تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
اصلا راضی نیستم از آزمونام
معلوم نیست چیکار میکنم من.میخونم ولی بازده نداره
داخل خونه که تست میزنم زمان دار میزنم درصد میگیرم اکثر درصدام بالای 50.60ولی وقتی میرسه به آزمون
گند میزنم.اعصابم خورد شده.ناامید شدم از همه چیز:troll (1):
بچه ها همیشه کارنامه رو انقد دیر میدن یا امروز فقط اینجوری شده ؟
امروز اولین آزمونم بود
..
..
..
ویرایش توسط BackStreetBoys : 07 آذر 1393 در ساعت 18:03
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
په این ***** نیومد و ازمونایی که خراب میکنی قبل این که برسی خونه نتیجش رو سایته حالا یکم خوب بدی تا اخر شب سر کارت میزارن![]()
سایت کانون ترکید!
هرچی میزنم میزنه: Not Found!
![]()
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
ویرایش توسط AmiR13 : 07 آذر 1393 در ساعت 18:28
چرا سایت کانون اینطوری شده
Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
خودت باش.....
کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
اینجاکه مجسمه سازی نیست.....
اومد فکر کنم![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
انقدر که به دیدن کارنامه سماجت نشون میدین،اگه به درس خوندنم سماجت نشون بدین،عالی میشه
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)