آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 68 از 124 نخستنخست ... 5867686978 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,006 به 1,020 از 1853
    1. Top | #1006
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان قبولی دندون آزاد شیراز راحت تره یا پزشکی و داروسازی بوشهر و کرمان و یاسوج و .. اینجور جاها؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

دوستان قبولی دندون آزاد شیراز راحت تره یا پزشکی و داروسازی بوشهر و کرمان و یاسوج و .. اینجور جاها؟؟؟

2. Top | #1007
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ezio Auditore نمایش پست ها
      جایی نیست که اون مواردم لحاظ شده باشه؟
      اینجا زده چارک پایین کشوری عمران نجف آباد 46 هزاره.
      من 25 هزار کشوری شدم و 11 هزار 600 منطقه 1 (ترازم 7 هزار شد) احتمال قبولی دارم یا بی خود امیدوار شدم؟
      یعنی با در نظر گرفتن 20 هزار اختلاف رتبه تا چارک پایین، تاثیر مواردی که گفتین این قدر هست که قبول نشم؟
      انشاالله که قبولید من اطلاع زیادی ندارم فقط میدونستم که این نرم افزار درست نیست
      اما با اون رتبه به نظر من صد درصد قبولید

3. Top | #1008
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

4. Top | #1009
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دو سوال در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد(لطفا کمکم کنید)

سلام بچه ها
      دو سوال داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد ممنون میشم جوابم بدین!
      اول اینکه واسه انتخاب رشته دانشگاه ازاد ما که پسریم و معاف هم نمیشیم باید کدوم کد بزنیم؟
      بعد دخترا باید کدوم کد بزنن؟
      بعد سوال مهم ترم اینه:
      من امروز انتخاب رشته کردم میخواستم اولویتام بزنم:
      برق
      مکانیک
      حسابداری
      رشته ریاضی هم هستم ولی ثبت که زدم پیغام داد رشته حسابداری با رشته شما هم خوانی ندارد و نزاشت ثبت کنم!رشته حسابداری تو قسمت انسانی بود!!!!
      لطفا بگین چیکار کنم؟چجوری میتونم برم حسابداری؟
      من دوستم تجربیه میخواد بره حسابداری مشاور بهش گفت میشه بری ولی سایت که قبول نمیکنه؟لطفا بگین چیکار کنم؟چجوری درست میشه؟
      منتظر مرسی

5. Top | #1010
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به نظرتون نرم افزار تهران غرب بهتره یا it قزوین؟؟؟

به نظرتون it قزوین میتونم با تراز 4700 و سهمیه بسیج قبول بشم؟؟؟

6. Top | #1011
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pure_love نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      دو سوال داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد ممنون میشم جوابم بدین!
      اول اینکه واسه انتخاب رشته دانشگاه ازاد ما که پسریم و معاف هم نمیشیم باید کدوم کد بزنیم؟
      بعد دخترا باید کدوم کد بزنن؟
      بعد سوال مهم ترم اینه:
      من امروز انتخاب رشته کردم میخواستم اولویتام بزنم:
      برق
      مکانیک
      حسابداری
      رشته ریاضی هم هستم ولی ثبت که زدم پیغام داد رشته حسابداری با رشته شما هم خوانی ندارد و نزاشت ثبت کنم!رشته حسابداری تو قسمت انسانی بود!!!!
      لطفا بگین چیکار کنم؟چجوری میتونم برم حسابداری؟
      من دوستم تجربیه میخواد بره حسابداری مشاور بهش گفت میشه بری ولی سایت که قبول نمیکنه؟لطفا بگین چیکار کنم؟چجوری درست میشه؟
      منتظر مرسی

اگه حسابداری واسه انسانی هسش شما باید فقط رشته های انسانی رو انتخاب کنی!! ! نه انسانی و ریاضی
      فک کنم مثه سراسری از گروه های اصلی فقط یکیو میتونی واسه انتخاب رشته انتخاب کنی

7. Top | #1012
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parniya نمایش پست ها
      اگه حسابداری واسه انسانی هسش شما باید فقط رشته های انسانی رو انتخاب کنی!! ! نه انسانی و ریاضی
      فک کنم مثه سراسری از گروه های اصلی فقط یکیو میتونی واسه انتخاب رشته انتخاب کنی
      اها مرسی
      بعد واسه کد نظام وظیفه چی؟
      دخترا باید چی بزنن پسرا باید چی بزنن؟

8. Top | #1013
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ****** نمایش پست ها
      عزیز من چرا شایعه میکنی ملت میخوان انتخاب رشته کنن چرا با این حرفا پرتشون میندازی ، دوستم ورودی 92 تهران پزشکی هست شهریه ثابتشون 1900000هست که با متغیرا حدودا ترم اول 2/5 در اومد( فقط هزینه تحصیل) یکی از اقواممونم ورودی های بالاتر پزشکی یزد هست میگفت اوایل ترمی 2 بود حالا بعد 7 ترم حدودا به 3.5 رسیده ، شاید اینی که شما میگی شهریه چند ترم هست چون واحدهای دانشگاهی مختارند واسه تامین منابع مالی شهریه چند ترم رو با هم بگیرن
      والا به خدا این دختر خاله ما هم ورودی 91 هست شهریه 1 ترمش هم که من انجام دادم همونقدر شد که گفتم (هشت میلیون و سیصد و خورده ای.)حالا دیگه من نمی دونم گفتم که می تونید به عنوان دانشجوی مهمان وارد سایت بشید و شهریه ثابت هر سال ورودی و هر درسی رو چک کنید دیگه یه مساله ای به این پر واضحی که پرت انداختن نداره.
      بقیه دوستان هم تو پست هاشون اشاره کردن به این شهریه.
      کلا دروس علوم پزشکی به خاطر کلاس های عملی که دارن هزینه هاشون بالا هست و نزدیک یا معادل بین الملل ها ست.من 2 م رو بعید می دونم این مبلغ شهریه ثابت ارشد مهندسی آزاد هست که با واحدهای غیر ثابت ترمی حدود 3 تا 3.5 میشه.
      در ضمن دانشگاه آزاد حدود 1 ماه مونده به انتخاب رشته بعضی واحد ها 1 هفته شهریه ثابت رو به طور کامل دریافت می کنن و بعد تازه شما می تونید انتخاب رشته کنید و 2 هفته هم مونده به امتحانات باید تسویه حساب کامل کنید تا کارت امتحانی صادر بشه وگرنه اگر حتی 100 تا تک تومانی هم بدهکار باشید کارت ورود به جلسه امتحانتون از سایت صادر نمیشه.

9. Top | #1014
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نام: Capaaatuaare.JPG نمایش: 70 اندازه: 110.2 کیلو بایت

قوانين فعاليت در بازارچه کنکور

و رهایی آنجاست / که خود را اسیر سختی ها کنی

10. Top | #1015
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FeaRLorD نمایش پست ها
      نام: Capaaatuaare.JPG نمایش: 70 اندازه: 110.2 کیلو بایت

این فایل رو از کجا گرفتید؟؟؟ میشه واسه مهندسی ها هم بذارید

11. Top | #1016
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ساردین نمایش پست ها
      والا به خدا این دختر خاله ما هم ورودی 91 هست شهریه 1 ترمش هم که من انجام دادم همونقدر شد که گفتم (هشت میلیون و سیصد و خورده ای.)حالا دیگه من نمی دونم گفتم که می تونید به عنوان دانشجوی مهمان وارد سایت بشید و شهریه ثابت هر سال ورودی و هر درسی رو چک کنید دیگه یه مساله ای به این پر واضحی که پرت انداختن نداره.بقیه دوستان هم تو پست هاشون اشاره کردن به این شهریه.کلا دروس علوم پزشکی به خاطر کلاس های عملی که دارن هزینه هاشون بالا هست و نزدیک یا معادل بین الملل ها ست.من 2 م رو بعید می دونم این مبلغ شهریه ثابت ارشد مهندسی آزاد هست که با واحدهای غیر ثابت ترمی حدود 3 تا 3.5 میشه.در ضمن دانشگاه آزاد حدود 1 ماه مونده به انتخاب رشته بعضی واحد ها 1 هفته شهریه ثابت رو به طور کامل دریافت می کنن و بعد تازه شما می تونید انتخاب رشته کنید و 2 هفته هم مونده به امتحانات باید تسویه حساب کامل کنید تا کارت امتحانی صادر بشه وگرنه اگر حتی 100 تا تک تومانی هم بدهکار باشید کارت ورود به جلسه امتحانتون از سایت صادر نمیشه.
      فکر کنم با عکسی که دوستمون گذاشت ابهام برطرف شد...در ضمن من خودم سال 88 پزشکی آزاد بودم بعد از یه مدت اتفاقایی تو زندگیم افتاد که مجبور به انصراف شدم اونموقع شهریه ثابت 1/100 بود الانم با خیلی از همون همکلاسیا که کم کم ترم های آخرشون هست در ارتباطم هنوز که هنوزه شهریشون به این چیزی که شما میگی نرسیده و نخواهدم رسید!اینو گفتم که تا مطمئن نشدی مشاوره اشتباه به کسی ندی چون بحث یه عمر زندگی هست... دختر خاله شما هم یا بین الملل میخونه و شما حواست نیس یا شهریه متغییرش رو به ریال دیدی فکر کردی کل شهریش به تومنه!

12. Top | #1017
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ba taraze 8246 va sahmie basij faali emkane ghabooli to 3 reshteye aval pezeshki har daneshgahi hast ya na????????????????????????

13. Top | #1018
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان به نظر شما پزشکی آزاد بهتره از هر لحاظ یا پزشکی بین الملل؟
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

14. Top | #1019

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آزاد بهتره چون پولش کمتره . . . :yahoo (4):
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
      آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

15. Top | #1020
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina75 نمایش پست ها
      ba taraze 8246 va sahmie basij faali emkane ghabooli to 3 reshteye aval pezeshki har daneshgahi hast ya na????????????????????????

متاسفانه خیلی سخته!!

صفحه 68 از 124 نخستنخست ... 5867686978 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فک، قبول، قسمت، لیست، لطفا، ممنون، من، مهم، مورد، موضوع، میکنم، میتونم، میخواد، میخواستم، میشم، میشه، میشه؟، ما، متعدد، مرتبط، مرسی، مشاور، مطرح، نفر، نمیدونم، چه، چیکار، نیست، نبود، ندارد، هفته، هم، همزمان، ها، های، هستم، ولی، واسه، یه، یعنی، کمک، کمکم، کمتر، کنم، کننده، کنید، که، کانون، کاش، کجا، کدوم، کردم، کردن، کسب، گفت، ۳۰۰، پارسال، پرهیز، پزشکی، پزشکیا، پست، آزاد، امروز، انتخاب، انتخاب رشته، انسانی، انصراف، اول، این، اینه، اینکه، اینجوری، اینجا، ایثارگری، ایجاد، اخر، اخرین، ادغام، از، ازاد، بچه، بندی، به، بهش، بود، بوده، بگین، بگید، با، بالای، باید، باشه، بحث، بخواد، بدین، برم، بره، بری، برای، بزنم، بزنیم؟، بزاره، بشه، بعد، تمامی، تو، تکرار، تا، تاپیک، تاثیر، تجربیه، تخمین رتبه، ترم، تراز، ثبت، جواب، جوابم، جای، خوانی، خودشون، دو، دوستان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داد، داره، داشتم، داغ، دخترا، در، درست، رو، روانشناسی، ریاضی، رتبه، رشته، زدم، زدن، سوال، سال، سایت، سخت، سراسری، سردرگم، شما، شهر، شد، شده، طبقه، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن