سلام فیزیک جامع محسن تونا کتاب خوبیه ؟؟
من رفتم کلاس کنکور معلمه گف خیلی سبزبخرم خریدم بعد با معلمه بحثم شد کلاسو عوض کردم معلم جدیده میگه گاج نقره ای بهتره حالا من موندم که گاج بگیرم یا تستای خیلی سبز بهتره و من بهتر یاد میگیرم ؟؟؟
سلام فیزیک جامع محسن تونا کتاب خوبیه ؟؟
من رفتم کلاس کنکور معلمه گف خیلی سبزبخرم خریدم بعد با معلمه بحثم شد کلاسو عوض کردم معلم جدیده میگه گاج نقره ای بهتره حالا من موندم که گاج بگیرم یا تستای خیلی سبز بهتره و من بهتر یاد میگیرم ؟؟؟
نشر الگو از همشون بهتره.
ولی بین گاج و خیلی سبز توانا ، گاج با فاصله ی زیادی بهتره
بین خیلی سبز مصلایی و خیلی سبز توانا ، باز خیلی سبز مصلایی بهتره.
کتاب آقای توانا بد نیست ، ولی واقعا به درده کسی میخوره که 2 تا منبع رو کار کرده و حالا میخواد اون یکی دو تسته خارج از رواله فیزیک رو که هر سال میاد هم جواب بده !!!!
کلا تستای تالیفیش دست گذاشته روی موارده خیلی خاص
وقته خودتو با خیلی سبز توانا هدر نده.گاج نقره چه برای پیش چه برای پایه خیلی خیلی عالیه.
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
شرط اول فیزیک خوندن اینه که بدونی داری وارده چه ماجرایی میشی.
شروع هر فصل ، سخت ترین لحظاته خوندنه فیزیکه.اول از همه باید به خودت بفهمونی که راهه یادگرفتنش صبره.اگه اون لحظه تحمل کردی و کتاب رو پرت نکردی (!) فیزیک رو یاد میگیری.
حالا نحوه ی یاد گرفتنش برای هر کسی به یه شکله.اما پیشنهاده قطعیه من اینه که یادگیریه فیزیک با حل تست و مساله شروع میشه ، با حل تست و مساله ادامه داره ، و با حل تست و مساله به پایان میرسه.
مرور فیزیک هم حل تست و مساله !!!
و همونطور که دیدی ، فیزیک کنکور یعنی حل تست.زیاد.باید انواع مسائل رو ببینی.
اینجاس که بحثه منبع مطرح میشه.خب بهترین منابعه کنکور برای فیزیک ، گاج و نشرالگو هستن.با توجه به اینکه میگی با پاس کردنه فیزیک مشکل داشتی ، بهت پیشنهاد میکنم زیاد به نشر الگو فکر نکنی.
گاج یه منبعه کامل و خوبه.درسنامه های خیلی عالی ، و سوالاته میکروطبقه بندی شده ...
رواله خوندنتون با خودت ، اما اگه رشتت ریاضیه به نظرم از امروز قرار بذار روزی 30 تا مساله ی فیزیک حل کنی.رواله کارت رو برای هر فصل اینطوری بذار : حل مسائل کتاب درسی ، حل سوالات معلم ( البته اگه معلمتون سوال میده... برا ما که سوال نمیداد ... بین خودمون باشه درس هم به زور میداد!) و در آخر و اصل کار ، حل تست های گاج
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
ویرایش توسط sara1375 : 05 شهریور 1393 در ساعت 22:30 دلیل: صحبتاش کافیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)