X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات

چگونه برای کنکور بخونم

باسلام من کاربر جدیدم کمکم کنید کاملا بی انگیزه شدم وقتی دوستام هفت هشت ساعت در روز مطالعه دارند و من فقط چهار ساعت احساس ناتوانی می کنم لطفا کمکممممممممممممممم کنید چطوری بخونم دندون پزشکی قبول شم معدلم هنوز نیومده ولی پایین ترین نمره ام 18 بود..................خوب بوده لطفا سریع پاسخ بدین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز بستگی به کیفیت درس خوندن داره، میبینی یکی 12 ساعت روزی درس میخونه ولی یکی با 5 یا 6 ساعت همون مقدارو میخونه،ظرفیت آدما با هم فرق داره! نظر من اینه کث کار خودتو بکنو با برنامه بروجلو!
      مثلا اگه قرار باشه موقع درس خوندن من فک کنم دوستام الان دیگه 2 برابر من خوندن معلومه انگیزمو از دست میدم کار خودتو بکن!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      مهم اینه که تو یه صفحه میخونی اون یه صفحه رو یاد بگیری.مسابقه که نداری بخوای خودتو هی با ساعت مطالعه این و اون مقایسه کنی.بشین با خیال راحت درستو بخون.ساعت مطالعه واسه بعد عیدو این ماه های اخره

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام. خوب به همین چیزا فکر میکنی که نمیتونی اونطور که میخوای بخونی. ببین به نظر من اینجا اومدن و گشتن و سوال کردن مفیده اما هیچی رو عوض نمیکنه.

بشین با خودت فکر کن ببین واقعا میخوای دانشگاه قبول شی و به اهدافت برسی یا نه. باید برای خود هدف داشته باشی. پول ، قدرت ، رسیدن به عشقت اگه داری ، کیف کردن تو دانشگاه رفتن به یه شهر دیگه و تجربه چیزای جدید وووو اینا همه میتونه انگیزه باشه.

به این چیزای خوب فکر کن و کتاباتو باز کن و عمیق بخون. خوندت باید با قبلا تفاوت داشته باشه. هر مطلبی که میخوبی فر کن آخرین بار هست که میخونی و کامل بکوب به مغذت. اگه اینجوری بخونی گذر زمان رو حس نمیکنی و یهو میبینی چند ساعته افتادی رو کتابت.

رفته رفته این چند ساعت میرسه به 12 ساعت بهت قول میدم.

اینم مطمئن باش 90 درصد از دوستات دروغ میگن و 1 ساعت هم نمیخونن. همش سیاهی لشکرن به خدا. تو کلاس ما همه از صبح تا شب کتابخونه بودن و صد تا کلاس میرفتن و مشاور و اینا اکثرشون ترازشون به 6 هزارهم نرسیدن تو کلم چی. کلا بیخی همشون خنگن.

موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بچه ها واقعا ممنون هر روز ک میگذره بیشتر خوشحالم ک اینجا عضو شدم باورتون نمیشه دقیقا با هدف رشته خوبو... ساعت مطالعه ام داره بالا میره
      خدا به هممون کمک کنه صلوات....خخخخخخخ/فعلا دوستان(هرکی صلوات فرستاد ی تشکر بزنه ک بفهمن چن تا صلوات شده )

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      عزیز من در قلعه خودت باش! به دیگران فکر نکن!

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یعنی تنها مشکلت دیدن دیگرانه؟
      یا اینکه حرفای دیگران هم هست که تو نمیتونی نمیشه و اینا؟
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      این قد بی اعتماد نفس نباش
      من خیلیا رو میشناسم که حتی معدلشون خیلی پایین بود ولی انگیزه و اعتماد به نفس داشتنن
      پسرخاله من خودش استاد دانشگاهه . بهم میگفت من یه شاگرد داشتم تو دانشگاه
      که میگفتن قبل از ورود به دا نشگاه از نظر ضریب هوشی خیلی پایین بود و حتی تو دوران راهنمایی و واوایل دبیرستان درس توان رو به خوبی بلد نبوده
      ولی واسه کنکور انگیزه داشته و خونده و تونسته بود تو یکی از داشگاه های عالی کشور و تو رشته دلخواش قبول بشه
      اولا استرس بیخودی نداشته باش چون تا حالا کی رو دیدی که با استرس به جایی رسیده باشه
      بعدش شما با یه برنامه درست حسابی و منابع خوب و پرس و جو در باره خوندن منابع و زدن تست وتسلط بر اونها سعی کن انگیزت رو هم بالا ببری شما از نظر معدل که بد نیستی پس با تلاش می تونی راه خودت رو خودت انتخاب کنی
      بعدش م من این قد آدم بیکار دیدم تو کتابخونه ها که میومدن روزی چند ساعت تو کتابخونه می خوابیدن و چند ساعت با موبایل حرف میزدن و چند ساعت هم با بچه ها تو کتابخونه حرف میزدن
      ودر جمع دو سه ساعت مطالعه اونم به انواع و اقسام روش ها (خوابیده رو زمین - رومیز سرشونو میزاشتن و کتاب رو از کنار صورتشون میخوندن و...)داشتن وتازشم خیلی به خودشون امید داشتن و فکر حساب میکردن که مثلا روزی 10 ساعت مطالعه مفید دارن و الکی اعتماد به نفس وانگیزه داشتن
      ویرایش توسط ehsan123dg : 18 تیر 1393 در ساعت 05:49

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بزار حقیقتشو بگم....اینایی که تو روز میگن12 ساعت میخونیم(راست یا دروغ) ماه های پایانی کم کاری میکنن وبعضیا درسو میزارن کنار
      تو4ساعتم ک باکیفیت بخونی مطمین باش هم از تابستونت استفاده کردی هم از اونا جلوتر میوفتی نهایتا اخر تابستون باید بشه7-9 ساعت بستگی به توان خودت داره
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن