خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helix نمایش پست ها
      به کسی نگو شیمیه2 مربوط به3 نیست:yahoo (21):
      تو اگه برای کنکور میخونی باید بدونی که مسایل استوکیومتری(حالا هرچی) فرمول نویسی میخوان واگه دوم رو بلد نباشی لنگ میزنی
      تو پیش دانشگاهی هم هستن مسایلی که به فصل1 مرتبطن...
      من که خودم به شخصه به خاطر داغون بودن معلم دوم و سر به هوایی خودم شاید الان 10-20٪ شیمی 2 رو بلد باشم ولی شیمی 3 به شدت قوی بودم.
      از نظر من هیچ ربطی به هم ندارن... یه سری چیزهای کوچیک و آسون.
      مثلاً جدول تناوبی که جز پایه شیمی و همه باید بلد باشن دیگه ربطی به سال تحصیلی نداره و کسی که بلد نباشه یعنی شیمی بلد نیست! چون اساس شیمی
      با یکی دو مورد جزئی. فصل دو و سه شیمی سوم که هیچ ربطی به سال قبل نداره. فصل اول هم به جز عناصر و محاسبات کوچک هیچ ربطی به دوم نداره

شاید اگه بخوایم خیلی خوب حساب کنیم به جز جدول تناوبی که گفتم جز پایه شیمی و باید همه بلد باشن 5٪ دوم ربط به سوم داره.
      من با اینکه شیمی 2 بلد نبودم سر کلاس سوم نشستم و خیلی هم قوی بودم!

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      من که خودم به شخصه به خاطر داغون بودن معلم دوم و سر به هوایی خودم شاید الان 10-20٪ شیمی 2 رو بلد باشم ولی شیمی 3 به شدت قوی بودم.
      از نظر من هیچ ربطی به هم ندارن... یه سری چیزهای کوچیک و آسون.
      مثلاً جدول تناوبی که جز پایه شیمی و همه باید بلد باشن دیگه ربطی به سال تحصیلی نداره و کسی که بلد نباشه یعنی شیمی بلد نیست! چون اساس شیمی
      با یکی دو مورد جزئی. فصل دو و سه شیمی سوم که هیچ ربطی به سال قبل نداره. فصل اول هم به جز عناصر و محاسبات کوچک هیچ ربطی به دوم نداره

شاید اگه بخوایم خیلی خوب حساب کنیم به جز جدول تناوبی که گفتم جز پایه شیمی و باید همه بلد باشن 5٪ دوم ربط به سوم داره.
      من با اینکه شیمی 2 بلد نبودم سر کلاس سوم نشستم و خیلی هم قوی بودم!
      خودتون دارید میگید جدول تناوبی...ببخشید که باعناصر توی شیمی 2اشنا میشید..من معذرت میخوام...فلزات قلیایی رو تو کدوم سال تحصیلی توضیح داده؟
      من که معلم شما رو نمیدونم اما دبیر ما ترکیبی درس میداد همش میگفت شما فلان فصل دوم رو بخونید بعد بیاید بشینید سر کلاس..خیلی ها هم میگفتن جزوش المپیادیه...برا شیمی 3مااز کتاب مبتکران هم بیشتر جزوه نویشتیم...
      حالا شما میگی ربطی ندارن بهم نظر هر کسی محترمه...ولی هرجا از شیمی رو بخواید حل کنید پایه مسایلش برمیگرده به شیمی2
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جدول تناوبی اساس شیمی ربطی به دوم و سوم نداره. باهاش توی دوم آشنا می شید ولی تا ابد باید بلد باشید. مثل جدول ضرب ریاضیه...

من خودم دوم رو با نمره 10 ترم اول و ترم دوم 14 گذروندم ولی شیمی سوم رو همش بین 18 و 19 بودم... و به جز جدول تناوبی هم همین الانشم هیچی از دوم بلد نیستم و تازه شروع کردم به خوندن
      همون جدول تناوبی هم زیاد کار نکردم انقدر تکرار شد یاد گرفتم

نتیجه : اگه دوم رو خوب سپری نکردید نگران نباشید.
      من تا الان که سوم تجربی رو گذروندم هیچ درسی نبوده که مشکل پیدا کرده باشم همش تکرار میشه و یاد میگیرید. حتی من تبدیل واحد های فیزیک و جدول تناوبی و اتحاد هارو هم به طور کامل بلد نبودم ولی انقدر امسال تکرار شد همرو یاد گرفتم...
      ویرایش توسط Prison Break : 18 تیر 1393 در ساعت 15:32

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن