خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 57 از 57
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeHrAn1374 نمایش پست ها
      یعنی مثلا تهران که انتقالی گرفتم بازم شبانه هست؟

Sent from my LG-E405 using Tapatalk 2
      اینو دیگه نمیدونم.حالا تهران سراسری باشه هر چی میخواد باشه.تو هم گیر دادیا.مگه شبانه بده؟؟؟؟مگه چقدر پول میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      اینو دیگه نمیدونم.حالا تهران سراسری باشه هر چی میخواد باشه.تو هم گیر دادیا.مگه شبانه بده؟؟؟؟مگه چقدر پول میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
      سلام من به خاطر مدرکش می کنم که بعضی ها میگن مهر شبانه یا اینکه نوبت دوم نوشته میشه

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeHrAn1374 نمایش پست ها
      سلام
      من هم دقیقا همین اتفاق برام افتاده با این تفاوت که من عمومی را نمی خواستم بالا بزنم همه را به جز دینی در حد 40 می خواستم بزنم که عربی را زدم بقیه نشد اما اختصاصی ها را می خواستم حداقل 60 بزنم که کم کم 2000 میشد و هرچی هدف گذاری کرده بودم با این کنکور بر باد رفت رتبه امسالم با تخمین کانون زدم 10000 شد که بزور می تونم شبانه برم
      اخه چرا اینقدر سختتتتتتتتتتتتتتتت بود
      من که تست های سال گذشته برام آب خوردن بود برای چی باید این را اصل کاری بود خراب می کردم
      یک سال موندن هرچند از نظر گفتن اسونه ولی خب یک سال عمره و اینکه تازه بعد این همه خوندن دوباره باید خوند
      خیلی بده که همه انتظار رتبه خوب ازت داشته بودن ولی وقتی ازت میپرسن چیکار کردی چی باید جواب داد
      نمیدونم چرا انقد افتضاح شد من تا حالا شیمی پایین 50 نزده بودم حالا درصد گرفتم دیدم شده 17

این برای من یعنی فاجعه

4. Top | #49
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elahee نمایش پست ها
      نمیدونم چرا انقد افتضاح شد من تا حالا شیمی پایین 50 نزده بودم حالا درصد گرفتم دیدم شده 17

این برای من یعنی فاجعه
      دقیقا برای من همین وضعیت پیش اومد
      منم توی آزمون های قلمچی درصد شیمیم بالا بود اما توی کنکور 93 درصدم شد 18 درصد
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

5. Top | #50
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      دقیقا برای من همین وضعیت پیش اومد
      منم توی آزمون های قلمچی درصد شیمیم بالا بود اما توی کنکور 93 درصدم شد 18 درصد
      فک کنم دلیلش اینه با سوالای اسون خودمونو گول میزنیم!!! من از گزینه 2 خرده میگرفتم که چرا سوال هارو سخت میده! اما دیگه نمیتونم بگم! چون هم سطح کنکور میداد

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      فک کنم دلیلش اینه با سوالای اسون خودمونو گول میزنیم!!! من از گزینه 2 خرده میگرفتم که چرا سوال هارو سخت میده! اما دیگه نمیتونم بگم! چون هم سطح کنکور میداد
      سطح این کنکور و سال 90 زمین تا اسمون فرق داره واسه همین سال 90 شده بهترین سال کنکور با 63 درصد ( اگه اشتباه نکنم ) پذیرش در بهترین دانشگاه

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

من کنکور امسالو واقع خراب کردم برای درصدای 60 70 رفته بودم فقط 20 30 زدم

کم مونده خودمو بکشم

من که تخمین رتبه کانون زده بود برام 1000 الان با این درصدام میشه 6000

من این نیستم

حالا مجبورم وضعیت کنونی رو قبول کنم اما واقعا من این نیستم درصد فیزیک من از 60 کمتر نشده بود الان زدم 39 من ادبیاتو برا 70 80 رفته بودم زدم 40

همه ی آرزو هام خراب شد

زحمتام به باد رفت

به نظرتون پشت کنکور بمونم ؟

یا وضعیت الانی رو قبول کنم در حالیکه واقعا این نیستم که این عدد 6000 میگه

ترازم تو کانون 6200 تا 6300 بود الان میبینم رتبه 6000 رو تراز های 5000 اوردن

چیکار کنم
      سلام دوست عزیز خوبین؟؟؟؟؟
      موندن پشت کنکور هم ممکنه باعث پیشرفت شما بشه هم باعث پسرفت باید ببینید شرایط سختی که سال بعد پیش میاد چیاس؟؟؟؟؟؟شما میتونید با این شرایط بسازید یانه؟؟؟؟؟؟از روی احساس نگین میمونم میخونم وبقیه بگن بمون یا برو....قشنگ ببینید چه شرایطی پیش میاد توقعات بالاس چون جو کنکوری مثلا مدرسه و استاد و بچه هاو...دور میشین احتمال اینکه اونقدر اراده نداشته باشید هست اما اگه با برنامه و درست دارین پیش میرین و میدونید امسال نرسیدین بخونید مثلا توریاضی گسسته رو نخوندین یا توی فیزیک مدار رو...
      وسال آینده میخواین قشنگ تمرکز کنید روی این دروس با توجه به شرایطی که پیش میاد و موفق بشین...دراین صورت بمونید راستی درصدهای کنکور خودتون رو با کنکورهای سالهای قبل تخمین نزنید کاره اشتباهیه...چون سالهای قبل سوالات خودشو داشته و یک میانگین برای ریاضی وشیمی فیزیکو...که امسال فرق داره پس اینکارو نکنید دوستان صبرکنید تا نتایج اعلام شه

8. Top | #53
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

من کنکور امسالو واقع خراب کردم برای درصدای 60 70 رفته بودم فقط 20 30 زدم

کم مونده خودمو بکشم

من که تخمین رتبه کانون زده بود برام 1000 الان با این درصدام میشه 6000

من این نیستم

حالا مجبورم وضعیت کنونی رو قبول کنم اما واقعا من این نیستم درصد فیزیک من از 60 کمتر نشده بود الان زدم 39 من ادبیاتو برا 70 80 رفته بودم زدم 40

همه ی آرزو هام خراب شد

زحمتام به باد رفت

به نظرتون پشت کنکور بمونم ؟

یا وضعیت الانی رو قبول کنم در حالیکه واقعا این نیستم که این عدد 6000 میگه

ترازم تو کانون 6200 تا 6300 بود الان میبینم رتبه 6000 رو تراز های 5000 اوردن

چیکار کنم
      سلام

حقیقتش اگه نظر من رو بخواین میگم اون رشته هایی رو که علاقه دارین به ترتیب از بالا به پایین و در شهر های مناسب بزنین

شما امسال تلاشتون رو انجام دادین و اگر هم علاقه به رفتن به دانشگاه های معتبر دارین میتونین در مقطع ارشد بهش برسین

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      بچه ها ی سوال حالا که کنکور امسال سخت بوده ب نفعمونه یا نه؟؟؟؟؟

10. Top | #55
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و خسته نباشید خدمت همگی کنکوری ها
      خدا رو شکر راحت شدید؛بعد از تلاش بسیار
      اگه تلاشتون رو کردید و چیزی کم نگذاشتید مطمئن باشید خدا جواب زحماتتون رو میده؛اینکه سخت بوده بنشینید براش حرص بخورید اشتباه محضه؛اولا دیگه تموم شده؛من که میگم همه چی حله...اگه خدایی نکرده خدایی نکرده نتایج خوب نبود هیچ اتفاق خاصی نیفتاده؛زندگی با یه کنکور خراب کردن تموم نمیشه...به جان خودم راست میگم؛الان هم خوب خوب استراحت کنید که باید بگم توی دانشگاه بدجور اساتید محترم پوست دانشجو رو میکنند؛یعنی اینکه اصلا فکر نکنید درس خوندن تموم شده...متأسفم :-d:-d
      موفق باشید
      ویرایش توسط v73 : 11 تیر 1393 در ساعت 20:33

11. Top | #56
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dentist نمایش پست ها
      بچه ها ی سوال حالا که کنکور امسال سخت بوده ب نفعمونه یا نه؟؟؟؟؟

در کل کنکور سخت به نفع دانش آموزای قویه به شرطی که سر جلسه به خودشون مسلط باشن و زمان رو صرف سوال های بسیار وقت گیر نکنن

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط v73 نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید خدمت همگی کنکوری ها
      خدا رو شکر راحت شدید؛بعد از تلاش بسیار
      اگه تلاشتون رو کردید و چیزی کم نگذاشتید مطمئن باشید خدا جواب زحماتتون رو میده؛اینکه سخت بوده بنشینید براش حرص بخورید اشتباه محضه؛اولا دیگه تموم شده؛من که میگم همه چی حله...اگه خدایی نکرده خدایی نکرده نتایج خوب نبود هیچ اتفاق خاصی نیفتاده؛زندگی با یه کنکور خراب کردن تموم نمیشه...به جان خودم راست میگم؛الان هم خوب خوب استراحت کنید که باید بگم توی دانشگاه بدجور اساتید محترم پوست دانشجو رو میکنند؛یعنی اینکه اصلا فکر نکنید درس خوندن تموم شده...متأسفم :-d:-d
      موفق باشید
      این یک چیز طبیعی هستش که اگه دانشگاه خوب و رشته خوب قبول شین تازه از دوران کنکور هم شاید سختر بشه براتون دروس سختر و شرایط سختر میشه....

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن