ببین چی از زندگیت میخوای ............... راضی هستی بری؟؟؟؟فقط بری که چی بشه ؟؟؟؟؟؟این همه لیسانس تو جامعه هست همشون بنظرت کار دارن ؟؟؟؟؟؟؟ همشون از رشتشون راضین ؟؟؟؟؟؟
الان همه روی تو فوکوس کردن شاید حرف زیاد بشنوی و اگه انتخاب رشته کنی خب کسی دیگه حرفی بهت نمیزنه اما بنظرت این چیزی هست که خودت میخواستی ..............این چیزی هست که یه سال بخاطرش موندی ؟؟؟؟؟؟؟؟ارزوهات تو یه رشته تو پیام نور شهرتون خلاصه میشه ؟؟؟؟؟اگه برات ایندت مهم نیست برو .......هرچی دوست داری برو چون زیاد فرق نداره ..............همشون اخرشون یه چیزه ...........شما وارد دانشگاه میشی و تبدیل میشی به یه فردی که کل ترم ول میگرده شب امتحان میخونه تا با 10پاس شه که چی که فقط یه مدرکی بگیری.............. بگن مهندسی ؟ گاهی وقتا هم مهندس پشت اسمت نیست فقط لیسانس داری باز که چی ؟
اما اگه تصمیم گرفتی یه سال دیگه بمونی قرار نیست همه چی برات ردیف باشه و همه شرایط خوب باشه که شما درس بخونی ..........................قرار نیست هیچ حرفو کنایه ای نشنوی .............اگه میخوای یه سال دیگه بمونی تعیین کن برای چی میخوای بمونی وقتی دلیلتو فهمیدی و باورش کردی ..................دیگه نیا اینجا نظر از بقیه بخواه چون اینجا نظرات مخالف و منفی نگر زیاد هست بجاش شرو کن خوندن .....خوب بخون ...........نه مثل سال گذشته .........سال گذشته خب خوب نخوندی که این شد امسالتو متفاوت بخون ..........اشکالاتوپیدا کن که ایراد امسالت کجا بوده ........................زیاد نگو من فلان چیزو ندارم من فلان کلاس نرفتم پس موفق نمیشم .............اصلا اینطور نیست ربطی نداره .............تو اگه قصدت خوندن باشه بجای کلاس میتونی با بهترین کتاب تست به نتیجت برسی ................
درضمن منم امسال رو میمونم و شرایط تو رو دارم پس 94 کنکور سومم خواهد بود