خیلی ناراحتم:yahoo (2):من به دلیل یه سری مشکلات نمیتونم توی کلاس های کنکور ریاضی شرکت کنم با این حال دلم میخواد ریاضی رو زیاد بزنم واقعا نا امید شدمیعنی قید پزشکی رو بزنم؟؟توی سایر درس ها مشکلی ندارم..همه دوستام میرن کلاس ولی من
![]()
خیلی ناراحتم:yahoo (2):من به دلیل یه سری مشکلات نمیتونم توی کلاس های کنکور ریاضی شرکت کنم با این حال دلم میخواد ریاضی رو زیاد بزنم واقعا نا امید شدمیعنی قید پزشکی رو بزنم؟؟توی سایر درس ها مشکلی ندارم..همه دوستام میرن کلاس ولی من
![]()
نه چه مشکلی چرا قیدشو بزنی درسته ریاضی درس سختیه ولی با کتاب کمک درسیم میتونی یاد بگیری بعد ریاضی ضریب 6 داره شیمی 9 زیست 12
عزیزم برای پزشکی نیاز نیست ریاضی رو فوق العاده بزنی مگه این که رتبه ی خاص بخوای.ولا دوستای من با درصدای40-50ریاضی و بالای70شیمی به راحتی شاخ پزشکی رو شکستن.
«زندگی آنقدر ابدی نیست که خوب بودن را برای فردا بگذاریم!»
برای رفتن به وبلاگم رو عکس زیر کلیک کنید.
http://www.xum.ir/images/2014/09/13/...7867260499.jpg
:yahoo (1): دوست عزیز این که بخوای ریاضی بزاری کنار مطمین باش رتبه عالی هم نمیاری
به قول خودتون همون 20 درصد هم خوبه
به شرطی که سایر دورس مثل زیست بالای 80 و فیزیک بالای 70 و شیمی بالای 80 بزنی و عمومی ها رو بالای 60 بزنی قبول میشی
نه بابا... چرا الکی بخوای قید همه چیو بزنی
من رتبه دو رقمی ای میشناسم که ریاضیشو صفر زد تو که میتونی از کتابای کنکورم بخونی داداش
ریاضی بین اختصاصی های تجربی معمولاً کمترین درصد بچه هاست...
به راحتی با کدام جامع مهر و ماه یا خیلی سبز می تونی درصد خودتو از 20 به 40 برسونی. 40 ریاضی زدن واسه تجربی عالیه. به شرطی که باقی دروس اختصاصی رو بالای 60-70 بزنی. و عمومی هارو میانگین 60 .
یا اختصاصی هارو 50-60 بزنی عمومی هارو 70 به بالا.
با همون 20 زدن ریاضی هم قبول میشی به شرطی که دروس دیگه ات درصد ریاضیتو جبران کنه. چون ضریب ریاضی نصف زیسته
میدونی گلم راز موفقیت توی ریاضی حوصله خرج کردنه.قیدشو نزن اما واسه خودت غولش هم نکن.خودت درسا رو از روی کتاب بخون و بعد جزوه هاتو و بعدش هم روی تستای کنکور تمرکز کن.دستت میاد که برای کنکور باید چیکار کنی.و درهمون حدتستای کنکور برات کفایت میکنه چون فقط تو نیستی که ریاضی رو پایین میزنی.همه ی بچه های تجربی از ریاضی کنکور فرارین.![]()
«زندگی آنقدر ابدی نیست که خوب بودن را برای فردا بگذاریم!»
برای رفتن به وبلاگم رو عکس زیر کلیک کنید.
http://www.xum.ir/images/2014/09/13/...7867260499.jpg
سلام
چرا ناراحتي
يكي دوست داشتم عمومي هاش بين 30تا40 بود
و رياضي اش را هم نزديك 32 زد :yahoo (94):
و زيست و شيمي فيزيك را بالاي 90 زد
با رتبه (تقريبا)1600 پزشكي قبول شد(ورودي91)
البته اين ها دليل نيمشه كه شما رياضي نخوني و نزني
اين طرز فكرتم اشتباس كه ميگي نميتوني بالاي 20 بزني
خودم اوايل سال فيزيك مشكل داشتم و نهايت 10 درصد ميزدم ولي فقط و فقط با كتاب گاج نقره
درصدم را به 70 رسوندم
:troll (8):
موفق باشي ....![]()
ما یه دوستی داشتیم رشته ریاضی بود و نابغه ای بود حتی معلم ها رو هم درس میداد ریاضی تو مشتش له شده بود !
سال 4 ام اومد تجربی ! ریاضی کنکور زد 35 !!!!!!!!!! ولی رتبه اش شد 26 !
اونوقت بچه های درسخون تجربی ما اومد ریاضی رو زدن 50 رتبه شون شد 200 400 و ....
خود من ریاضیم در حد لالیگا ضعیف بود زدم 25 ولی رتبه ام شد 443:yahoo (4):
امیدوارم جای پای کاکا قدم بگذارم و روزی اگر حالا هم وقتش نباشد به میلان برگردم
ايشون دوست منه
ميبيني؟
رياضي ١١٪
http://www.kanoon.ir/Public/StudentP...&pid=894595205
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
رنبه 600 منطقه 3 امسال ریاضی 8 درصد زده
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
البته نامردا کارنامه هارو برداشتن.....
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
برو تو سایت کانون کارنامه های کنکور همین 93 رو ببین.یکی با ریاضیشو 40 زده بود رتبه 60 منطقه شده بود.بقیه درصدهاشم زیاد فضایی نبود:yahoo (4):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)