سلام
خوبید؟؟
تابع!!
مبحثی که در ابتدا واسه خیلیا وحشتناک و سخته.(واسه خودمم سال دوم همینجوری بود) اما اگه باهاش کنار بیای میبینی خیلیم مهربونه!!
روش کار؛ آهسته و پیوسته خوندنشه. شما باید تابع را گام ب گام بخونید.پله ب پله.اگه یهو بری کلشو بخونی مشخصه از پسش بر نمیای!
کم کم و خرد خرد بخونش. قشنگ بفهمش.(من سال دوم وقتی 2هفته به امتحان ریاضی مونده بود و احساس میکردم چیزی ازش باد نیستم! واسه فهمیدنش روزی 1 ساعت تابع رو از روی نشر الگو خوندم تا بالاخره فهمیدم تابع ینی چی!!!!)
مباحث پایه ای تابع خیلی ساده هستن. و از لحاظ بودجه بندی بین 2تا4 تست را شامل میشن. و میشه گفت مهمترینشون ترکیب توابعه((که البته میشه ازش سوال خیلی سخت طرح کرد!)
معادله و نامعادله هم مبحث ساده ایه که یکی دوخط درمیون ازش یک تست میدن.
عمده مباحث تابع :توابع قدر مطلق-جز صحیح -تابع و معادله درجه 2 و توابع مثلثاتی هستن که شما با اونا سال چهارم آشنا میشید.
بودجه بندی تابع در کنکورای سراسری:
مبحث 85 86 87 88 89 90 91 92 93 تابع 2 2 2 1 2 3 2 2 1 معکوس توابع - - - - - - 1 1 - معادله و نامعادله - - 1 - 1 - 1 1 - معادله درجه دو 1 2 1 1 - 1 - - 1 تابع قدر مطلق - 1 - - - - - - - تابع جز صحیح - - - 1 1 - 1 - 1
** با تجه به احساس نیاز شما به درسنامه از این به بعد علاوه بر تست های برگزیده ؛سعی میکنم جزوه آموزشی رو هم کامل تر بگم.تا نیاز آموزشی شما هم رفع بشه.
واسه همین تابع رو در دو جلسه آماده کردم. تابع 1=آموزش تابع2= تست برگزیده.
مثه همیشه نظر پیشنهاد انتقاد یادتون نره.....
روزتون شیک![]()