درود بر دوستان عزیز
نظرتون در مورد سختی و راحتی.فرم سوالات.وقت گیر بودن و.............................. سوالات امسال چیه؟
من نگویم سمندر یا پروانه باش گر به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش
درود بر دوستان عزیز
نظرتون در مورد سختی و راحتی.فرم سوالات.وقت گیر بودن و.............................. سوالات امسال چیه؟
من نگویم سمندر یا پروانه باش گر به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش
زیست که همیشه سخته ما هم که عادت کردیم دیگه چجوری بخونیم
شیمی نسبت به سال های گذشته مساله هاش زیادتر شده ولی بازم همون 35 دقیقه ای هستش که خیلی بی عدالتیه و باعث سخت تر شدن میشه قریب به 18 مساله
فیزیک و ریاضی هم نظری ندارم:d
زیست خیلی وقت گیر بود-یعنی باید همزمان ذهنت میرفت چهل جای کتابای هر 3سال قدرت تحلیل بالایی میخواست..وقت گیر بودنش سختش کرده بود..یکی از معیارای خیلی سخت بودن سوال وقت گیریشه..حرف مهندس بازرگانی مولف کتابای شیمی مبتکران
شیمی هم همینطور محاسبات زیاد داشت که البته تعداد بیشتر مسائل نسبت به کنکورای قبل فرمشُ تغییر داده بود آدم وحشت میکرد خب
به اضافه همه اینا اون شرایط بده کنکورم باعث میشه سوال آسونم سخت بشه حتی
حتی باوجود تمرین سر جلسات کنکور آزمایشی و چمدونم روش دو روز یه بار ُ سه روز یه بار باز سرجلسه یه جور دیگستاه اه استرسسسسسس ...دستو دلت میلرزه..هرچقدم بخونی باز هست اینا
به نظر من يكي از مهمترين فرقاي رتبه هاي برتر با بقيه اينه كه از لحاظ مسائل رواني از بقيه قوي ترن
يه نمونش مثلا اينه كه استرس خودشونو كنترل ميكنن تا بازدهيشون نياد پايين
دوستان رو اين مساله ي رواني كار كنين تا ذهن شما هم از اين لحاظ قوي بشه
مثالي كه راجع به استرس زدم يكي از موارد قدرت روانيه ذهنه مثلا يكي ديگش اينه كه اگه يه اتفاق ناگوار واسشون بيفته اونايي كه از لحاظ ذهني قوين سعي ميكنن در كمترين زمان ممكن به روال عادي برگردند تا اين اتفاق ناگوار مانع موفقيتشون نشه
زیست فوق العاده ترکیبی و مفهومی و تست هوش کلا.شیمی:سوالات موضوعی که هر گزینه 1 سوال بود و محاسباتشم شبیه تستای ریاضی بود تا شیمی و مهمتر از همه این که سوالای المپیاد مانند. تو مسایل مخصوصا اسیدو باز.فیزیک مثه پارسال.ریاضی :تیپ بندیش مثه پارسال ولی با یه تفاوت پنهان .اونم وقت گیر بودنش و چند مرحله ای بودن جوابا
سوالات خارج از کشور معمولا چند ماه دیرتر منتشر میشن خانم
بسیار هم به درد بخورن برای پیش بینی کنکور سال بعد
همون طور که برای ما تجربی ها قابل پیش بینی بود که ریاضی سخت میشه و شیمی .
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
کاملا موافقم
من که نتونسم تستای اسید و باز رو حل کنم .
4 تاش رو
۹۳ کنکور دادم. یادش خوش
زیست=نسبت به سال قبل مفهومی تر و وقت گیر تر بود
فیزیک=سطح سوالات مانند سالهای گذشته
شیمی=خیلی خیلی سخت شده بود همچنین در محاسبات
ریاضی=در سطح متوسط اما سوالاتش وقت گیر بودن
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
ریاضی = وقت گیر بود و محاسبات بعضی سوالا هم زیاد بود
زیست = وقت گیر بود و مفهومی تر
فیریک = آسونتر بود وراحت بود
شیمی = سخت تر شده بود، سوالات محاسباتی زیادتر بود
ریاضی= خیلی سخت تر از کنکورهای سال قبل
زیست = همیشه سخت بوده و باید هم سخت باشه ولی به نظر من متوسط بود تا سخت
شیمی= غیر از 5 سوال محاسباتی بقیش آسون بود و من سوال نکته دار خاصی ندیدم
فیزیک = عین سالای قبل آسون و بعضی سوالا در حد متوسط سوالای فیزیک قابل پیش بینی هستش
زیست=مفهومی تر و وقت گیرتر ولی اسون تر از پارسال بود!!کسی که به مطالب تسلط داشت میتونست راحت 60 بزنه!!!
شیمی=تمرکز ویژه ی طراح روی تست های محاسباتی!!!و اگه کسی محاسباتش ضعیف بود قطعا به مشکل کمبود وقت و زمانبر میخورد!!!ولی برای دانش اموزان ضعیف تر شیمی اسون تر بود تا برای دانش اموزان قوی البته از نظر من!!
فیزیک!!!خیلی راحت بود××××تمام سوالات مشابهت کلی داشت با کنکور های سالای قبل××هر کس 30 سال ابی پایه و پیش کانون رو دقیق و کلی خونده بود میتونست 70 الی 80 درصد رو راحت پاسخ بده!!
ریاضضی:وحشتناک سخت!!!سخت ترین ریاضی کنکورهای سال های اخیر!!به شدت محاسباتی و وقت گیر و کمر شکن و اعصاب خورد کن!!!واثعا ریاضی خیلی سخت بود گاهی مواقع میگم کاش اصلا نخونده بودم ولی مشکل اینجاس که نمیشه مبحثی رو واسه کنکور حذف کرد!!!
در کل کنکور امسال مفهومی تر از سال های قبل بود و مطمئنا این روند ادامه خواهد داشت!!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
زیست=مفهومی تر و وقت گیرتر ولی اسون تر از پارسال بود!!کسی که به مطالب تسلط داشت میتونست راحت 60 بزنه!!!
شیمی=تمرکز ویژه ی طراح روی تست های محاسباتی!!!و اگه کسی محاسباتش ضعیف بود قطعا به مشکل کمبود وقت و زمانبر میخورد!!!ولی برای دانش اموزان ضعیف تر شیمی اسون تر بود تا برای دانش اموزان قوی البته از نظر من!!
فیزیک!!!خیلی راحت بود××××تمام سوالات مشابهت کلی داشت با کنکور های سالای قبل××هر کس 30 سال ابی پایه و پیش کانون رو دقیق و کلی خونده بود میتونست 70 الی 80 درصد رو راحت پاسخ بده!!
ریاضضی:وحشتناک سخت!!!سخت ترین ریاضی کنکورهای سال های اخیر!!به شدت محاسباتی و وقت گیر و کمر شکن و اعصاب خورد کن!!!واثعا ریاضی خیلی سخت بود گاهی مواقع میگم کاش اصلا نخونده بودم ولی مشکل اینجاس که نمیشه مبحثی رو واسه کنکور حذف کرد!!!
در کل کنکور امسال مفهومی تر از سال های قبل بود و مطمئنا این روند ادامه خواهد داشت!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)