X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاوره نیمه تحصیلی

سلام.دوستان من متولد 72 هستم دیپلم ریاضی دارم منتها برای اینکه بتونم کنکور تجربی بدم رفتم داوطلب ازاد پیش تجربی ثبت نام کردم.امسالم کنکور رو خراب کردم میخوام دوباره بخونم.منتها الان چون داوطلب ازاد هستم مدرسه بهم گواهی اشتغال به تحصیل نمیده برای همین حقوقی که از تامین اجتماعی میگرفتم قطع شده.حالا الان میتونم مثلا برم غیر حضوری ثبت نام کنم مدرسه بزرگسالان تا اشتغال به تحصیل بگیرم.چون اولین باری که رفتم مدرسه بزرگسالا گفتم میخوام تغییر رشته بدم گفتن باید بری داوطلب ازاد.
      الان چندتا از درسای پیش تجربی رو پاس کردم 4 تاش مونده هنوز.به این حقوق هم نیاز مبرم دارم.ممنون از همگی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نبود؟یه راهنمایی چیزی.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اصلا معلوم نیود سوالت چیه که! سوالتو دقیق و شسته بپرس!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره خودمم دوباره خوندم قاطی کردم.شرمنده

موضوع اینه که من از تامین اجتماعی مستمری میگرم تا وقتیکه درس بخونم و هر 6 ماه گواهی اشتغال به تحصیل میبردم بیمه تامین اجتماعی برای اثبات اینکه دارم تحصیل میکنم تا حقوق رو واریز کنن.دیپلم رو تو مدرسه بزرگسالان گرفتم و این مدرسه که دیپلم گرفتم گواهی اشتغال به تحصیل میداد بهم و مشکلی نبود.تا اینکه خواستم کنکور تجربی بدم رفتم همین مدرسه مذکور برای تغییر رشته گفتن اینجا نمیتونی همچین کاری کنی باید بری یه مدرسه دیگه به صورت داوطلب آزاد پیش نجربی بخونی .منم همین کارو کردم منتها این مدرسه چون داوطلب ازاده هیچ گونه گواهی اشتغال به تحصیلی نمیدن بهم برا همین حقوق مستمری که میگرفتم قطع شده الان.
      حالا میخوام بدونم الان با چندتا درسی که از پیش تجربی برام مونده +اینکه دیپلم ریاضی دارم میتونم برم یه مدرسه ای ثبت نام کنم که بهم گواهی اشتغال به تحصیل بدن؟مثلا مدرسه بزرگسالان؟کلا دنبال یه راهیم که این گواهی اشتغال به تحصیل رو بتونم بگیرم.ممنون

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نبووووووووووووووود؟

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      برو مدرسه بزرگساللان ثبت نام کنم بهت میدن..

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اخه اون اول برزگسالان بودم گفتم میخوام پیش تجربی بخونم گفتن نمیشه باید بری داوطلب ازاد.یعنی الان با دیپلم ریاضی برم بزرگسالان بگم میخوام پیش تجربی بخونم ثبت نام میکنن؟بقیه درسارو تطبیق میزنن؟مثلا داخلی ها رو که تو داوطلب ازاد خوندم رو؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نظری نداره؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن