دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
سلام
میشه اونایی که ترازاشون خوبه یه راهنمایی کنن؟
من سال اول و دوم قلمچی میدادم
ترازمم خوب بودمیانگین ترازم سال دوم شد 7000
بعد سال سوم مدرسه مرات میگرفت که خیلی چرت بودم منم اصلا جدیش نگرفتم
امسال گزینه 2 میدم ولی تو این 2 تا آزمونی که دادم درصدام خیلی پایین بود یعنی اصلا اون چیزی نبود که انتظارشو داشتم
علت اصلیش هم اینه که خیلی وقت کم میارم سر آزمون
من هیچ وقت تو تستایی که معلما میگیرن وقت کم نمی یارم.2سالی هم که قلمچی میدادم وقتم زیاد میومد
خیلی اعصابم داغونه
قلمچی هم از یکی از دوستام گرفتم و حل کردم.تو اونم وقت کم اوردم
الان هفته ای 30 ساعت میخونم( ولی مفید مفید)به نظرتون اگه ساعت مطالعمو بیشتر کنم و بیشتر تست بزنم این مشکل حل میشه؟
کلا انگیزمو از دست دادم...مخصوصا بخاطر اینکه چون تو قلمچی میتونستم تراز بالای 7000 بیارم انتظارم از خودم زیاده
-----
اینم درصدام تو آزمون امروز:
ادبیات:29
عربی:53
معارف:37
انگلیسی:96
ریاضی:48
فیزیک:35
شیمی:34
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
6700 ...اصلا راضی نیستم ! به نظرم بیشتر از اینا تلاش کرده بودم نسبت به ازمون قبل 200 تا افت داشتم !شاید بهتر باشه بیشتر از این حرفا روی اختصاصیام وقت بذارم ... چون تراز عمومیام از نفر اول ازمونم بهتره
خب زمانی که واسه حل تست گذاشته میشه .. 1- خوندن تسته 2- رسیدن راه حل به ذهنه 3 - محاسباته ... شما یبار آزمونه قلم چیو تو خونه بزن ... نمونه آزموناشم تو سایتا هست ... ببین کدوم بخش بیشتر وقتتو میگیره .. ظاهرا شما با خوندنش مشکلی نداری و بیشتر تستا هم راه حل زود به ذهنت میاد .. پس فقط میمونه محاسبات .. سعی کن میبینی تستی وقت گیره ازش بگذری ... و اگه میدونی بلدیش کنارش علامت بذار که سری دوم حلش کنی
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)