خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات

تا الان هیچی نخوندم .. (مباحث مهم تجربی ؟؟ ..)

سلام
      دوستان تا زمان باقی مانده که خیلی زیاد هم نیست برای کنکور میخوام یک مشاوره ازتون بگیرمفرض کنید من از مهر تا الان هیچی برای کنکور نخوندم رشته ام تجربی از هر کتاب(ریاضی،فیزیک و ....) کدوم فصل ها تست ازشون بیشتر میاد ارزش خوندن بیشتری داره تستاش راحتر نسبت به بقیه از کدوم فصل کتابها بگذریم ضرری نکرم خلاصه میخوام همه کتابها رو نخونم انهایی که ارزش دارن بخونم و مسلط شم.
      ویرایش توسط Parniya : 15 اسفند 1392 در ساعت 21:11 دلیل: ویرایش عنوان

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      هنوز فرصت زیادی مونده ناراحت نباش.

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط allen74 نمایش پست ها
      سلام
      دوستان تا زمان باقی مانده که خیلی زیاد هم نیست برای کنکور میخوام یک مشاوره ازتون بگیرمفرض کنید من از مهر تا الان هیچی برای کنکور نخوندم رشته ام تجربی از هر کتاب(ریاضی،فیزیک و ....) کدوم فصل ها تست ازشون بیشتر میاد ارزش خوندن بیشتری داره تستاش راحتر نسبت به بقیه از کدوم فصل کتابها بگذریم ضرری نکرم خلاصه میخوام همه کتابها رو نخونم انهایی که ارزش دارن بخونم و مسلط شم.

زیست
      : فقط میتونم بگم ژنتیکُ نخون بقیه ی فصلارو کامل بخون، به نظرم هر درس یه دور بخون بعد همون درس رو از کتابِ همایش دریافت بخون، تقریبن اکثره نکاتشو یاد میگیری!!
      شیمی: شیمی 2 و پیش اولویتت باشه، هرچند که فصل اول شیمی 3 مهمِ چون باید واکنش نویسی و حل مسئله بلد باشی، برا مسائلِ پیش هم به درد میخوره
      ریاضی: اگه دانش آموزی که باید امتحان ترم دوم بدی پس کلِ پیش رو بخون + آمار ، اگه فارغی سه فصل اول پیش + انتگرال + آمار + حد و پیوستگی
      فیزیک: پیش از فصل نوسان تا آخر بخون + آینه و عدسی + گرما + مغناطیس و القا + بردار

عمومیا هم دیگه هرجا رو دوست داشتی بخون با توجه به درصده مورد نظرت!!
      چون نگفتی چند درصد واسه درسا مد نظرتِ 50% به بالا گفتم
      ، اگه صفر کیلومتری! شاید بینِ ریاضی و فیزیک یکیو باید کمتر از اینایی که گفتم بخونی با توجه به وقت!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن