خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 64
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      هرچی فکر کردم چی بگم...چیزی به ذهنم نرسید.
      شما هم حق داری...
      اگر تو یکی از روستاهای انار (استان کرمان) معلمی رو ندیده بودم که به جای درس دادن مشغول مصرف مواد بود حرفت رو قبول نمیکردم، ولی.......
      نقل قول نوشته اصلی توسط rotbe bartar نمایش پست ها
      Love_Heart الکی وقت خودت رو تلف نکن حالا شما ها میگید معلم هامون خوب نبود ولی مگه امتحان نهایی چی بود از روی جزوه بنی هاشم فقط سوالارو حفظ می کردی بالای 18 بودی بعدشمخداییش همون موقع هم گفته بودند تاثیر مستقیم داره
      درسته تمام قد حق باشماست ولی اینو بهم میگی

که چرا تقلب زیاده از همین تریبون اعلام میکنم من زبانمو با تقلب شدم 17 کتبی

از همین تریبون اعلام میکنم برگمو با رفیقم عوض کردم حتی ادبیات من به اون رسوندم برگمو عوض کردم

از همین تریبون اعلام میکنم دوست شاگرد زرنگمون برگه سوالش رو جواب پر کرد داد به معاون مدرسه اونم داد به یکی دیگه راحت بنویسه

از همینجا میخوام بگم میشه خرید سوالارو از همینجا میگم راحت میشه تو نهایی با بقل دستیت گفتکوی علمی کنی توی حتی ریاضی

راستی کی گفته با بنی هاشم میشه 18 به بالا گرفت سوالای زیست هر سال عوض میشه

خب بر فرض این که شما راست بگید ولی بچه های که 84 تا 90 کنکور دادن اونا چه گناهی کردن ما به جهنم

این قانون از پایه مشکل داره

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13
      ویرایش توسط Love_Heart : 14 مرداد 1393 در ساعت 11:51

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این که این قانون خیلی مزخرفه که شکی نیست شما هم باید سال پیش اعتراض می کردید تازه شما ها هم که تقلبتروکردیدیگه چرا ناراحتی بعد از 84تا 90هم خداییش زیاد نیستند اون هایی که مال 90اند و به بعد دیگه چند بار می خواند پشت کنکور بمونند اصلا ناموسا چه قدرش بهتر میشن؟

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اون دوستانی که میگن حق ما که درس خوندیم سال سوم ضایع میشه باید بگم دوستان عزیز اگه معدل خوب شما با پارتی و پول و تقلب به دست نیومده باشه و واقعا خودتون تلاش کرده باشید پس مسلما توانایی دارید سال کنکور هم خوب نتیجه بگیرید و حقتون را بگیرید ولی اگه غیر از تلاش کردن عامل دیگه ای باعث نمرات خوب نهاییتون هست باید بترسید که تاثیر معدل برداشته بشه

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      منکه جلو چشم خودم میدیدم دارن بچه ها تقلبی میکنن .الان اینجا حق اونایی که بدون تقلبی نمره خالص خودشون گرفتن چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با چشمای خودم دیدم ک دوسم داییش رفت براش از معلما نمره گرفت معدلش 1 نمره تغییر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 نمره الان چیز کمی نیس.شاید اون موقع برام اهمیت نداشت اما الان دارم میبینم چقد حق بچه ها داره ضایع میشهواقعا این عادلانه هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معدل خود من 19.30 بود نمیگم خیلی خوب بود رتبه ام هم 400بعدش اگه کسی تقلب میکرده شما هم یا میتونستی تقلب کنی یا با درس خوندن خودت نمره ات رو بگیری تقلب اون که از نمره تو کم نمی کنه

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      معدل خود من 19.30 بود نمیگم خیلی خوب بود رتبه ام هم 400بعدش اگه کسی تقلب میکرده شما هم یا میتونستی تقلب کنی یا با درس خوندن خودت نمره ات رو بگیری تقلب اون که از نمره تو کم نمی کنه
      ببین شما که الان رتبه کنکورت خوب شده پس مشکلی نداری اما خودت خوب میدونی که تقلب تو حوزه های نهایی خیلی زیاده من تقلب نکردم نه برا این که ادم خوبیم چون جرئتشو نداشتم در ضمن من دیپلم89 هستم اون زمان حرف از تاثیر معدل نبود

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این که این قانون خیلی مزخرفه که شکی نیست شما هم باید سال پیش اعتراض می کردید تازه شما ها هم که تقلبتروکردیدیگه چرا ناراحتی بعد از 84تا 90هم خداییش زیاد نیستند اون هایی که مال 90اند و به بعد دیگه چند بار می خواند پشت کنکور بمونند اصلا ناموسا چه قدرش بهتر میشن؟
      میشه نظرات زیباتونو به اشتراک نزارید اینجا همه شاکی هستن

در ضمن سربازی میدونی چیه؟

کسایی بودن که حالشون بد شده سر امتحان خراب کردن

ما پارتی نداشتیم اونجا بهمون برگه جواب بدن بنویسیم فقط زبان انگلیسی بود اونم چون اون اخر نشته ودیم

اینجا همه بدشون میاد از تاثیر معدل کسی که باید مشید2000 میشه 7000

ما از شاهد هایی که70 درصد سهمیه داره دلمون خونه بعد معدلم بدتر دیگه باید خودکشی کینم

13

8. Top | #38
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من می خوام روشنت کنم بعدشم تقلب از نمره تو کم نمی کنه و کسی که یه بار کنکور میده اگه بخواد سال دوم هم امتحان بده به احتمال 90درصد بدتر میشه برای کسایی گفتم که چند ساله دارن کنکور میدن بعدشم از اون موقعی که این پست رو گذاشتی 15 نفر هم نیومدند که بگن اعتراض کنیم

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من ب تقلبی نیازی نداشتم.از نمره هام هم راضی بودم:yahoo (94):من برا بقیه بچه ها گفتم

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من می خوام روشنت کنم بعدشم تقلب از نمره تو کم نمی کنه و کسی که یه بار کنکور میده اگه بخواد سال دوم هم امتحان بده به احتمال 90درصد بدتر میشه برای کسایی گفتم که چند ساله دارن کنکور میدن بعدشم از اون موقعی که این پست رو گذاشتی 15 نفر هم نیومدند که بگن اعتراض کنیم

من خودم حدس میزدم که شدنی نیست ولی برای کسایی این تایپیکو زدم که بدونن من مخالف اعتراض نیستم ولی وقتی میترسین که اعتراض کنین پس برای چی ب من میگین مخالف من خودم معدلم 12.40 اینا شدم ولی از اول گفتم این راحش نیست حتی یه تایپیکم زدم

از همین جا به همه میگم اگر جرعت اعتراض ندارید حداقل برید بخونید

امام علی میگه اگر دین ندارید حداقل آزاد مرد باشید

13

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه منظورت از کسایی که چندساله کنکور دادن منم باید بگم من پشت کنکور نبودم عزیز من لیسانس دارم دوباره میخوام کنکور بدم
      من نمیدونم چرا شما مخالفی وقتی تاثیر مثبت باشه امثال شما هم به حقشون میرسن دیگه

12. Top | #42
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ...

13. Top | #43
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دبیرستان متفرقه کدومه؟؟؟؟مگه خودت امتحان ندادی امتحانات نهایی بوده ها

14. Top | #44
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      .....

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دبیرستان متفرقه کدومه؟؟؟؟مگه خودت امتحان ندادی امتحانات نهایی بوده ها
      اینجا چت روم نیست به خدا من گفتم هر کی اعتراض داره بیاد شما به ماها که معدلمون کم شده اعتراض داری

شما که کنکور دادی رتبتم خوب شده رفتی تموم شده

بزاری ما خودمون کارمونو انجام بدیم بدنیست چوب لای چرخ ما میزاری بهت کاپ ومدال طلا نمیدن

این تایپیکو برای کسایی کهاعتراض دارن زدم نه برای شما که اعتراضی نداری

اگر لطف کنی بحثت رو تموم کنی ممنون میشم

13

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن