Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
من نمیدونم چرا ی سری دوستان میگن بمونی بدتر میشی شما حسودیت میشه نمیتونی بمونی میگی بدتر میشه؟بمون بخون انقد بخون از تست زدن انگشتات پینه ببنده...ول کن این حرفارو ..اونایی ک میگن بهتراز پزشکی هس شما برو بهترش ..بخدا درس خوندن الان خیلی بهتره تا اینکه بری بعد چندسال برگردیووولی باید تغییر کنی اینم بدون چشماتو ببند درس بخون یهو ب خودت میایی میبینی چقدر جلویی.
اگ ده سالم بمونی و پزشکی قبول شی ارزشش داره
هیچی برا ادم شغلش نمیش
مام تو اجتماعیم دیگ شما اولین کسی ک میبینی میگی شغل باباش چیه مامانش چکارس یا خودش چکارس
بنظر من بمون ولی بمون و بخون ن بمون و حسرت و پشیمونی و کارا بی فایده
اینجام نظر سنجی گذاشتی معلومه هدف نداری
کسی ک هدف داره با حرف بقیه هدفش ول نمیکنه یا نمیچسبه
موفق باشی
ادامه میدم چون این راهیه که خودم انتخاب کردم...
من 94 :16996 شدم زیر گروه یک
من 95 : 8052 شدم زیر گروه یک
من 96: کودن نیستم که باید زیر 1000 بشم دیگه
اگه رتبت بدتر شده نمون بهتر شده بمون ... بدتر شدن رتبتو میدونی اصلاح کن و بمون ... نمیدونی بروهمه چی به خودت بستگی داره
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
به نظر من شما تمام تلاشتو بکن و به خدا توکل کن اما من فکر میکنم کسی که سال دوم قبول نشه دیگه هیچوقت قبول نمیشه من یه دوستی داشتم سال ۹۳ رتبش ۴۰۰۰۰شد سال ۹۴ ۹۰۰۰شد سال۹۵ ۶۰۰۰شد الان هم رفته دامپزشکی![]()
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
به زمان و سن و سال فکر نکن.پی علاقتو بگیر برو سمتش
به فکر آینده باش که یا بیکار تو خونه میشینی حسرت میخوری یا اینکه دکتر هستی و سر کار
موفق باشی
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)