خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

فیزیک جامع خیلی سبز محسن توانا کتاب خوبیه ؟؟/

سلام فیزیک جامع محسن تونا کتاب خوبیه ؟؟

من رفتم کلاس کنکور معلمه گف خیلی سبزبخرم خریدم بعد با معلمه بحثم شد کلاسو عوض کردم معلم جدیده میگه گاج نقره ای بهتره حالا من موندم که گاج بگیرم یا تستای خیلی سبز بهتره و من بهتر یاد میگیرم ؟؟؟
      چـشـم چـشـم بـی ابـرو , قـشـنـگـی حتی بـی مـو
      درد داری مـیـدونـم , درد و بــلــات بـه جــونــم
      واسه سلامتیشون دعا کنید

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نشر الگو از همشون بهتره.
      ولی بین گاج و خیلی سبز توانا ، گاج با فاصله ی زیادی بهتره
      بین خیلی سبز مصلایی و خیلی سبز توانا ، باز خیلی سبز مصلایی بهتره.
      کتاب آقای توانا بد نیست ، ولی واقعا به درده کسی میخوره که 2 تا منبع رو کار کرده و حالا میخواد اون یکی دو تسته خارج از رواله فیزیک رو که هر سال میاد هم جواب بده !!!!
      کلا تستای تالیفیش دست گذاشته روی موارده خیلی خاص
      وقته خودتو با خیلی سبز توانا هدر نده.گاج نقره چه برای پیش چه برای پایه خیلی خیلی عالیه.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behrus58 نمایش پست ها
      نشر الگو از همشون بهتره.
      ولی بین گاج و خیلی سبز توانا ، گاج با فاصله ی زیادی بهتره
      بین خیلی سبز مصلایی و خیلی سبز توانا ، باز خیلی سبز مصلایی بهتره.
      کتاب آقای توانا بد نیست ، ولی واقعا به درده کسی میخوره که 2 تا منبع رو کار کرده و حالا میخواد اون یکی دو تسته خارج از رواله فیزیک رو که هر سال میاد هم جواب بده !!!!
      کلا تستای تالیفیش دست گذاشته روی موارده خیلی خاص
      وقته خودتو با خیلی سبز توانا هدر نده.گاج نقره چه برای پیش چه برای پایه خیلی خیلی عالیه.
      از تو چه پنهون من فیزیکو با ده پاس شدم پس خیلی برام مهم نی دو تا تست سختو جواب ندم سوالای نرمال که بتونم در حد شصت درصد بزنم کافیه راستی من که میرم کلاس کتکور باید چجوری فیزیک بخونم و چقد بخونم که بتونم ای درصدو بزنم هیچی از فیزیک سر در نمیارم
      واسه سلامتیشون دعا کنید

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      با ده پاس شدی میخوای نشرالگو بخری؟
      جواب نمیده
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara1375 نمایش پست ها
      با ده پاس شدی میخوای نشرالگو بخری؟
      جواب نمیده
      برو تاپیکو بخون متنشو بعد بیا جواب بده فک کنم نخوندی
      واسه سلامتیشون دعا کنید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.j نمایش پست ها
      برو تاپیکو بخون متنشو بعد بیا جواب بده فک کنم نخوندی
      نه عزیزمن خوندم...ولی برای شما هیچ کدوم از این کتابا مناسب نیست
      باز گاج نقره ای از همه بهتره

7. Top | #7
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از تو چه پنهون من فیزیکو با ده پاس شدم پس خیلی برام مهم نی دو تا تست سختو جواب ندم سوالای نرمال که بتونم در حد شصت درصد بزنم کافیه راستی من که میرم کلاس کتکور باید چجوری فیزیک بخونم و چقد بخونم که بتونم ای درصدو بزنم هیچی از فیزیک سر در نمیارم
      شرط اول فیزیک خوندن اینه که بدونی داری وارده چه ماجرایی میشی.
      شروع هر فصل ، سخت ترین لحظاته خوندنه فیزیکه.اول از همه باید به خودت بفهمونی که راهه یادگرفتنش صبره.اگه اون لحظه تحمل کردی و کتاب رو پرت نکردی (!) فیزیک رو یاد میگیری.
      حالا نحوه ی یاد گرفتنش برای هر کسی به یه شکله.اما پیشنهاده قطعیه من اینه که یادگیریه فیزیک با حل تست و مساله شروع میشه ، با حل تست و مساله ادامه داره ، و با حل تست و مساله به پایان میرسه.
      مرور فیزیک هم حل تست و مساله !!!
      و همونطور که دیدی ، فیزیک کنکور یعنی حل تست.زیاد.باید انواع مسائل رو ببینی.
      اینجاس که بحثه منبع مطرح میشه.خب بهترین منابعه کنکور برای فیزیک ، گاج و نشرالگو هستن.با توجه به اینکه میگی با پاس کردنه فیزیک مشکل داشتی ، بهت پیشنهاد میکنم زیاد به نشر الگو فکر نکنی.
      گاج یه منبعه کامل و خوبه.درسنامه های خیلی عالی ، و سوالاته میکروطبقه بندی شده ...
      رواله خوندنتون با خودت ، اما اگه رشتت ریاضیه به نظرم از امروز قرار بذار روزی 30 تا مساله ی فیزیک حل کنی.رواله کارت رو برای هر فصل اینطوری بذار : حل مسائل کتاب درسی ، حل سوالات معلم ( البته اگه معلمتون سوال میده... برا ما که سوال نمیداد ... بین خودمون باشه درس هم به زور میداد!) و در آخر و اصل کار ، حل تست های گاج

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      شروع هر فصل ، سخت ترین لحظاته خوندنه فیزیکه.اول از همه باید به خودت بفهمونی که راهه یادگرفتنش صبره.اگه اون لحظه تحمل کردی و کتاب رو پرت نکردی (!) فیزیک رو یاد میگیری.
      حالا نحوه ی یاد گرفتنش برای هر کسی به یه شکله.اما پیشنهاده قطعیه من اینه که یادگیریه فیزیک با حل تست و مساله شروع میشه ، با حل تست و مساله ادامه داره ، و با حل تست و مساله به پایان میرسه.
      اینجاس که بحثه منبع مطرح میشه.خب بهترین منابعه کنکور برای فیزیک ، گاج و نشرالگو هستن.با توجه به اینکه میگی با پاس کردنه فیزیک مشکل داشتی ، بهت پیشنهاد میکنم زیاد به نشر الگو فکر نکنی.
      گاج یه منبعه کامل و خوبه.درسنامه های خیلی عالی ، و سوالاته میکروطبقه بندی شده ...
      رواله خوندنتون با خودت ، اما اگه رشتت ریاضیه به نظرم از امروز قرار بذار روزی 30 تا مساله ی فیزیک حل کنی.رواله کارت رو برای هر فصل اینطوری بذار : حل مسائل کتاب درسی ، حل سوالات معلم ( البته اگه معلمتون سوال میده... برا ما که سوال نمیداد ... بین خودمون باشه درس هم به زور میداد!) و در آخر و اصل کار ، حل تست های گاج
      ما هم از معلم بد کشیدیم دیگه طرف ده دقه درس میداد بعد میگف بشینین با گوشیاتون بازی کنین هر کیم کلیپ خنده دار داره بیاره نگا کنم کلن داغون ..
      نه من رشتم تجربیه

دستت درد نکنه ممنون
      واسه سلامتیشون دعا کنید

9. Top | #9
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

ببخشید . شاید به من این موضوع ربطی نداشته باشه . ولی به نظرت روزی 30 مساله فیزیک زیاد نیست !!!!؟؟؟!!!؟ اگه باسه هر مساله 5 مین وقت بزاره ( به خاطر این میگم 5 مین چون فیزیکش ضعیفه - البته مال منم زیاد خوب نی ) 30 تا میشه 150 مین روزی . زیاد نیست ؟؟؟؟؟ بقیه درسا چی پس ؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نه عزیزمن خوندم...ولی برای شما هیچ کدوم از این کتابا مناسب نیست
      باز گاج نقره ای از همه بهتره
      نگفتم میخوام الگو بخرم حالا به نظر شما کدومش بهتره شما که میدونی کدومشو من بگیرم :yahoo (1):
      واسه سلامتیشون دعا کنید

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.h نمایش پست ها
      ببخشید . شاید به من این موضوع ربطی نداشته باشه . ولی به نظرت روزی 30 مساله فیزیک زیاد نیست !!!!؟؟؟!!!؟ اگه باسه هر مساله 5 مین وقت بزاره ( به خاطر این میگم 5 مین چون فیزیکش ضعیفه - البته مال منم زیاد خوب نی ) 30 تا میشه 150 مین روزی . زیاد نیست ؟؟؟؟؟ بقیه درسا چی پس ؟؟؟
      کاملا حرفت درسته.
      من میانگین گفتم.
      مثلا ممکنه 2 روزه اوله هفته روزی 10 تا حل کنه بعد که راه افتاد ، تعداد رو زیاد کنه.
      بعدشم این کاملا یه چیزه شخصیه.اول از کم شروع کنه (روزی 5تا یا 10تا) ببینه تا کجا براش راحته.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نگفتم میخوام الگو بخرم حالا به نظر شما کدومش بهتره شما که میدونی کدومشو من بگیرم :yahoo (1):
      صحبتای Behrus کافیه
      ویرایش توسط sara1375 : 05 شهریور 1393 در ساعت 22:30 دلیل: صحبتاش کافیه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      صحبتای Behrus کافیه
      مرسی از راهنماییت خسته نباشی

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

ممنون بهروز خان من کم کم دارم میخونم استاد کلاس کنکورمم استاد خوبیه اقای نعمتی دستت دذرد نکنه برا راهنمایی :yahoo (1):
      واسه سلامتیشون دعا کنید

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من که از فیزیک قلم چی استفاده کردم که راضی ام.

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همون گاجو بگیر بهتره.بعد که مسلط شدی خیلی سبز

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)