دوستان قبولی دندون آزاد شیراز راحت تره یا پزشکی و داروسازی بوشهر و کرمان و یاسوج و .. اینجور جاها؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دوستان قبولی دندون آزاد شیراز راحت تره یا پزشکی و داروسازی بوشهر و کرمان و یاسوج و .. اینجور جاها؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها
دو سوال داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد ممنون میشم جوابم بدین!
اول اینکه واسه انتخاب رشته دانشگاه ازاد ما که پسریم و معاف هم نمیشیم باید کدوم کد بزنیم؟
بعد دخترا باید کدوم کد بزنن؟
بعد سوال مهم ترم اینه:
من امروز انتخاب رشته کردم میخواستم اولویتام بزنم:
برق
مکانیک
حسابداری
رشته ریاضی هم هستم ولی ثبت که زدم پیغام داد رشته حسابداری با رشته شما هم خوانی ندارد و نزاشت ثبت کنم!رشته حسابداری تو قسمت انسانی بود!!!!
لطفا بگین چیکار کنم؟چجوری میتونم برم حسابداری؟
من دوستم تجربیه میخواد بره حسابداری مشاور بهش گفت میشه بری ولی سایت که قبول نمیکنه؟لطفا بگین چیکار کنم؟چجوری درست میشه؟
منتظر مرسی
به نظرتون نرم افزار تهران غرب بهتره یا it قزوین؟؟؟
به نظرتون it قزوین میتونم با تراز 4700 و سهمیه بسیج قبول بشم؟؟؟
والا به خدا این دختر خاله ما هم ورودی 91 هست شهریه 1 ترمش هم که من انجام دادم همونقدر شد که گفتم (هشت میلیون و سیصد و خورده ای.)حالا دیگه من نمی دونم گفتم که می تونید به عنوان دانشجوی مهمان وارد سایت بشید و شهریه ثابت هر سال ورودی و هر درسی رو چک کنید دیگه یه مساله ای به این پر واضحی که پرت انداختن نداره.
بقیه دوستان هم تو پست هاشون اشاره کردن به این شهریه.
کلا دروس علوم پزشکی به خاطر کلاس های عملی که دارن هزینه هاشون بالا هست و نزدیک یا معادل بین الملل ها ست.من 2 م رو بعید می دونم این مبلغ شهریه ثابت ارشد مهندسی آزاد هست که با واحدهای غیر ثابت ترمی حدود 3 تا 3.5 میشه.
در ضمن دانشگاه آزاد حدود 1 ماه مونده به انتخاب رشته بعضی واحد ها 1 هفته شهریه ثابت رو به طور کامل دریافت می کنن و بعد تازه شما می تونید انتخاب رشته کنید و 2 هفته هم مونده به امتحانات باید تسویه حساب کامل کنید تا کارت امتحانی صادر بشه وگرنه اگر حتی 100 تا تک تومانی هم بدهکار باشید کارت ورود به جلسه امتحانتون از سایت صادر نمیشه.
فکر کنم با عکسی که دوستمون گذاشت ابهام برطرف شد...در ضمن من خودم سال 88 پزشکی آزاد بودم بعد از یه مدت اتفاقایی تو زندگیم افتاد که مجبور به انصراف شدم اونموقع شهریه ثابت 1/100 بود الانم با خیلی از همون همکلاسیا که کم کم ترم های آخرشون هست در ارتباطم هنوز که هنوزه شهریشون به این چیزی که شما میگی نرسیده و نخواهدم رسید!اینو گفتم که تا مطمئن نشدی مشاوره اشتباه به کسی ندی چون بحث یه عمر زندگی هست... دختر خاله شما هم یا بین الملل میخونه و شما حواست نیس یا شهریه متغییرش رو به ریال دیدی فکر کردی کل شهریش به تومنه!
ba taraze 8246 va sahmie basij faali emkane ghabooli to 3 reshteye aval pezeshki har daneshgahi hast ya na????????????????????????
دوستان به نظر شما پزشکی آزاد بهتره از هر لحاظ یا پزشکی بین الملل؟
آزاد بهتره چون پولش کمتره . . . :yahoo (4):