دوستان در بیشتر مواقع برای نمایان شدن شش تکه های شکم باید چربی بدن در حد 10 درصد باشه. بدنسازای معروف هم کل سال شکمشون شش تکه نیست :yahoo (3): حتی اگه شما شکمت شش تکه باشه ولی چربیت زیاد باشه تکه ها زیر چربی دفن خواهند شد :yahoo (4):
دوستان در بیشتر مواقع برای نمایان شدن شش تکه های شکم باید چربی بدن در حد 10 درصد باشه. بدنسازای معروف هم کل سال شکمشون شش تکه نیست :yahoo (3): حتی اگه شما شکمت شش تکه باشه ولی چربیت زیاد باشه تکه ها زیر چربی دفن خواهند شد :yahoo (4):
جونی نیست
انگار نوری نیست
اگه کسی کنکور داره یا می خواد وقتشو بزاره برا درس خوندن یا هر کار زمان بر دیگه
به نظر من دنبال بدنسازی حرفه ای نره چون هم وقت میخواد هم تمرکز و هم هزینه
من خودم قبل کنکور اوایل می رفتم بدنسازی بعد که از باشگاه می رفتم کتابخونه حوصله درس خوندن نداشتم چون خیلی خسته بودم و باید بعد باشگاه هم یه وقتی برا تغذیه می زاشتم
برنامه پاور 90 عالیه
سه ماهس و نتیجش در حد معجزه
فقط برنامه اش کمی سنگینه
باشگاه طول میکشه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
برنامه پاور 90 عالیه
سه ماهس و نتیجش در حد معجزه
فقط برنامه اش کمی سنگینه
باشگاه طول میکشه
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
نیاز نیست حتما 6 تیکه باشه شیکم..همین که چربی الود و گنده نباشه و از پهلو ها نزنه بیرون خوبه..به قول دوستمون هم مهم اینه که چربی ها از بین بره تا خودشو بتونه نشون بده ماهیچه های اون قسمت.تداوم انجام حرکات ناحیه شکم خیلی مهمه
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
دوست عزیزم!
90% بدنسازا اگه بخان لایق و شایسته یه بدنساز تغذیه کنن پول یه ادامس موزی هم براشون نمیمونه!
شمام جو این مکمل و این چیزارو نگیر!
سالم ورزش کن
با برنامه ای ک بهت میدن
دوما اینکه سعی کن اخر حرکتت یه دوتا حرکت بیشتر بزنی، حتی اگه شده کمک بگیر از ورزشکارایی ک اونجان
طول هم میکشه
یهو ول نکن!
یاعلی!
درونت پاکه
وحشی
اما ساکت...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)