خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

عذرخواهی بابت تاخیر در بروز رسانی فیلم های دیفرانسیل دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف-آلاء

سلام،
      فیلم کلاس های امروز دبیرستان بر روی سایت قرار گرفته است به جز فیلم های دیفرانسیل که امروز برگزار شد.

دلیل آن پایین بودن صدای ضبط شده است، که حداکثر تا 2 روز آینده، تصحیح و فیلم آن بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

موفق و موید باشید
      تحصیل رایگان در دبیرستان و کنکور با دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کیفیت های پایین تر هم زودتر اماده کنین ممنون میشیم.
      وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ

بر خدا توکل کنید،او به شما روزی میدهد از جایی که گمان نمیبرید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina3656355 نمایش پست ها
      کیفیت های پایین تر هم زودتر اماده کنین ممنون میشیم.
      تولید کیفیت های پایین تر برای ما هزینه ی زیادی دارد، نمی توانید شب ها دانلود کنید ؟ و یا اینکه اینترنت خوبی تهیه کنید ؟

من زنگ زدم آسیاتک پرسیدم اگر یه نفر یک اینترنت 512 با 200 گیگ حجم سالیانه بگیرد هزینه اش چقدر می شود ؟ گفتند سالی 600,000 تومان

از طرفی چون فیلم های ما رو سرور های آسیاتک هستش با اینترنت اونا فیلم های خیلی سریع تر دانلود میشه ( اینترانت محسوب می شود )

حالا :

ما تمام تلاش خود را می کنیم که بتوانیم کیفیت های پایین را هم خودمون تولید کنیم ولی اگر نتوانستیم حلال کنید .

برای تولید فیلم ها با کیفیت پایین و آپلود آنها حداکثر با یک روز تاخیر، سروری دیگر با مشخصات زیر لازم است :

HP ProLiant DL380e Gen8 Server

و یا dl360 نیاز است ( البته روی 380 فیلم ها با تضمین بیشتر و سریع تر آماده می شود )

پس فکر کنم یه چند ماهی وقت بدهید یا اینکه اینترنت خود را ارتقاء بدهید ، فکر خوبی باشد.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      حقیقت این ـه که کیفیت بالا و hd که قرار میدین،تقریبا از کیفیتی یکی هستن،اما حجم ـشون خیلی فرق داره.
      البته همان طور که خودتون میدونین بعضی از دوستان فیلم ها رو تو سایت تخته سفید میزارن،اما خب اونم هم کیفیت تعریفی نداره و هم کارشون همیشگی نیس،که صد البته نمیشه حرفی زد،بالاخره در همین حد هم لطف ـشون رو میرسونه.
      سرعت نت من خیلی بد نیس 250kb دانلود میکنه اما چون ساعت رایگان محدوده و این که در حال دانلود فیلم های پارسال هستم،عرض کردم.
      ما همین طوریش به شما یه دنیا بدهکاریم.با سپاس فراوان.
      وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ

بر خدا توکل کنید،او به شما روزی میدهد از جایی که گمان نمیبرید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina3656355 نمایش پست ها
      حقیقت این ـه که کیفیت بالا و hd که قرار میدین،تقریبا از کیفیتی یکی هستن،اما حجم ـشون خیلی فرق داره.
      البته همان طور که خودتون میدونین بعضی از دوستان فیلم ها رو تو سایت تخته سفید میزارن،اما خب اونم هم کیفیت تعریفی نداره و هم کارشون همیشگی نیس،که صد البته نمیشه حرفی زد،بالاخره در همین حد هم لطف ـشون رو میرسونه.
      سرعت نت من خیلی بد نیس 250kb دانلود میکنه اما چون ساعت رایگان محدوده و این که در حال دانلود فیلم های پارسال هستم،عرض کردم.
      ما همین طوریش به شما یه دنیا بدهکاریم.با سپاس فراوان.
      شما لطف دارید،
      کیفیتی که به اسم HD قرار می گیرد همان 720p هستش و کیفیتی که به اسم کیفیت بالا قرار می گیرد همان 480p هستش و کیفیت پایین همان 144p هستش،

تفاوت 720p با 480p وقتی دیده می شود که ابعاد صفحه نمایش بزرگ باشد، مثلا کسانی که این فیلم ها در تلویزیون های بزرگ نگاه می کنند.

امام صادق (ع) :

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حجما بشدت بالا هستن ... با این حجما هزینه دانلود خیلی زیاد میشه ...

تا اونجایی که امکانش هست کیفیتا رو کاهش بدین تا حجم ها هم کاهش پیدا کنه !
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من ديروز رفتم كافي نت و 5 تا از فيما رو دانلود كردم كلا شد 1500 تومن

ولي همينا رو اگه ميخواستم تو خونه دانلود كنم ميشد 5000 تومن

باز هم تشكر از دبيرستان صنعتي شريف
      پیش به سوی موفقیت

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کافی نت ها البته از نوع درست و حسابیش دیگه اینترنت ADSL نمی خرند

به جای آن پهنای باند اختصاصی می خرند، به طور مثال پهنای باند اختصاصی آسیاتک هر یک مگش ماهانه 350000 تومان هست، بعد میاد تو کافینت این را بین 8 الی 10 تا دستگاه تقسیم میکنه،

شما هرچقدر هم دانلود کنی هیچ فرقی براش نمی کنه چه در طول ماه 1 گیگ دانلود بشه و چه 1 ترابایت دانلود بشه هزینه اش همون ماهی 350000 تومان هستش.:yahoo (94):

برای همین براتون ارزون تر می افته

امام صادق (ع) :

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      واسه من سواله .... چرا تا این موقع فیلم های آقای حاجی سلیمانی رو نزاشتید ؟ .. بیشتر جنبه علمی ایشون میگم ...

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      واسه من سواله .... چرا تا این موقع فیلم های آقای حاجی سلیمانی رو نزاشتید ؟ .. بیشتر جنبه علمی ایشون میگم ...
      گویا بنابر تشخیص مشاور مدرسه کلاس های شیمی رو بعد از ماه رمضان برگزار میکنن

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      گویا بنابر تشخیص مشاور مدرسه کلاس های شیمی رو بعد از ماه رمضان برگزار میکنن
      سلام،
      بله درسته،
      بنا به تشخیص مشاوران و دبیرستان، کلاس ها در ماه مبارک یک روز در میان بود و شامل شیمی نمی شد.

البته ما چند کلاس دیگر داریم، که دبیران مجزایی دارند، در یکی از پست ها گفتیم که آن را پوشش دادیم، آن هم یک روز در میان بود و درساش شیمی، ادبیات، فیزیک بود که فیلم برداری شده و رو سایت قرار می دهیم.

توصیه : با برنامه یکی از کلاس های ما پیش بیایید البته اگر می خواهید نتیجه بگیرید، ما آزمون ها و جزوات هر دو کلاس را رو سایت قرار می دهیم ولی شما فقط و فقط با یکی پیش بیایید

امام صادق (ع) :

12. Top | #12
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sanatisharif نمایش پست ها
      سلام،
      بله درسته،
      بنا به تشخیص مشاوران و دبیرستان، کلاس ها در ماه مبارک یک روز در میان بود و شامل شیمی نمی شد.

البته ما چند کلاس دیگر داریم، که دبیران مجزایی دارند، در یکی از پست ها گفتیم که آن را پوشش دادیم، آن هم یک روز در میان بود و درساش شیمی، ادبیات، فیزیک بود که فیلم برداری شده و رو سایت قرار می دهیم.

توصیه : با برنامه یکی از کلاس های ما پیش بیایید البته اگر می خواهید نتیجه بگیرید، ما آزمون ها و جزوات هر دو کلاس را رو سایت قرار می دهیم ولی شما فقط و فقط با یکی پیش بیایید
      سلام
      ميخواستم بدونم كدوم كلاستون سطحش بالاتره؟ با توجه به اينكه كتاب خوشخوان واسه گسسته ي كلاس اول تدريس ميشه ولي واسه كلاس دوم گاج تدريس ميشه، فكر ميكنم سطح كلاس اول بالاتر بايد باشه ، اينطوريه؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      سلام
      ميخواستم بدونم كدوم كلاستون سطحش بالاتره؟ با توجه به اينكه كتاب خوشخوان واسه گسسته ي كلاس اول تدريس ميشه ولي واسه كلاس دوم گاج تدريس ميشه، فكر ميكنم سطح كلاس اول بالاتر بايد باشه ، اينطوريه؟
      سلام،
      به این چیزا توجه نکنید، سه چهار جلسه ی اول هر کدام را چک کنید، ببینید با کدام راحت تر هستید، با همان ادامه دهید ولی فقط و فقط با یکی جلو برید، در غیر این صورت گیج می شوید.

امام صادق (ع) :

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن