آقا یه سوال
تو پزشکی طرح جای سربازیه یا جداس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ببخشید من سال 93 و 94 کنکور دادم امسال هم با راهنمایی خودتون زدم پیام نور تا بتونم یه بار دیگه هم کنکور بدم حالا میخوام ببینم اگه بخوام همین هفته انصراف بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ الان خوبه انصراف بدم ؟ البته از رفتم حضوری از نظام وظیفه پرسیدم گفتن اشکالی نداره ولی میخوام نظر شمارو هم بدونم . آخه بعضی ها میگن نباید انصراف بدی و ... آدم رو میترسونن . ممنون میشم یه جواب مطمئن بهم بدین
سلام من امسال خرداد فارق التحصيل شدم و بعد از كنكور با وجود رتبه ي بدي كه اووردم جنتا كد رشته ي سراسري انتخاب كردم و خب مردود اعلام شدم الان مي خاستم ببينم تا كي فرصت دارم متولد 31)6)76
سلام من امسال خرداد فارق التحصيل شدم و بعد از كنكور با وجود رتبه ي بدي كه اووردم جنتا كد رشته ي سراسري انتخاب كردم و خب مردود اعلام شدم الان مي خاستم ببينم تا كي فرصت دارم متولد 31)6)76 مرسي از راهنمايي هاتون
سلام بدوستان گرامی ، بنده متولد آذر ۷۵ هستم و میخوام که مجددا در کنکور ۹۵ شرکت کنم من خرداد ۹۴ پیش رو تموم کردم و نمیدونم که برای خدمت چکار باید کنم ! خرداد امسال رفتم پلیس +۱۰ گفتن مشکلی نیست اما حرفایی که از دوستان میشنوم داره بنده رو به کام مرگ میکشونه لطفا بنده رو راهنمایی کنین دارم میمیرم از استرس 😕
از زمان فارغالتحصیلی یه سال وقت داری ولی برای احتیاط از سایت نظام وظیفه بپرس دقیق جواب میدن
سازمان وظیفه عمومی ناجا - مشاوره غیر حضوری
سلام برداران عزیز
ی سوال برادر من پارسال از دانشگاه ازاد شبستر انصراف داد چون تو تکمیل ظرفیت دانشگاه گرمسار قبول شده بود الان هم ترم چهارمو تو گرمسار میخونه میخواستم بدونم میتونه تو کنکور شرکت کنه ب خاطر انصراف از دانشگاه ب مشکل بر نمیخوره از لحاض نظام وظیفه چطور؟؟ میتونه بعد قبول شدن تو دانشگاه سراسری چن وقت از دانشگاه مرخسی بگیره بره خدمت و ایست خدمت بزنه بعد برگرده ادامه تحصیل بده ؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید برا ثبت نام وقت کمه![]()
سلاممن دانشجوی پیام نور هستتم و میخوام دوباره امسال کنکور بدمدر ثبت نام کنکور باید کد نظام رو چند بزنمخودم کد سه رو انتخاب کردم
مهم نیست کومشو بزنی.مهم اینه که در دانشگاهی که قبول شدی در موقع ثبت نام بتونی یکی از این مواردو داشته باشی
دوستان اگه از معافیت تحصیلی برای مقطع کاردانی استفاده کرده باشیم..اگه کنکور در رشته کارشناسی رشته ای دیگری قبول شیم معافیت تحصیلی چی میشه؟ ایا معافیت تحصیلی جدیدی داده میشه؟ یا میتوان از همان معافیت تحصیلی که برای مقطع کاردانی داده شده زمان باقی موندشو برای مقطح کارشناسی رشته جدید استفاده کرد؟
گفتم که مهم نیست کدومو میزنی چون رسمی نیست..این گزینه که گفتی رو هم میتونی بزنی مهم اینه که دانشگاه جدید ایشاالله که نمره اوردی موقع ثبت نام یکی از این مورد هارو باید داشته باشی که ثبت نامت کنن وگرنه قبول نمیکنن..
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 23 مهمان)