خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 62
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینین کار عزیز amirofff
      جان نظر شما محترمه من یا ما نه دعوایی داریم نه چیز دیگه ای
      فقط داریم جواب سوال های شما رو میدیم
      قصد بی احترامی نداریم
      هر کسی عقیده ای داره

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آقا خواهشا تیکه نندازید اگه می تونید جواب بدید اگه نمیتونید بخیال شین
      خدا زنا محارم رو می بخشه ولی مسخره کردن رو نمی بخشه...خواهشا مسخره نکنید...

A SONG OF ICE AND FIRE

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amn1 نمایش پست ها
      من پاسخ اتون رو دادم شما قانع نشدین
      به قول فردوسی پور من اجازه دارم از پاسخ شما قانع نشم دیگه :yahoo (1):

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من پاسخ اتون رو دادم شما قانع نشدین

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      آقا خواهشا تیکه نندازید اگه می تونید جواب بدید اگه نمیتونید بخیال شین
      خدا زنا محارم رو می بخشه ولی مسخره کردن رو نمی بخشه...خواهشا مسخره نکنید...
      مسخره نکردم فقط یک بار مثل خودشون جواب دادم تا بفهمند جواب سربالا یعنی چی!
      باشه من دیگه از این لحاظ کاری به کارشون ندارم

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirofff نمایش پست ها

بله جناب البته شما ازاد هستین هر تصمیمی بگیرین
      من گفتنی ها رو گفتم

6. Top | #36
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

من به هیچ وجه انتظار استجابت دعا رو ندارم چون اصن اعتقادی بهش ندارم , شما با دقت نخوندی نظرات من رو , خانوم رویا گفتن با دعا پدرشون رو نجات دادن منم پرسیدم چرا زمانی که درصد عزیمی از مردم ایران برای بهبود آقای خمینی دعا کردن دعاشون مستجاب نشد ؟؟ خیلی سوال ساده ای هست , گفته شد اگه باور قلبی به دعا وجود داشته باشه و با خلوص نیت دعا انجام بشه مستجاب میشه منم گفتم ینی بین میلیون ها نفر مردم ایران یک نفر وجود نداشت که باور قلبی داشته باشه و از ته دل دعا کنه تا دعاش مستجاب شه ؟!!

دلیلی نداره تاپیک رو ببندی , سانسور در هر شرایطی رو مخه , چه بازی والیبال شبکه ۳ باشه چه تاپیک انجمن کنکور

من به هیچ وجه انتظار استجابت دعا رو ندارم چون اصن اعتقادی بهش ندارم , شما با دقت نخوندی نظرات من رو , خانوم رویا گفتن با دعا پدرشون رو نجات دادن منم پرسیدم چرا زمانی که درصد عزیمی از مردم ایران برای بهبود آقای خمینی دعا کردن دعاشون مستجاب نشد ؟؟ خیلی سوال ساده ای هست , گفته شد اگه باور قلبی به دعا وجود داشته باشه و با خلوص نیت دعا انجام بشه مستجاب میشه منم گفتم ینی بین میلیون ها نفر مردم ایران یک نفر وجود نداشت که باور قلبی داشته باشه و از ته دل دعا کنه تا دعاش مستجاب شه ؟!!

دلیلی نداره تاپیک رو ببندی , سانسور در هر شرایطی رو مخه , چه بازی والیبال شبکه ۳ باشه چه تاپیک انجمن کنکور
      توی قرآن بارها گفته شده که انسان محدود هست(گوش کن میگم انسان محدود هست نمیگم عمر محدوده(اینجا منظورم کلی هست وگرنه عمر انسان توی این دنیا محدوده) چون همه مون وقتی رفتیم1آخرتی داریم که جاودانه هست خوب و بدش هم کار نداریم)
      حالا به خاطر همین آخرت جاودانه باید سر وقتش اینجا رو ول کنیم بریم!!!!چون همون کسی که دعا ها رو استجابت میکنه به1دلیلی این جهان رو خلق کرده و دلیلش هم اینه که ما بعد از اینکه اینجا هر کاری کردیم و هرچی جمع کردیم باید برداریم بریم!و به حقیقت کارهامون برسیم
      نمیشه همیشه با دعا جای پامون رو تو اینجا سفت کنیم که!
      بعدشم واسه هر بند نوشته شفای1 بیماری خاص ننوشته که1بار دیگه میتونیم تو این دنیا مجددا عمر کنیم!!!!!

ویرایش توسط M o h a m m a d : 28 تیر 1393 در ساعت 18:58

7. Top | #37
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

شما دوس نداری قانع بشی وگرنه اگه دو دقیقه به این حرفا فکر کنی مسیر زندگیت عوض میشه ... شما هیچوقت قانع هم نمیشی چون گوشاتو گرفتی و فقط حرف میزنی... گوشاتو باز کن و بشنو به جای حرف زدن ....
      الان بشنو وقانع شو چون یه روز میرسه که پشیمون میشی و اون روز خیلی خیلی دیره !!!
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAjiD.vlh نمایش پست ها
      عزیمی رو هم معلم ابتدایی بهت یاد داد؟ یا نمیخوای ازش تقلید کنی و عظیمی بنویسی؟
      اینکه بیای غلط املایی بگیری از من چیزی رو اثبات نمیکنه , من هم زمان در 4 تا تاپیک دارم جواب 14 15 نفر رو میدم و ممکنه این وسط یه کلمه رو سهوا اشتباه بنویسم , شما اگه توان این رو داری بیا با منطق جوای من رو بده و جاده خاکی نزن عزیزم

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اینکه بیای غلط املایی بگیری از من چیزی رو اثبات نمیکنه , من هم زمان در 4 تا تاپیک دارم جواب 14 15 نفر رو میدم و ممکنه این وسط یه کلمه رو سهوا اشتباه بنویسم , شما اگه توان این رو داری بیا با منطق جوای من رو بده و جاده خاکی نزن عزیزم
      بستگی داره منطق از نظر شما چی باشه!

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      توی قرآن بارها گفته شده که انسان محدود هست(گوش کن میگم انسان محدود هست نمیگم عمر محدوده چون همه مون وقتی رفتیم1آخرتی داریم که جاودانه هست خوب و بدش هم کار نداریم)
      حالا به خاطر همین آخرت جاودانه باید سر وقتش اینجا رو ول کنیم بریم!!!!چون همون کسی که دعا ها رو استجابت میکنه به1دلیلی این جهان رو خلق کرده و دلیلش هم اینه که ما بعد از اینکه اینجا هر کاری کردیم و هرچی جمع کردیم باید برداریم بریم!و به حقیقت کارهامون برسیم
      نمیشه همیشه با دعا جای پامون رو تو اینجا سفت کنیم که!
      بعدشم واسه هر بند نوشته شفای1 بیماری خاص ننوشته که1بار دیگه میتونیم تو این دنیا مجددا عمر کنیم!!!!!

شما با این نظرتون دارید رسما میگید که هیچ قانون ثابتی واسه دعا وجود نداره و بگیر نگیر داره ( من الان فلسفه دعا منظورمه نه صرفا جوشن کبیر )

فَلَوْلاَ کَانَتْ قَرْیَةٌ آمَنَتْ فَنَفَعَهَا إِیمَانُهَا إِلاَّ قَوْمَ یُونُسَ لَمَّآ آمَنُواْ کَشَفْنَا عَنْهُمْ عَذَابَ الخِزْیِ فِی الْحَیَاةَ الدُّنْیَا وَمَتَّعْنَاهُمْ إِلَى حِینٍ﴿۹۸یونس﴾چرا هیچ شهرى نبود که [اهل آن] ایمان بیاورد و ایمانش به حال آن سود بخشد مگر قوم یونس که وقتى [در آخرین لحظه] ایمان آوردند عذاب رسوایى را در زندگى دنیا از آنان برطرف کردیم و تا چندى آنان را برخوردار ساختیم(۹۸یونس)
      توی قران هست این نمونه عینی که خواستین

پس شما در دوران ابتدایی از معلم چیزی یاد نگرفتین خودتون بلد بودین همه چیز رو
      دوست عزیز برای پاسخ به این نظرتون من باید وارد یه بحثی بشم که میتونه هم برای من دردسر ساز بشه و هم یقینا باعث بسته شدن تاپیک میشه , دوست داشتی بیا تو یاهو راجع به این قضیه باهات صحبت کنم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط MAjiD.vlh نمایش پست ها
      بستگی داره منطق از نظر شما چی باشه!
      یقینا منطق از نظر من غلط املایی گرفتن در یه بحث کاملا جدی نیست :yahoo (1):
      ویرایش توسط amirofff : 28 تیر 1393 در ساعت 19:02

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

شما با این نظرتون دارید رسما میگید که هیچ قانون ثابتی واسه دعا وجود نداره و بگیر نگیر داره ( من الان فلسفه دعا منظورمه نه صرفا جوشن کبیر )

دوست عزیز برای پاسخ به این نظرتون من باید وارد یه بحثی بشم که میتونه هم برای من دردسر ساز بشه و هم یقینا باعث بسته شدن تاپیک میشه , دوست داشتی بیا تو یاهو راجع به این قضیه باهات صحبت کنم ...
      من از اقا محمد و بقیه ناظر ها خواهش میکنم تاپیک رو نبندن
      شما همین جا بگین
      من حرف خدا رو فقط زدم

12. Top | #42
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

1دعا بیار که گفته باشه عمر مجدد تو این دنیا میده؟!!!!!
      من دارم میگم دعا قانون ثابت داره اولا واسه اهلش(اهلش اونایی ان که به خودش اعتقاد محکممم دارن)! ثانیا دعا واسه این چیزی که شما بهش میگی عمر مجدد نیست!ثالثا خدا نسبت به خوب و بد من و تو آگاه تر هست!!!چون این جهان رو آفریده ،من و تو رو آفریده!از آینده خبر داره!و...
      حالا گوش کن:1مثال
      من دعا میکنم پولدار شم!!! با این پول میخوام برم تو "ک ث ا ف ت" و گناه غرق شم خدا از آینده خبر داره میدونه اینجوری هم این دنیا رو هم اون دنیا رو از دست میدم!!! چرا باید دعا مو مستجاب کنه؟کسی که از رگ گردن بهم نزدیک تره کسی که بیشتر از همه بنده هاشو دوس داره
      چرا باید دعا مو مستجاب کنه تا این دنیا و اون دنیا مو از دست بدم؟!!!!!

ویرایش توسط M o h a m m a d : 28 تیر 1393 در ساعت 19:07

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roya.Kh نمایش پست ها

شما دوس نداری قانع بشی وگرنه اگه دو دقیقه به این حرفا فکر کنی مسیر زندگیت عوض میشه ... شما هیچوقت قانع هم نمیشی چون گوشاتو گرفتی و فقط حرف میزنی... گوشاتو باز کن و بشنو به جای حرف زدن ....
      الان بشنو وقانع شو چون یه روز میرسه که پشیمون میشی و اون روز خیلی خیلی دیره !!!
      من 29 سالمه , زمانی که 16 17 سالم بود دقیقا به همین سبک شما رفتار میکردم , پس مطمئن باش الان کاملا درکت میکنم

نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      1دعا بیار که گفته باشه عمر مجدد تو این دنیا میده؟!!!!!
      من دارم میگم دعا قانون ثابت داره اولا واسه اهلش! ثانیا دعا واسه این چیزی که شما بهش میگی عمر مجدد نیست!ثالثا خدا نسبت به خوب و بد من و تو آگاه تر هست!!!چون این جهان رو آفریده ،من و تو رو آفریده!از آینده خبر داره!و...
      حالا گوش کن:1مثال
      من دعا میکنم پولدار شم!!! با این پول میخوام برم تو ***** غرق شم خدا از آینده خبر داره میدونه اینجوری هم این دنیا رو هم اون دنیا رو از دست میدم!!! چرا باید دعا مو مستجاب کنه؟کسی که از رگ گردن بهم نزدیک تره کسی که بیشتر از همه بنده هاشو دوس داره
      چرا باید دعا شو مستجاب کنه تا این دنیا و اون دنیا شو از دست بده؟!!!!!
      عمر مجدد چیه ؟؟!!! من میگم دعا واسه بهبود بیماری , آقای خمینی اون موقع بیمار بودن , پدر رویا خانوم هم بیمار بودن , رویا خانوم میگن با دعا تونستن بیماری پدرشون رو بهبود ببخشن و من میگم مردم ایران با دعا نتونستن بیماری آقای خمینی رو بهبود ببخشن ...

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دعا کردن یعنی درخواست کردن از خدا
      دلیلی وجود نداره که الزاما خدا به این درخواستت جواب مثبت بده
      مثلا شما از پدرت درخواست پول میکنی. یه بار پدرت صلاح میدونه ، پولو بهت میده ، یه بار صلاح نمیدونه ، نمیده.
      حالا دعا هم همینه. یه بار یه مریضی داری، دعا میخونی واسش ، تلاشت رو میکنی، اقدامات لازم رو انجام میدی ، اگه صلاحت تو شفای مریض باشه خدا شفاش میده. یه بارم میبینی دعا کارساز نیست و خدا مریضتو از دنیا می بره. من موافق این نیستم که آأم دست روی دست بذاره و فقط دعا کنه. ولی خب فک نمیکنم دعا کردن و درخواست کردن از خدا مشکلی داشته باشه.

و عسی ان تکرهوا شيئا و هو خير لکم و عسی ان تحبوا شيئا و هو شر لکم .و الله يعلم و انتم لا تعلمون

و بسا چيزى را خوش نمى‌داريد و آن براى شما خوب است، و بسا چيزى را دوست مى‌داريد و آن براى شما بد است، و خدا مى‌داند و شما نمى‌دانيد

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من 29 سالمه , زمانی که 16 17 سالم بود دقیقا به همین سبک شما رفتار میکردم , پس مطمئن باش الان کاملا درکت میکنم
      پس کلا بگید با دین اسلام مشکل دارید!
      شما از مجریان فعلی دین گلایه میکنید نه از دین .

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن