منم اضافه میکنم :
آمفوترها : یونهای منفی هیدروژن دار
فقط اسید : ماده اولی ( فسفریک اسید)
فقط باز : Po4 -3
البته گمونم
جزوه خوبی بود...اگه همش اینطور باشه..
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
مدرس و نویسنده ی جزوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاد گرامی جناب اقای شریفیان
همه جزواتشون اینطوری هستند کاملو مخصوص کنکور
ویرایش توسط Amiir : 07 آذر 1392 در ساعت 17:44
سلام
دوستان من برای 22 آذر شیمی دوم رو میخوام بخونم
فصل 4 که ترکیبهای کووالانسی هست
اما فصل های قبلی رو بلد نیستم
برای مطالعه این فصل پیش نیاز لازم هست؟
چه فصل هایی؟
مرسی
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
تقریبا میشه گفت با هر سه فصل اول پیوستگی داره و سوالاتی که ازش مطرح میشه بعضاً نیازمند دونستن مباحثی از فصل 1 و 2 به خصوص هست . اما فصل سه یه مقدار کم تر مرتبطه ولی فصل 1 و 2 رو باید بلد باشی .
دوست عزیز خیلی بهتر هست که از فصل یک شروع به خوندن کنی چون این پیوستگی خیلی میتونه به تو کمک کنه.تو این فصل برای فهمیدن مبحث قطبیتد پیوند کووالانسی باید مفهوم الکترونگاتیوی رو از فصل دو بدونی اما اصلیترین مبحث این فصل رسم ساختارهای لویس هست که اگه تو این بخش شما رسم آرایش الکترونی رو یاد گرفته باشین خیلی کمکتون میکنه.تونید
همچنین برای این بخش شما باید جایگاه عناصر توی جدول رو تا حد نیاز بلد باشید تا وقتی به شما میگن عنصر با عدد اتمی فلان شما فورا بتونید بگید تعداد الکترون های لایه ظرفیت عنصر چقدر هست که این خیلی تو زمان به شما کمک میکنه.
به هر حال اگه اصرار دارید از این فصل شروع کنید قبلش آرایش الکترونی عناصر رو یاد بگیرید و سعی کنید و روی گروه های 13-18جدول هم مسلط بشید
وسط تاپیک شیمی جای بحث درباره دین و زندگیه؟!!!!!!!
پست های نامرتبط منتقل شدند به اینجا
ویرایش توسط mohammadi : 07 آذر 1392 در ساعت 23:34
من خودمم چیز زیادی نمیدونم اونی هم که گفتم معلم شیمی مون هفته پیش تعریف کرده بود که میخواسته بره دارو سازی اما زیست کم میزنه یعد تا فوق شیمی الی هم پیش میاد اما دکترا قبول نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)