X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 77 از 78 نخستنخست ... 67767778 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,141 به 1,155 از 1170
    1. Top | #1141
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا یه سوال
      تو پزشکی طرح جای سربازیه یا جداس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #1142
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ببخشید من سال 93 و 94 کنکور دادم امسال هم با راهنمایی خودتون زدم پیام نور تا بتونم یه بار دیگه هم کنکور بدم حالا میخوام ببینم اگه بخوام همین هفته انصراف بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ الان خوبه انصراف بدم ؟ البته از رفتم حضوری از نظام وظیفه پرسیدم گفتن اشکالی نداره ولی میخوام نظر شمارو هم بدونم . آخه بعضی ها میگن نباید انصراف بدی و ... آدم رو میترسونن . ممنون میشم یه جواب مطمئن بهم بدین

3. Top | #1143
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nimaakbari نمایش پست ها
      سلام ببخشید من سال 93 و 94 کنکور دادم امسال هم با راهنمایی خودتون زدم پیام نور تا بتونم یه بار دیگه هم کنکور بدم حالا میخوام ببینم اگه بخوام همین هفته انصراف بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ الان خوبه انصراف بدم ؟ البته از رفتم حضوری از نظام وظیفه پرسیدم گفتن اشکالی نداره ولی میخوام نظر شمارو هم بدونم . آخه بعضی ها میگن نباید انصراف بدی و ... آدم رو میترسونن . ممنون میشم یه جواب مطمئن بهم بدین
      بعضی ها اشتباه میکنن شما برو انصراف بده

4. Top | #1144
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkh76 نمایش پست ها
      آقا یه سوال
      تو پزشکی طرح جای سربازیه یا جداس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      آره جای سربازیه ولی اگه بخوای میتونی طرح نری وسربازی بری تا مدتش کمتر از دو سال باشه.
      اگه معافیت یا پایان خدمت هم داشته باشی طرح حقوق بالا میدن بهت مثلا 3-4 میلیون در ماه

5. Top | #1145
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال

سلام من امسال خرداد فارق التحصيل شدم و بعد از كنكور با وجود رتبه ي بدي كه اووردم جنتا كد رشته ي سراسري انتخاب كردم و خب مردود اعلام شدم الان مي خاستم ببينم تا كي فرصت دارم متولد 31)6)76

6. Top | #1146
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال

سلام من امسال خرداد فارق التحصيل شدم و بعد از كنكور با وجود رتبه ي بدي كه اووردم جنتا كد رشته ي سراسري انتخاب كردم و خب مردود اعلام شدم الان مي خاستم ببينم تا كي فرصت دارم متولد 31)6)76 مرسي از راهنمايي هاتون

7. Top | #1147
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط poshtekohy نمایش پست ها
      سلام من امسال خرداد فارق التحصيل شدم و بعد از كنكور با وجود رتبه ي بدي كه اووردم جنتا كد رشته ي سراسري انتخاب كردم و خب مردود اعلام شدم الان مي خاستم ببينم تا كي فرصت دارم متولد 31)6)76 مرسي از راهنمايي هاتون
      تا آخر شهریور سال بعد بایددفترچه رو بفرستی.

8. Top | #1148
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بدوستان گرامی ، بنده متولد آذر ۷۵ هستم و میخوام که مجددا در کنکور ۹۵ شرکت کنم من خرداد ۹۴ پیش رو تموم کردم و نمیدونم که برای خدمت چکار باید کنم ! خرداد امسال رفتم پلیس +۱۰ گفتن مشکلی نیست اما حرفایی که از دوستان میشنوم داره بنده رو به کام مرگ میکشونه لطفا بنده رو راهنمایی کنین دارم میمیرم از استرس 😕

9. Top | #1149
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط brad2 نمایش پست ها
      سلام بدوستان گرامی ، بنده متولد آذر ۷۵ هستم و میخوام که مجددا در کنکور ۹۵ شرکت کنم من خرداد ۹۴ پیش رو تموم کردم و نمیدونم که برای خدمت چکار باید کنم ! خرداد امسال رفتم پلیس +۱۰ گفتن مشکلی نیست اما حرفایی که از دوستان میشنوم داره بنده رو به کام مرگ میکشونه لطفا بنده رو راهنمایی کنین دارم میمیرم از استرس ������
      از زمان فارغالتحصیلی یه سال وقت داری ولی برای احتیاط از سایت نظام وظیفه بپرس دقیق جواب میدن
      سازمان وظیفه عمومی ناجا - مشاوره غیر حضوری

10. Top | #1150
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام برداران عزیز
      ی سوال برادر من پارسال از دانشگاه ازاد شبستر انصراف داد چون تو تکمیل ظرفیت دانشگاه گرمسار قبول شده بود الان هم ترم چهارمو تو گرمسار میخونه میخواستم بدونم میتونه تو کنکور شرکت کنه ب خاطر انصراف از دانشگاه ب مشکل بر نمیخوره از لحاض نظام وظیفه چطور؟؟ میتونه بعد قبول شدن تو دانشگاه سراسری چن وقت از دانشگاه مرخسی بگیره بره خدمت و ایست خدمت بزنه بعد برگرده ادامه تحصیل بده ؟؟؟
      خواهش میکنم کمکم کنید برا ثبت نام وقت کمه

11. Top | #1151
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلاممن دانشجوی پیام نور هستتم و میخوام دوباره امسال کنکور بدمدر ثبت نام کنکور باید کد نظام رو چند بزنمخودم کد سه رو انتخاب کردم

12. Top | #1152
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مهم نیست کومشو بزنی.مهم اینه که در دانشگاهی که قبول شدی در موقع ثبت نام بتونی یکی از این مواردو داشته باشی

13. Top | #1153
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان اگه از معافیت تحصیلی برای مقطع کاردانی استفاده کرده باشیم..اگه کنکور در رشته کارشناسی رشته ای دیگری قبول شیم معافیت تحصیلی چی میشه؟ ایا معافیت تحصیلی جدیدی داده میشه؟ یا میتوان از همان معافیت تحصیلی که برای مقطع کاردانی داده شده زمان باقی موندشو برای مقطح کارشناسی رشته جدید استفاده کرد؟

14. Top | #1154
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط totia23 نمایش پست ها
      مهم نیست کومشو بزنی.مهم اینه که در دانشگاهی که قبول شدی در موقع ثبت نام بتونی یکی از این مواردو داشته باشی
      خب الان در حال حاضر من دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنندرسته؟یعنی الان از این کد استفاده کردم مشکلی نداره؟

15. Top | #1155
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      گفتم که مهم نیست کدومو میزنی چون رسمی نیست..این گزینه که گفتی رو هم میتونی بزنی مهم اینه که دانشگاه جدید ایشاالله که نمره اوردی موقع ثبت نام یکی از این مورد هارو باید داشته باشی که ثبت نامت کنن وگرنه قبول نمیکنن..

صفحه 77 از 78 نخستنخست ... 67767778 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 23 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن