may the god have mercy on us...
خداوندا تقدیرمان را در سال پیش رو نیکو قرار ده الهی امین
خداوندا کمک کن تا گره بگشایم از کاری.
نباشم در میانِ چشمِ کس خاری.خداوندا کمک کن از وجودم خیر برخیزد.قدم هایم امید وُ مِهر انگیزد.خداوندا سفیرِ شادیم گردان.پُر از انگیزه یِ آبادیم گردان.کمک کن تا نخواهم ایزدا غیر از رضایِ تو.نباشد در دلم غیر از هوایِ تو.خداوندا کمک کن تا شوم بانیِ آرامش.دلیلِ سازش وُ مجرایِ آسایش.الها یاریم کن دم به دم برپا کنم سقفی.دوا گردم نه جایِ مانده یِ زخمی.خداوندا کمک کن پاس دارم راستگویی را.شوم راهی مسیر نیک خویی را.خداوندا مرا شایسته یِ خدمت گذاری کن.خودت ایمانم از هر خدشه عاری کن.
ویرایش توسط sahel. : 19 اسفند 1394 در ساعت 02:16
خدایا دلم برات خیلی خیلی تنگ چرا گمت کردم !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
میشه دستامو بگیری؟!!!!!!!!خدای خوبم پناهم باش
![]()
***الهی***
«به نام خدایی که عاشقانه بنده هایش رادوست دارد»
باران،این مهربان بی انتها که باصدای رعدوبرق شیرینش وقطره های برجامانده اش مراازکتاب به سوی پنجره میکشاند.باران این هدیه ی معبودبی همتاکه بی تبعیض دست لطافت خودرامادرانه برسرهمه میکشد.وای که چه سبک میشوم وقتی اجازه میدهم باهمه وجودلمسم کند.باران قشنگ من از آسمان میایی معبودم تورافرستاده،تورافرستاده تابه من بگویی پروردگارت ازدل توآگاه است،خدای عزیزم هیچ چیز جز این هدیه ی الهی نمی توانست دردهایم را تسکین دهد.ازکجامیدانستی به نوازشی ازجنس آب نیازمندم.خوب معلوم است دیگرتوخدای منی خدای خوب من،هرجاکم آوردم حضورت راعمیقااحساس کردم همان حضورنزدیکترازرگ گردن.هرکجاخسته شدم به آسمان بی پهنایت پناه آوردم.آسمان چه واژه ی بزرگی آن قدربزرگ که فقط سکوت میکندوبه دردودل هایم گوش میکندآن قدربزرگ وبی پهناکه حرفایم درونش گم میشودواین گم شدن یعنی بهترشدن حالم.باران ازهمین آسمان می آید به خاطرهمین هرقطره اش باری ازدوشم برمیداردوچه زیباست که می گوینددعازیرباران مستجاب میشودشایدچون سبکبالی دعایت زودتراوج میگیرد.پروردگاراحالاکه این هدیه را برایم فرستادی من هم بی پروادعامیکنم.(دعامیکنم تااجابت بشه دعامیکنم چون دلم روشنه)دعامیکنم برای هدفم،هدفی که به خاطرش عمرم راصرف میکنم ولی گاهی احساس میکنم درحقش کوتاهی میکنم،هدفی که ذره ذره زندگیم به عشق اومیتپدوگاهی کوتاهی این تپش رابه شماره می اندازد.هدف چه واژه ی پرمصماوزندگی بخشی.معبودم هدفم رانگذارازدست برودآن چنان ایمانی به من بده که حتی اگریک روزمانده تاپای جان هم حتی همان یک روزکه شایدازنظربعضی ناچیزباشدولی من باپاهایی فولادین سرسختانه پای هدفم بایستم.دعامیکنم برای مادرم که درسجاده برای دخترش دعامیکنددعایی تاعرش که اگر تاالآن نبودمعلوم نبودمن چه میشدم وپدرم که با آن نگاه نافذش تمام خستگی های دخترکش رابه جان میخردووجودش چون کوهی تکیه گاه من است.معبودنازنین من نگذارشرمنده ی الطاف آنهاکه آرزویشان آینده ی سرشارازشادی ورسیدن به مقصودمن است،شوم.وامام غریبم امامم که دیشب درحرمش هرچه می خواستم گله وشکوه کنم ولی آن گنبدپرعظمت ومهربانی وصف ناپذیر فقط مرابه سکوت،آرامش،به تلاش بی وقفه می خواندوسبکبال مراراهی خانه کردخدایاامامان ماهدیه ناب دیگری هستند که اگرنبودندمادوام نمی آوردیم.ودعامیکنم برای دوستان بی نظیرم ،فرشته هایی که توبرسرراهم گذاشتی تامرادراین راه همراهی کنند.برایشان دلی شادازتومی خواهم واشکی شوق ازرسیدن به آرزوهای زیبایشان.دعامیکنم همه با هم رسیدن به آرزوراجشن بگیریم وچه قدرآن روززیباست.....حالاکه دعاکردم چه قدرحالم خوب است احساس میکنم تمام کائنات بامن همراهن تافقط به پیش روم ویقین دارم معبوددرهمه حال هوادار من است وگواه،این هدیه های زیباست که هرکدام رابرای بهترشدن حالم فرستاده.پس حالاباحالی سرشارازخوبی ودلی آکنده ازغم...بااراده ای راسخ وپاهایی فولادین ویک یاعلی محکم پیش به سوی هدف تا آخرین ثانیه.(فردادیراست همین امروز جوانه بزن وتلاش کن
دکتر علیرضا افشار
استادیار دانشگاه و روانشناس بالینی
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
خــــــدا جون هنوزم منتظرم![]()
خدایا بزار قبول شم
گناه دارم![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
چـه بخواهم ز “خدا” ؟ بهتر از اینكـه خودش
پنجرہ ی باز اتاقت باشد،عشق،محتاج
نگاهت باشد، خلق، لبریز دعایت باشد و
دلت تا بـه ابد وصل خدایی باشد، که
“همین نزدیکیست”

خدایا میگم که خوبی؟
برو بخواب ؛ انقدر نیا پای نتهمینجوری میشه تا ظهر خواب میمونی ما بندگان بیچاره میشیم تو زندگیمون |:
![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)