خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 57
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این چه حرفیه دختر خوب ... خدا هیچوقت واسه بنده هاش اینجور نمیخواد.. در بدترین حالت ممکنه که رتبت بد شه .. اگه هم اینجور شد امیدتو از دست نده به دخدا توکل کن و دوباره شروع کن.. دنیا که به آخر نرسیده .. من 3ساله دارم کنکور میدم.. هر بار به طریقی شکست خوردم ولی نا امید نشدم. خدا کمکم کرد. تو که پایه ی خیلی قوی داری پس نا امید نشو
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اگه معدلت 19 هست
      این رنج رتبه 6000 برای معدل هایی مثل 16.5 تا 17 است
      در تخمین رتبه هر درس رو تقریبا 5% بیشتر وارد کن تا رتبه ی شما واقعی تر بشه
      در ضمن سختی امسال و پارسالم در نظر بگیر
      مثلا اگه دینی 50 زدی 70 وارد کن
      یا فرضا اگه مثلا حس میکنی عربی 60 زدی و نسبت به پارسال آسونتر هست شما برعکس 50 وارد کن

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roya.Kh نمایش پست ها
      این چه حرفیه دختر خوب ... خدا هیچوقت واسه بنده هاش اینجور نمیخواد.. در بدترین حالت ممکنه که رتبت بد شه .. اگه هم اینجور شد امیدتو از دست نده به دخدا توکل کن و دوباره شروع کن.. دنیا که به آخر نرسیده .. من 3ساله دارم کنکور میدم.. هر بار به طریقی شکست خوردم ولی نا امید نشدم. خدا کمکم کرد. تو که پایه ی خیلی قوی داری پس نا امید نشو
      میدونی رویا جون اگه از هر درس 70 درصد بلد بودم من فقط 20 درصد زدم اطلاعاتمو اصلا نشد پیاده کنم

شهر خودمون سراسری قبول میشم اما خب من برای امیر کبیر برنامه ریزی کرده بودم با توجه به سوابقم

4. Top | #19
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dentist نمایش پست ها
      سلام دوستان ببخشید خواسم ببینم با میانگین رتبه 900 تا 1500 میشه پزشکی اورد ؟ با معدل سال سوم 1970... اگه میشه کدوم شهرا؟؟؟ راسی منطقه 3
      سایت کانون برو قبولیها و رتبه ها کامل هست خیلی میتونه کمکت کنه

خدایا شکرت

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمی دونم که همیشه همیشه ادبیات فیزیکتو بالا می زدی یا نه من توی نوبت دوم همیشه فیزیک 70-90 میزدم نوبت دوم ترازمم تو کانون 7000بود نوبت دوم ولی میانگینم 6700 و تو کنکور 21 تا از 30 تا رو زدم به خاطر عدم تمرکز 4 تاشو غلط زدم اعصابم خوردو خمیر شده
      میخوام بگم نگو من این همه تلاش کردم نتیجه نگرفتم حتما اونایی که بالا زدن خیلی بیشتر از من و تو کار کردن واز همه مهم تر جمع بندی خوبی تو خرداد کردن که من نتونستم وخیلی اتفاقات دیگه باعث این تفکیک رتبه ها میشه
      بشین فکرات رو بکن ببین چیکار میخوای بکنی شرایطت چجوری میتونی یه سال دیگه بمونی بخونی یا نه اگه دوستات برن تو بمونی واست مشکلی پیش نمیاد وخیلی چیزای دیگه رو سبک سنگین کن بعد درصدات دقیق در بیار راجع به رتبه هم بگم که به نظر من تخمین رتبه پارسال با امسال خیلی فرق نخواهد کرد فوقش 500 تا اینور اونور
      یه نکته دیگه اگه خواستی بمونی از تابستون یعنی از همین روزا شروع کن البته تجدید منابع بکن مثلا من خودم پشت کنکوری بودم و خودم میدونستم کتاب فیزیکم خیلی خوب نیست ولی اشتباه کردم و میدونستم که مثلا اگه گاج رو بخرم 80 تو دستم نخریدم و برام دردسر ساز شد
      ایشالله که سوالا سخت بوده باشن وتراز زیادی بده و رتبت خوب بیاد به حرف بقیه هم زیاد فکر نکن فقط تو مهمی

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      اگه معدلت 19 هست
      یا فرضا اگه مثلا حس میکنی عربی 60 زدی و نسبت به پارسال آسونتر هست شما برعکس 50 وارد کن
      من مهندسی مواد میخوام بعد دیشب دیدم 4000 هم مواد علم و صنعت قبول شده پارسال اگه سختی امسال و معدلم منو تا 4000 پایین بکشه عالی میشه

7. Top | #22
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elahee نمایش پست ها
      میدونی رویا جون اگه از هر درس 70 درصد بلد بودم من فقط 20 درصد زدم اطلاعاتمو اصلا نشد پیاده کنم

شهر خودمون سراسری قبول میشم اما خب من برای امیر کبیر برنامه ریزی کرده بودم با توجه به سوابقم
      کاملا مشخصه که تو کلی زحمت کشیدی .. منم خیلی بیشتر از درصدای کنکورم واسش زحمت کشیده بودم ولی متاسفانه به دلایلی نتونستم همه ی اطلاعاتمو روز کنکور پیاده کنم.. ولی نظر من اینه که اگه هدفت واقعا واست مهمه 1سال دیگه پاش وایسا .. حیفه با این پایه ی قوی زود نا امید شی . به حرف مردمم کار نداشته باش .. یاد بگیر واسه خودت زندگی کنی نه مردم. مطمئن باش وقتی به هدفت برسی تمام سختیا یادت میره

خدایا شکرت

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط niceintheworld نمایش پست ها
      نمی دونم که همیشه همیشه ادبیات فیزیکتو بالا می زدی یا نه من توی نوبت دوم همیشه فیزیک 70-90 میزدم نوبت دوم ترازمم تو کانون 7000بود نوبت دوم ولی میانگینم 6700 و تو کنکور 21 تا از 30 تا رو زدم به خاطر عدم تمرکز 4 تاشو غلط زدم اعصابم خوردو خمیر شده
      میخوام بگم نگو من این همه تلاش کردم نتیجه نگرفتم حتما اونایی که بالا زدن خیلی بیشتر از من و تو کار کردن واز همه مهم تر جمع بندی خوبی تو خرداد کردن که من نتونستم وخیلی اتفاقات دیگه باعث این تفکیک رتبه ها میشه
      بشین فکرات رو بکن ببین چیکار میخوای بکنی شرایطت چجوری میتونی یه سال دیگه بمونی بخونی یا نه اگه دوستات برن تو بمونی واست مشکلی پیش نمیاد وخیلی چیزای دیگه رو سبک سنگین کن بعد درصدات دقیق در بیار راجع به رتبه هم بگم که به نظر من تخمین رتبه پارسال با امسال خیلی فرق نخواهد کرد فوقش 500 تا اینور اونور
      یه نکته دیگه اگه خواستی بمونی از تابستون یعنی از همین روزا شروع کن البته تجدید منابع بکن مثلا من خودم پشت کنکوری بودم و خودم میدونستم کتاب فیزیکم خیلی خوب نیست ولی اشتباه کردم و میدونستم که مثلا اگه گاج رو بخرم 80 تو دستم نخریدم و برام دردسر ساز شد
      ایشالله که سوالا سخت بوده باشن وتراز زیادی بده و رتبت خوب بیاد به حرف بقیه هم زیاد فکر نکن فقط تو مهمی

ممنون بابت توضیحاتون

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

کاملا مشخصه که تو کلی زحمت کشیدی .. منم خیلی بیشتر از درصدای کنکورم واسش زحمت کشیده بودم ولی متاسفانه به دلایلی نتونستم همه ی اطلاعاتمو روز کنکور پیاده کنم.. ولی نظر من اینه که اگه هدفت واقعا واست مهمه 1سال دیگه پاش وایسا .. حیفه با این پایه ی قوی زود نا امید شی . به حرف مردمم کار نداشته باش .. یاد بگیر واسه خودت زندگی کنی نه مردم. مطمئن باش وقتی به هدفت برسی تمام سختیا یادت میره

از این ریسک میترسم که یهو سال بعد از این بدتر شه بعد حسرت امسالو بخورم

اگه معدلت 19 هست
      5 درصد یعنی موثره ؟

9. Top | #24
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خوب حالا که دودلی راهی نداری تا اعلام نتایج صبر کنی عزیزم. رتبت با توجه به معدلت شاید بد نشه .. مخصوصا که امسال تاثیر مستقیم داره و حتما رتبت بهتر میشه .. نگران نباش

خدایا شکرت

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      خوب حالا که دودلی راهی نداری تا اعلام نتایج صبر کنی عزیزم. رتبت با توجه به معدلت شاید بد نشه .. مخصوصا که امسال تاثیر مستقیم داره و حتما رتبت بهتر میشه .. نگران نباش

ایشالا ممنون دل داریم دادی گلم

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تو که خوبی برا امسال.امسال سخت بود.
      بهترین کار اینه که یه رشته ای که می تونی بزنی.ولی شبانه باشه یا غیر انتفاعی یا آزاد.البته من پیشنهاد می کنم شبانه بزنی.
      هر دانشگاهی که لازم باشه پول بدی براش می تونی بری و سال دیگه هم کنکور بدی.
      به علاوه تو اگه بهت پیش نیاز بخوره توی دانشگاه ترم اول که حدود 6 ماه هست همه ی درسای پیش دانشگاهی و دبیرستانو می خونی.یعنی درسای دانشگاه هم با درسای کنکورت جور در میاد.
      الان هوشبری یا پرستاری راحت قبولی.این درسا هم جوریه که واحد مشترک با پزشکی داره.امسال که بخونی برای سال دیگه که پزشکی قبول بشی لازم نیست دوباره واحد هایی رو که پاس کردی بخونی.
      من اگه خودم جای تو بودم این کارو می کردم.چون هیچ تضمینی نیست که سال بعد بتونی خودتو توی کنکور نشون بدی
      آنقدر زمین خورده ام که بدانم
      برای برخاستن نه دستی از برون
      که همتی از درون لازم است
      حالا اما
      نمی خواهم برخیزم
      می خواهم اندکی بیاسایم
      فردا بر می خیزم
      وقتی که فهمیده باشم
      چرا زمین خورده ام

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط niloufar abi نمایش پست ها
      تو که خوبی برا امسال.امسال سخت بود.
      بهترین کار اینه که یه رشته ای که می تونی بزنی.ولی شبانه باشه یا غیر انتفاعی یا آزاد.البته من پیشنهاد می کنم شبانه بزنی.
      هر دانشگاهی که لازم باشه پول بدی براش می تونی بری و سال دیگه هم کنکور بدی.
      به علاوه تو اگه بهت پیش نیاز بخوره توی دانشگاه ترم اول که حدود 6 ماه هست همه ی درسای پیش دانشگاهی و دبیرستانو می خونی.یعنی درسای دانشگاه هم با درسای کنکورت جور در میاد.
      الان هوشبری یا پرستاری راحت قبولی.این درسا هم جوریه که واحد مشترک با پزشکی داره.امسال که بخونی برای سال دیگه که پزشکی قبول بشی لازم نیست دوباره واحد هایی رو که پاس کردی بخونی.
      من اگه خودم جای تو بودم این کارو می کردم.چون هیچ تضمینی نیست که سال بعد بتونی خودتو توی کنکور نشون بدی

گلم من ریاضی ام بعدشم الانم شهر خودمون سراسری قبول میشم با این رتبه اما خب من بهترشو میخواستم

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پیشنهاد میشود بصورت تدریجی تا زمان اعلام نتایج مطالعه داشته باشین
      بعد از نتایج با مشورت تصمیم جامعی بگیرین
      موفق باشین

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      من هم میگم دکتر بشو
      مهندسی آینده نداره مخصوصا برای دختر
      یعنی کنکور تجربی 94 بده
      خیلی از بچه های شریف و امیرکبیر چند راه دارند:
      آمریکا برن
      کنکور دوباره تجربی بدن
      حقوق کم و نارضایتی درونی و استخدام که نخبه هستند
      میان کار کنکوری انجام میدن
      خیلی از مهندس های دارای مدرک ارشد بیکار اند
      درسته استثنا داریم اما این استثنا نیاز به تحصیل نداره- دلال هم استثنا داره
      ببخشید ولی درصد قبولی تجربی خیلی پایینتره همه هم میخاند تو تجربی یا دکتر شن یا دندون یا دارو
      این همه تقاضا برای این سه رشته
      کار کردن تو رشته های ریاضی هم بستگی به خود شخص ورشته تحصیلیش هست
      درسته کار کمه ولی کسی که دنبال کاره باید زحمتشو بکشه کار هم با نمرات عالی دانشگاه نیس به یاد گرفتن درساس
      موفق باشیم

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohadeseh نمایش پست ها
      ببخشید ولی درصد قبولی تجربی خیلی پایینتره همه هم میخاند تو تجربی یا دکتر شن یا دندون یا دارو
      این همه تقاضا برای این سه رشته
      کار کردن تو رشته های ریاضی هم بستگی به خود شخص ورشته تحصیلیش هست
      درسته کار کمه ولی کسی که دنبال کاره باید زحمتشو بکشه کار هم با نمرات عالی دانشگاه نیس به یاد گرفتن درساس
      موفق باشیم

یعنی بستگی نداره تو ارومیه برق بخونی یا تبریز ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa. نمایش پست ها
      پیشنهاد میشود بصورت تدریجی تا زمان اعلام نتایج مطالعه داشته باشین
      بعد از نتایج با مشورت تصمیم جامعی بگیرین
      موفق باشین
      بله مچکرم

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن