سلام کتاب شیمی 2 مبتکران چاپ 93 که فک کنم 33 هزار تومنه مطابق با منابع کنکور 94 هست یعنی تغییرات کتاب درسی جدید توش اعمال شده مثلا تو اخرای فصل 5 در مورد اسپارتام و امیدها حرف زده؟
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
دوستان من مبتکران چاپ 90 تک جلدی قهوه ای رنگ رو دارم . تغییرات درسنامه و تست ها به حدی هست که لازم باشه کتاب جدید رو بگیرم ؟
گاج جدید رو بگیرم و در کنارش مبتکران چاپ قدیم رو استفاده کنم ؟
الان بصورت دقیق هم درسنامه هاش هم تستاشو((البته تستارو اجمالی!دی!) برسی کردم و با مقایسه با چاپ های قبلی به این نتیجه رسیدم:
تغییرات درسنامه ای:
حذفیات:
جدولی فصل 2 بودش که" اکابور اکا الومینیوم و ... اینارا اورده بود بعد نقطه جوش و چگالیشونو اورده بود!" اینو حذف کردن
اضافات:
بسپارش یا پلیمر شدن
مقایسه 2 رقیب دیرینه(بنزن و سیکلوهگزان)
گروه عاملی آمید (کولار)
توضیحات بیشتر درباره اسپرین((روش تهیه و کاربردش)
تغییرات از لحاظ تستی:
اضافه شدن تستای کنکور و تعداد خیلی خیلی کمی تالیفی
** جالب اینجاست هنوز میگه نیاز ب حفظ فرمول آسپرین نیس! و همینطور جالبتر اینکه مقدمشم ویرایش نکردن!! مثلا گفته بدون حل حتی 1 مسعله شیمی رو 70 بزنید!! یا واسه زیر 500 شدن باید بالای 85 و 90 اینا بزنید!!
خلاصه اینکه : همون تک جلدی قهوه ای(فک کنم چاپ 91-90 بود) کافی هس!!کافیه کافی! فقط کنارش تستای کنکور اخیر + کتاب درسی مطالعه شود. و بنظرم کتابای کمک درسی هنوز که هنوزه تو همون سبک سوالات شیمیای قبلی موندن!و نسبت به کنکور امسال پیشرفتی نکردن.
محمد جان واقعا تحلیلت عالی بود واقعا از بازرگان بعید بود انقد ضعیف کار کنه معلومه سوالای امسالو ندیده و عجله ای کار کرده
سلام خسته نباشید
برای سال سوم چی؟؟من چاپ سال 90 ویراست پنجم مبتکران رو دارم همون تک جلدیه
نیازه چاپ جدید رو بخرم؟؟؟
ضمن اینکه من شیمی 3 خیلی سبز چاپ سال 91 رو هم دارم
ولی میخوام جامع گاج رو هم بگیرم که در کنار مبتکران کار کنم
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام ممنون
برای سوم مبتکران 93 رو حتما بگیر یه چیزی هم بهت بگم کتاب خریدن هنر نیست امسال من واسه هر درس 5 الی 6 تا کتاب داشتم خیلی هم ضرر کردم هم از لحاظ اعتماد به نفس هم تراز هم معدل و... پس لازم نیست گاج یا خیلی سبز رو بخری باور کن اگه مبتکران رو خوب بخونی به درصد خیلی بالایی میرسی. موفق باشی
با همون کتاب سابق+تستای کنکورای اخیر + 3 سال اخیر سنجش نتیجه حتی بهتری از چاپ جدید خواهید گرفت.((چون کیفیت تستای کتابای کمک درسی همسنگ با کنکور افزایش پیدا نکرده))
تغییرات شیمی 3
غلظت مولی از بخش اول رفته سوم
از بخش دوم: "تعیین انتالپی واکنش با استفاده از انتالپی پیوندها" کل یوم حدف شده!
بخش سوم: جدول" انحلال پذیری ترکیبای یونی در اب" حدف شده*درصد حجمی و غلظت معمولی هم حذفیده!*درصد تفکیک یونی هم مثه دوتای قبلی ناکام شده!
در عوض "استوکیومتری واکنش ها در فاز محلول و غلظت مولی به این بخش اضافه شدن
سلام. اقا همین چند روز پیش من رفتم واس پیخوانی کتاب 92 مبتکران که دو جلد بود رو گرفتم. حالا چاپ جدیدش که 1 جلده اومده.
92 بهتره یا این جدیده؟
کلی بگید.ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)