.........
دوست عزیز اگه سال 85 امکانات نبوده سوالات هم به این شکل نبوده. یعنی با خوندن و فهمیدن کتاب درسی کاملاً می شد کنکور نتیجه خوبی گرفت
اما الان آیا اینطوریه؟ کسی که کتاب درسی رو بجوه ولی کتاب کمک درسی نداشته باشه احتمال موفقیتش در مقایسه با بقیه 0.00001 هست!
الان انقدر سخت و مفهومی شده که خود نظام قدیمی ها هم به این اعتراف دارند. اصلاً قابل قیاس با سالی که شما کنکور دادید نیست.
با این تاثیر معدلی هم که اضافه کردن عدالت رو هم کاهش دادن...
قبلاً تیزهوشان و نمونه دولتی و فقر و ثروت معنی نداشت. چون همه یک کتاب درسی مشترک داشتند و مدرسه هم آنچنان تفاوتی نمی کرد. اما الان بین رتبه های برتر چند نفر پیدا می کنید که مدرسه تیزهوشان و نمونه دولتی نباشه؟؟ چند نفر پیدا می کنید بدون کتاب کمک درسی موفق شده باشن؟؟
مقایسه کنکور سال های قبل با الان یه چیز خنده داریه چون هر چی میریم جلو تر عدالت سازمان سنجش کمتر میشه و قبولی سخت تر
دوست عزیز شما جای داوطلبای الان نیستی و نمیتونی اوضاع رو درک کنی... کنکور امسال حتی قابل مقایسه با سال 91 نیست دیگه چه برسه سال 85 !!!!!
همه چیز اونقدرا راحت نیس که شما میگی اگه طرف خودش بخواد و همت کنه بهش میرسه. اتفاقا همت بچه های الان خیلی بیشتر از قدیمیاس . قدیما فقط دغدغشون یه آزمون کنکور بود و بس ولی الان معدل کار همه رو سخت کرده. شما اگه درصدای بچه ها رو میدیدی اینجور نمیگفتی. واقعا زور داره با اون درصدا رتبه هاشون اونقد افت کنه.
و اینکه قبولی زمین تا آسمون با قبل فرق کرده..
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
[QUOTE=pimimessi;251473]اگه امکانات نبیوده کنکور سال 85 هم نیاز به انکانات نداشته.
شاید هم واقعا من اطلاع نداشته باشم
دوست عزیزم اگه قانون معدل واسه دانش اموزان پشت کنکوری دردسر سازه
میتونین به سازمان سنجش اطلاع بدید
وقتی بیشتر دانش اموزان از این شرط معدل ناراضی باشن و به سازمان سنجش
و صدا وسیما اطلاع رسانی کنن و یا تجمع کنن به خاطر شرط معدل
ان وقت فکری به حال عزیزان شاید کردن
تا تبعیض نشه متاسفانه این قوانین معدل قوانین مقطعی هستند
امیدوارم همه دوستان عزیز پشت کنکوری موفق و موید باشند
دوست عزیزم من مقایسه نکردم
منظورم از مقایسه این که دوستان جدید باید همت کنن 4
انسان با همت بلند و تلاش مطمین باش به تمام ارزوها ش میرسه
متاسفانه بهضی دوستان اینجا 24 ساعت تو نت هستن بعد میگن فلان کلاس کنکور یا ... برم تا رتبه ام خوب بشه
خب انسانی که درس خوب نخونده و مطلب یاد نگرفته مطمین کلاس کنکور براش ضرر داره
بعد این جور افراد میگن یک سری ها شرط معدل باعث شده رتبه ام زیر بیاد
بعد درصد هاش می بینی 20 درصد به زور زده
به هر حال موفق باشید دوستان پشت کنکوری
شهریه ها فعلا که تغییر نکرده پرستااری آزاد همون شهریه ثابتی رو دادن که قبلا دادن پزشکی هم همون 1800000 همیشه رو دادن برای انتخاب واحد امسال ترم مهر
منم و زمین صاف راه میرم میچرخ آروم زیر پام
زندگی سخت ولی ببین که خوشحالم من
من خودم ورودی سال 82 کارشناسی کامپیوترم , تحت هیچ مقیاس و زاویه ای نمیشه کنکور های دوران ما رو با الان مقایسه کرد , درسته که زمان ما این حجم از کتاب های کمک آموزشی و کلاس های کنکور وجود نداشت اما به همون میزان کنکور هم راحت بود , واقعا سخت و عجیب شده سوال های سال 91 به بعد ... رتبه های یک رقمی کنکور زمان ما الان غیر ممکنه بتونن حتی 3 رقمی بشه
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
تو رو خدا حرف الکی نزنید اخه کجای کنکور 85 سخت بوده دیگه هرچی نباشه سوالات ازاد اون سالا را دیدیم بیشتر شبیه جک بود تا سوال کنکور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)