** چیکار کینیم زود شیش تیکه بشه شیکممون **
سلام قد و وزنت تقریبا خوبه
من خودم وزنم 56 بود قدم 175 بدنم تقریبا لاغر بود وعصله ای نبود
ولی چند ماه رفتم باشگاه وبه صورت مداوم وهرروز و با یه پشتکار خوب و برنامه تمرینی که همه عضله ها رو تمرین بده و تغذیه متوسط و تقریبا خوب
تونشتم بدنم و عضلات بدنم رو به فرم خوب برسونم و وزنم رو هم بالا ببم ولی چون برای کنکور حدود چند وقت کار نکردم و بعدش هم به خاطر مسافرت و ... چند وقت وقفه افتاد دیگه باشگاه رو گذاشتم کنار تا بعد از قبولی تو دانشگاه دوباره شروع کنم
یه مدتی هم مکمل گرفتم ولی از مصرفش منصرفش شدم چون تاثیرش کوتاه مدته و دربعضی موارد عوارض داره
برای شکم شش تیکه علاوه بر تمرین تو باشگاه میتونید تو خونه تو اوقات بیکاری و تو مواقعی که بدنتون آمادست به صورت برنامه های مختلف تمرین شکم برای شیش تکه شدن انجام بدید
برای داشتن بدن ( تمام عضلات از سر شونه گرفته تا عضلات زیر بغل و سینه و پا ) حدود شش هفت ماه کار کردن و تمرین منظم با تغذیه تقریبا خوب و وقت گزاشتن و تمرکز برای باشگاه رفتن می تونید یه بدن تقریبا خوش فرم و عضلات قوی و تکه تکه شده داشته باشین
جونی نیست
انگار نوری نیست
مشکل اینجاس کراتین خالی هم جواب نمیده
باید پروتئین هم بخورن ! اونم تو بعضی مواقع یه دونه قرصش ! یه دونه نه یه ورق حدود 5 هزار تومنه
از این گرون تر هم خیلی پیدا میشه
کلا تو کشوری مثل ایران زیاد مهم نیس شیکم 6پک باشه یا نه
مخصوصا بدنسازی افت کنکوره ! 1 ساعت میری باشگاه 2-3 ساعت خستگی نمیزاره درس بخونی
چرا سوالتون رو توی انجمن مرتبط نمیپرسین؟
فکر کنم اونجا زودتر ب جواب برسین![]()
مَـن تو زندگــییه وَقتایــی باختمیه وَقتایــی افتادمیه وَقتایــی ضربه خوردمیه وَقتایــے تو تنهایــے مُـردَمحالا باید بگــــــــم:از تــمــوم اینا درس گرفتمحالا خوشحالم که خودممو نیازی ندارم که بَقیه روبرای اثبات ، تحت تاثیر بذارممَـــــــــن خودَمَــــمهَمــیــنُ بَـــــــس
اگه باشگاه نمیری چون قد ووزنت متناسبه دراز نشست بزن و اگه میله بارفیکس دارین بهش اویزون شو پاهاتو بیار جلو تا بدنت 90 درجه بشه چن بار اینو انجانم بده یا رو تخت دراز بکش به طوری که بالای باسنت روی تخت باشه بقیش بیرون تخت بعد پاهاتو عمود بیار بالا بیار پایین :yahoo (3):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)