ریاضی رو یا باید خیلی خیلی خوب کار کنی یا خیلی خیلی کم کار کنی... وسطش نمیشه.. چون وقت تلف کنی هس..
من اگه به سال قبل برمیگشتم کمترین وقتمو رو ریاضی میذاشتم به جاش وقتهای ریاضی رو میذاشتم رو شیمی و زیست
ریاضی رو یا باید خیلی خیلی خوب کار کنی یا خیلی خیلی کم کار کنی... وسطش نمیشه.. چون وقت تلف کنی هس..
من اگه به سال قبل برمیگشتم کمترین وقتمو رو ریاضی میذاشتم به جاش وقتهای ریاضی رو میذاشتم رو شیمی و زیست
همه ی کنکوریا که تو همه ی درسا عاالی نیستن ولی شما اگه میخوای رتبه خیلی خووبی بیاری و به هدفت برسی سعی کن تا جاایی که میتونی ریاضی رو خب بخون .که بعدا پشیمون نشی خدای نکرده
موفق باشی
از کتابای تست و کمک درسی واموزشی استفاده کن
معلما که چیزی خارج از این کتابا نمیگن که
از همتون واقعا متشکرم خیلی امیدوار شدم:yahoo (3): راستی برای اینکه حدود 40 درصد بزنم ریاضی رو کتاب های گاج کافیه یا یه کتاب جامع هم بگیرم؟؟
منم اولاش ریاضیم 30 درصد بود
ولی بعدش رسوندمش به بالای 90
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !
اگه کتابای سال به سال گاج رو داری بهتر از خودشون فقط خودشونن.... ولی اگه جامع میخوای ... جامع خیلی سبز + آشتی با هندسه تخته سیاه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منظورشون اینه که هر کسی زیستو اونقدر توپ بزنه پتانسیلش رو داره که ریاضیش رو هم بالا بزنه... موفق باشی
از کتاب اموزش کوله پیشتی استفاده کن ، مهر و ماه و خیلی سبز هم هست ولی اونا برا تستن . شما که ضعیفی با این کتاب دیگه نیاز به معلم نداری
ویرایش توسط doctor Hastii : 17 آذر 1393 در ساعت 21:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)