهریور نتایج آزمون پزشکی در دسترس داوطلبان قرار می‌گیرد.
      وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه وضعیت سهمیه دانشجویان به چه صورت مشخص می‌شود اظهار داشت: سهمیه دانشجویان در تمام مقاطع از دیروز اعلام شد و میزان این سهمیه را نیز داوطلبان می‌توانند همزمان با مشخص شدن نتایج مشاهده کنند.
      باد با شمع هاي خاموش كاري ندارد، اگر بر تو سخت مي گذرد بدان كه روشني.
      تو شاهكار خالقي تحقير را باور مكن
      بر روي بوم زندگي هر چيز ميخواهي بكش
      زيبا و زشتش پاي توست، تقدير را باور مكن
      تصوير اگر زيبا نبود نقاش خوبي نيستي
      از نو دوباره رسم كن، تصوير را باور مكن
      خالق تو را شاد آفريد، آزاد آزاد آفريد
      پرواز كن تا آرزو، زنجير را باور مكن

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن