نوشته اصلی توسط dow به لطف خدا یه افزایش تراز 500 داشتم. 4900-> 5400 وایییی واقعا عالیه میشه بگین چی کار کردین؟؟؟؟؟؟ که ا500 تا پیشرفت داشتین Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نوشته اصلی توسط sana.sa وایییی واقعا عالیه میشه بگین چی کار کردین؟؟؟؟؟؟ که ا500 تا پیشرفت داشتین Sent from my SM-N9005 using Tapatalk هیچی فقط تلاش و لطف خدا
نوشته اصلی توسط dow هیچی فقط تلاش و لطف خدا منم تلاش دارممممم ولی نمیشه[emoji24] Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
چرا ترازا 6990 نزده کانون فقط بالا 7000 رو زده همیشه تا 6900 میزد تجربی پیش!!!
نوشته اصلی توسط sana.sa منم تلاش دارممممم ولی نمیشه[emoji24] Sent from my SM-N9005 using Tapatalk شاید تلاش داری ولی توکل نداری فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
بچه ها همتون درست میشه ترازاتون صبور باشید
Up
بچه ها من ترازم 7100 شد ولي ناراحتم چون فكر مي كنم با 85 ساعت مطالعه در هفته بايد بيشتر بشم
نوشته اصلی توسط alis1375 بچه ها من ترازم 7100 شد ولي ناراحتم چون فكر مي كنم با 85 ساعت مطالعه در هفته بايد بيشتر بشم چطوری 85 ساعت؟؟؟؟ من واقا تمرکزم ب شذت پایینه و بازیگوشم
۸۵ ساعت!!!!!¡!!!!!!!!!!!! من این آزمون رو نرفتم.حالم خیلی بد بود!
نوشته اصلی توسط Seyyed76 ۸۵ ساعت!!!!!¡!!!!!!!!!!!! من این آزمون رو نرفتم.حالم خیلی بد بود! شما روزي 12 ساعت بخوني ميشه 85 ساعت. براي يه فارغ التخصيل كه زياد نيست
همه ی بچه های اینجا مثه اینکهیه ایطور چیایی تو خودشون دارنا !!!!!!!!!! همه ترکوندن .... فقط منم که ترکیدم
میشه بگید چجوری 85 ساعت می خونید؟؟؟
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
نوشته اصلی توسط farshad7 میشه بگید چجوری 85 ساعت می خونید؟؟؟ فرشاد اگه مدرسه نباشه میشه خوند، این مدرسه لعنتی نمیذاره!
نوشته اصلی توسط masood2013 فرشاد اگه مدرسه نباشه میشه خوند، این مدرسه لعنتی نمیذاره! من باز هم نمی تونم اون قدر بخونم
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)
نمایش برچسبها