باسلام من مشکلی دارم وتودوراهی بدی گیرکردم وسوالاتی درذهنمه که فقط دانشجویان داروسازی میتونن کمکم کنن توروخدااگه به اینجا سرزدید منو راهنمایی کنید
من کارمندم وبخاطریه سری مشکلات مالی بایدکارکنم ولی ازطرف دیگه عاشق داروسازیم عاشق پیشرفتم هوش سرشاری دارم وقت کنکوردادنم پدرمادرم نتونستن برام امکانات
آموزشی خوب فراهم کنن ولی حالا خودم دستم به جیب خودم میره ومیتونم توآزمون شرکت کنم وکتابهای تستی خوب بخرم همین الانشم شبها تاساعت 5صبح بیدارم ودوباره
7صبح میرم اداره این همه سختی روبه جون میخرم که بعدحسرت نخورم ولی یه دغدغه بزرگ مثل خوره تومغزمه ونمیزاره باآرامش درس بخونم واون هم اینه که اگه بعدازاین همه
تلاش قبول شدم آیا میتونم درکنارکارم درس بخونم یعنی استادها به حضورغیابم گیرمیدن اگه مشکلمو باهاشون درمیون بزارم اجازه میدن که صبحها سرکلاس حاضرنشم وفقط
کلاسهای عصروبیام اصلا چنین چیزی امکان داره شماکه دانشجوی این رشته اید بهترمیدونیدکه این رشته روآیا میشه بدون حضوردرکلاس وباتلاش زیاد آدم خودش بخونه وبه بقیه ب
رسونه یانه حتمت حتما بایدتوکلاس شرکت کنی واگه شرکت نکنی نمیتونی نمره بیاری چون من شنیدم اکثردرسا حفظین ومثل پزشکی نیستن لطفا راهنماییم کنید
این فکرداره داغونم میکنه واجازه نمیده باتمرکز ادامه بدم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -