نوشته اصلی توسط
ramin94
یه عده که نابغه نبودند اما می تونستند پیشرفت کنن نابود شدن..
نمیدونم این قانونو کدوم .....ی گذاشته ولی...
تو شهرستانا معلمی وجود نداره که دانش آموز تو امتحان نهایی با نمره های 20 قبول بشه...
خود من تو شهرستانمون 3 سال دانش آموز معلمی بودم که تربیت بدنی خونده بود اما فیزیک درس میداد.(مثلا درس میداد) از طریق اقوامشون که پست خوبی داشتن.وارد آموزش و پرورش شده بود..یک فرمول خیییلی ساده رو هم نمیتونست ثابت کنه..به ولله نمی توست..اصلا تو باغ نبود
اعتراض هم کردیم با خشونت مدیر و بی توجهی آموزش و پرورش شهرستانمون رو به روشدیم...یه مدیر داشتیم پت و مت..در ضمن دبیری در کار نبود..
دبیر شیمی مون همون دبیر زیستمون بود..میخواست درس بده ولی واقعا نمی تونست...شیمی مون هم اینطوری پرید..
خیییلی خنده داره که دبیر هندسه ما معارف خونده بود و فقط می اومد که کلاس خالی نباشه..چون دبیرای دیگه وقتشون پر بود..
بعدها یه دبیر شیمی اومد که درگیر آزمونها و امتحانات خودش بود همش سرش تو لپ تاپش بود یکی دو هفته بعد تو یه جلسه فشرده یه چیزایی برای خودش میگفت و می رفت..
دبیر ریاضیمون هم که بوکسور بود و کلاس عملا به رینگ تبدیل می شد..وااااااقعا تو یه همچین شرایطی تحصیل کردیم..
وقتی کتابای کمک آموزشی خریدم پیش خودم این همه سال تو دبیرستان داشتیم چیکار میکردیم این معلما برای چی حقوق میگرفتن؟؟
تو مناطق محروم همینه....وقتی درصدها از 15 بالا نره سهمیه منطقه 3 هم کاری نمیتونه بکنه..
اونوقت میخوان سوابق تحصیلی رو ملاک قرار بدن..
هر وقت نظام آموزشی بین چند کشور مورد توجه بود این قانونو بذار...