ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
درسنامه ی ویرایش جدید الگو عالی شده
ولی تستاش و پاسخش خوب نیستبهتر بگم تستا تالیفی سخت داره و پاسخ چندان خوبی نداره
به نظرم همون گاج
کتابای پایه ای خیلی سبز هم خوبن ولی تستای سخت دارن!حل میکنی اونارو بخر چون چیزی کم ندارن![]()
ویرایش توسط M o h a m m a d : 01 شهریور 1393 در ساعت 12:52
فیزیک پایه گاج واقعا خوبه !! من هم یه مدت واسه پایه درگیر بودم که کدومشو بگیرم : گاج، الگو یا خیلی سبز! === >> یکی دوتا از کتابای سال به سال فیزیک الگو خوندم + فیزیک 3 خیلی سبز! هم خوندم ===== >>> حالا که دارم فیزیک پایه گاج میخونم متوجه میشم که از همون اول هم باید میرفتم سراغ همین گاج !!
.................................
راستی اضافه کنم که انتشارات فعلا ویرایش جدید رو فقط از سایت میفروشه و کتابفروشی ها فعلن همون ویرایش قبلی رو دارن![]()
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
خو پس چرا فیزیک پایه گاج گرفتی؟؟
بینوایان-ویکتور هوگو
منم همین سوالو دارم
فیزیک پایه گاج+پاسخنامه بگیرم یا 1+2+3 خیلی سبز
فیزیک 3 خیلی سبزو دیدم عالیه اما 1و 2 ندیدم
به نظر شما بهترین کار چیه؟
گاج خیلی سبز یا الگو؟

ویرایش توسط M o h a m m a d : 01 شهریور 1393 در ساعت 16:31
یه چیزی بگم؟؟
گاج و خیلی سبز هر دوشون پرن از تست های کنکور سراسری و آزاد قدیمو جدید.
تفاوت اصلیشون توی اینه که خیلی سبز اومده تست های المپیاد قدیمی که در سطح کنکور الان هستن و کلی تست تالیفی که بدردنخورن آورده(واسه سال سومی بهترین گزینه هست)
ولی کنکوری ها باید وقت رو هم در نظر داشته باشن.
زدن همه تست های خیلی سبز اونم تست هایی که حدود 30% استاندارد نیستن و فقط واسه اینن که درکتون از فیزیک بالاتر بره به نظر من منطقی نیست.
نشر الگو و گاج از لحاظ تعداد تست در یک سطح هستن اما کسایی که با فیزیک حال نمیکنن و به قولی فیزیک رو درک نمیکنن باید با گاج کار کنن تا درک کنن!!!!و الگو یه مقدار سنگینتر هست و تست های غیراستانداردش حدود10% هست وگاج خیلی کم داره همچین تستایی(در هر قسمت شاید 10تا دونه اینطوری پیدا بشن)
یه نکته دیگه هم که باید مد نظر داشته باشین اینه که کنکور فیزیک تکرارش زیاده و مسایل شبیهه هم دیگه هستن پس حل تستای خارج از این محدوده واسه دانش آموزای متوسط و ضعیف منطقی به نظر نمیرسه.
1. قبلنا، قبل ایکه برم سراغ خیلی سبز! و نشرالگو، از خیلیا شنیده بودم که گاج بهتره !!
2. بعد هم این جمع و ای بروبچ ایجا را پیدا کردم، هم بیشتر میگفتن گاج بهتره !
3. کار خدا هم یه جوری شد یکی که قبولش داشتم و از بروبچ المپیاد بود، او هم گفت گاج بهتره!
4. وقتی هم رفتم بازار که یکیو انتخاب کنم و بخرم ! تو مغازه یه استاد فیزیک تیزهوشان هم اوجا بود، ازش درباره همی سه کتاب پرسیدم، او هم گفت گاج بهتره !
........................
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)