X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات

نمونه صفحات از کتاب های کمک آموزشی

سلام.
      میخواستم از دوستان بخوام که تصاویری از بخش های تست ؛ آموزش ؛ پاسخنامه کتاب هاشون رو تو این بخش بذارن. چون همونطور که میدونبد اکثر سایت هایی هم که نمونه صفحه دارند, این نمومه هاشون کامل نیست.مثلا فقط از درسنامه ها نمونه گذاشتندیا.... .حالا اگه بشه میخوایم با کمک شما یک مرجع نمونه صفحه خوب درست بشه تا برا خرید کتاب به مشکل نخوریم.:yahoo (1):
      آن کس که تورا شناخت جان را چه کند . . . . .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام خدمت همگی
      من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم اگه این جوری بشه خیلی عالی میشه چون مجبور نیستیم برا خرید کتاب به کتابفروشی بریم و کتابا رو ببینیم و آخرشم ازش خوشمون نیاد و دست خالی برگردیم و وقتمون تلف بشه.
      متاسفانه من خودم اسکنر ندارم ولی بعضی سایتا رو میشناسم که اونا قسمتی از کتاباشونو گذاشتن پس من سعی میکنم اونارو بهتون معرفی کنم تا حداقل کاری باشه که میتونم انجام بدم.

1- یکی از این سایت ها سایت نشر الگو هست که اکثر کتاباشو برای تمامی مقاطع گذاشته و فهرست و مقدمه و یک فصل از کتاب و حتی قسمتی از تست ها رو هم گذاشته که میتونین به صورت PDF اونارو دانلود کنین.
      دانلود گزیده ای از کتاب های نشر الگو

2- سایت دیگه سایت قلم چی هستش که متاسفانه فقط بخشی از تست ها و پاسخ نامه رو گذاشته ولی کتاباش خیلی زیادن برای مشاهده این کتابا روی لینک زیر کلیک کنین :
      دانلود گزیده ای از کتابای قلم چی

3- سایت دیگه ای که هست و بهترین کتابا رو تو اکثر درسا داره سایت گاج هست ولی متاسفانه این سایت تعداد خیلی کمی از کتاباشو گذاشته ولی به هر حال من اونو براتون ذکر میکنم :
      دانلود گزیده ای از کتاب های گاج

4- دیگه دیگه دیگه آها این سایت که میخوام بگم مطمئمن کتاباش خیلی پر مخاطبن و اونم سایت خیلی سبزه و لینک پایین هم قسمت کتاباشه :
      دانلود گزیده ای از کتاب های خیلی سبز

من همین قدر از دستم بر می اومد ولی از شما خواهش میکنم اگه میتونین کتاب های بیشتری رو به صورت PDF بذارین تا همه استفاده کنن.
      اگه بازم اینجور سایتی پیدا کردم میگم تا استفاده کنین.
      با تشکر از همگی.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نشر دریافت هم تو صفحه کتاب مورد نظر نمونه صفحع گذاشته

نشر دریافت

مهروماه هم همه کتاباش نمونه صفحه دارن

انتشارات مهروماه

الگو هم نمونه صفحه داره

گاج هم چن وقتی هست واسه کتاب جدیدا نمونه صفحه داره

مبتکران نداره اصلا

انتشارات فار هم داره

انتشارات علمي فار ـ دانلود

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

4. Top | #4
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      آقا ما با عکس هم راضی هستیم.همین که یکی دو صفحه تست و یکی دوصفحه درسنامه و پاسخ نامه از هر بخش باشه که کلیتش دستمون بیاد بسه.این موضوع رو تو بقیه درس ها هم میذارم که به امید خدا قبل مهر به یه نتیجه برسیم
      آن کس که تورا شناخت جان را چه کند . . . . .

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      عکس های کتاب جامع زبان مبتکران دکتر شهاب اناری ( عکس ها پاک شدن از سیستمم امکان آپلود دوباره نیست لینک میدم )

http://forum.konkur.in/thread14759-2.html#post234689

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن